bende ha-mi-le-yiiiiiiiiimmmmm!.... :)))

Herkese merhaba! Ben de 13 aylık bir beklemeden sonra bugün çift çizgiyi gördüm çok şükür!
ınanılmaz bi duygu! Yüce Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallah....
Umarım hepimiz sağlıklı bir şekilde bebişimizi kucağımıza alırız.

:Saruboceq:
Herkese merhaba! Ben de 13 aylık bir beklemeden sonra bugün çift çizgiyi gördüm çok şükür!
İnanılmaz bi duygu! Yüce Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallah....
Umarım hepimiz sağlıklı bir şekilde bebişimizi kucağımıza alırız.

tebrikler canım çok sevindimopuyorumnanaktan
allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin:Saruboceq:

merhaba benimde bebişim olucak. 5+1 haftalık takvime göre. ama biraz korkuyorum. doktora 2 gün önce gittim. sadece gebelik kesesini görebildi embriyo görünmüyor dedi. biz 4 haftalık olarak düşünelim dedi. birde kanama gibi bişey görünüyor dedi.ama benim hiç bir şikayetim yok.

merhaba benimde bebişim olucak. 5+1 haftalık takvime göre. ama biraz korkuyorum. doktora 2 gün önce gittim. sadece gebelik kesesini görebildi embriyo görünmüyor dedi. biz 4 haftalık olarak düşünelim dedi. birde kanama gibi bişey görünüyor dedi.ama benim hiç bir şikayetim yok.

merhaba,

ben de 18 haftalık hamileyim benimde yoğun olarak kanamam vardı hamileliğimin ilk zamanlarında ancak doktorun tavsiyelerine 1e1 uydum ve kanama için ilaç vermişti bana onları kullandım sanırın size ilk etaptakan testleri ve tam idrar testi istemiştir. tahlil sonucuna göre kanama için tedavi olacaktır. hayırlı olsun allah kucağına almak nasip etsin sağlıklı sıhatli :ecrin_bebek:

X