bende ha-mi-le-yiiiiiiiiimmmmm!.... :)))

leylaaa07

içimde bir kıpırtı var :)
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2009
705
0
evet bugün bende test yaptım çift çizgiyi gördüm çok heycanlandım küçük bir can taşıdığını bilmek insanı gerçekten çok heyecanlandırıyo çooook mutluyum eşimle mutluluktan ağladık canım oda çok sevindi bitanem benim opuyorumnanaktan
bebeğim beni fazla bekletmedi inş annesine sıkıca tutunur şimdiden sabırsızlanıyorum onu görmek için
çok farklı bir duygu allah isteyen herkese nasip etsin :Saruboceq:

tebrikleeeeer.
sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım.sorunsuz sağlıklı bi gebelik dönemi geçirmeni diliyorum.

tebrik ederim
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
darısı başımızaaa inşllh
ne kadardır istiyordun bebiş

tebrik ederim
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
darısı başımızaaa inşllh
ne kadardır istiyordun bebiş

amin canım tez zamanda sizede nasip etsin
tam olarak 6 aydır istiyoduk yanlız bende mantar problemi çıktı tedavi oldum 5 ay
tam olarak geçen ay başladık çalışmalara ve bu ay hamileyim belirtilerim çok yüksekti ama fazla kaptırmadım kendimi çoook mutluyum allah herkese nasip etsin çok güzel bir duygu....

canııım çok sevindim allah tamamına erdirsin inş.Benim de adetime 3 gün kaldı ne gibi belirtiler hissdiyordun canım ve testi günün kaç gün geçince yaptın?

aminnnnnnnnnn bize dua et bol bol benimde 6. ayım inşllh bu ay olur benimde

cnm allah ne mutlu sana allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin.darisi basima ins. banada nasip olur. 11. ayim hala gelmiyor melegimm

cnm allah ne mutlu sana allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin.darisi basima ins. banada nasip olur. 11. ayim hala gelmiyor melegimm

sağol canım benim opuyorumnanaktan
allah güzel yüreğine göre versin tez zamanda meleğin gelsin

sıkıntısız,sorunsuz sağlıklı bi 9 ay dilerim...hayırlı uğurlu gelsin bebeğiniz tebrik ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…