tebrik ederim
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
darısı başımızaaa inşllh
ne kadardır istiyordun bebiş
amin canım tez zamanda sizede nasip etsin
tam olarak 6 aydır istiyoduk yanlız bende mantar problemi çıktı tedavi oldum 5 ay
tam olarak geçen ay başladık çalışmalara ve bu ay hamileyim belirtilerim çok yüksekti ama fazla kaptırmadım kendimi çoook mutluyum allah herkese nasip etsin çok güzel bir duygu....
tebrikler canım allah tamamına erdirsin inşallah....
amin canım tez zamanda sizede nasip etsin
tam olarak 6 aydır istiyoduk yanlız bende mantar problemi çıktı tedavi oldum 5 ay
tam olarak geçen ay başladık çalışmalara ve bu ay hamileyim belirtilerim çok yüksekti ama fazla kaptırmadım kendimi çoook mutluyum allah herkese nasip etsin çok güzel bir duygu....
evet bugün bende test yaptım çift çizgiyi gördüm çok heycanlandım küçük bir can taşıdığını bilmek insanı gerçekten çok heyecanlandırıyo çooook mutluyum eşimle mutluluktan ağladık canım oda çok sevindi bitanem benim opuyorumnanaktan
bebeğim beni fazla bekletmedi inş annesine sıkıca tutunur şimdiden sabırsızlanıyorum onu görmek için
çok farklı bir duygu allah isteyen herkese nasip etsin:Saruboceq:
cnm allah ne mutlu sana allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin.darisi basima ins. banada nasip olur. 11. ayim hala gelmiyor melegimm
tebrik ederim
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
hihoyyyt :CüvCüv:
sağol canım benim opuyorumnanaktan
allah güzel yüreğine göre versin tez zamanda meleğin gelsin
mart annelerinin arasına hoşgelddiiiin
allah tamına erdirsin canım
sıkıntısız,sorunsuz sağlıklı bi 9 ay dilerim...hayırlı uğurlu gelsin bebeğiniz tebrik ederim.