bende ha-mi-le-yiiiiiiiiimmmmm!.... :)))

Canım tebrikler bende de mantar problemi var ondan mı hamile kalamıyorum acaba mafoldumben

Canım tebrikler bende de mantar problemi var ondan mı hamile kalamıyorum acaba mafoldumben

sağol canım opuyorumnanaktan
aslında engel değilmiş ama benimki çok yoğundu o yüzden tedavi görüyodum yinede tedavi olmakta yarar var inş tez zamanda bebişin gelir seni daha fazla bekletmez :emir_bebek:

:nazar::nazar::nazar:

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

:teytey:canim gözünüz aydin olsun:teytey:

:Saruboceq:rabbim saglikla sihatle melegini kucagina almayi nasip etsin insallah canim:Saruboceq:
:Saruboceq:güzel bir hamilelik kolay dogum diliyorum simdiden:Saruboceq:

:1hug:cok sevindim inanki senin adina:1hug:

:CüvCüv:canim arkadasim bir anne adayi ya ne mutlu bi haber:CüvCüv:

:Saruboceq:darisi anne olmak isteyenlerin basina insallah:Saruboceq:

:nazar::nazar::nazar:

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

:teytey:canim gözünüz aydin olsun:teytey:

:Saruboceq:rabbim saglikla sihatle melegini kucagina almayi nasip etsin insallah canim:Saruboceq:
:Saruboceq:güzel bir hamilelik kolay dogum diliyorum simdiden:Saruboceq:

:1hug:cok sevindim inanki senin adina:1hug:

:CüvCüv:canim arkadasim bir anne adayi ya ne mutlu bi haber:CüvCüv:

:Saruboceq:darisi anne olmak isteyenlerin basina insallah:Saruboceq:

canım arkadaşım çok teşekkür edrim opuyorumnanaktan
güzel dileklerin için sağol canım.... daha geçen gün eklediğin tuanayla babasının resimlerine baktım ay ne tatlılar nasıl bi sevgi dedim allahım bizede nasip etsin inş o duyguyu dedim rabbim duydu demekki dualarımı allahım bi tuanada bize gönderdi inan çok mutluyum tarifi imkansız bişi :emir_bebek:
allah isteyen herkese yaşatsın bu mutluluğu :emir_bebek:

kkdaa en sevdıgım bolum hamıleyımmmm:)..
hayırlısı olsun dılerımkı sorunsuz bı 9 ay gecırırsın:) tebrıkler gelecegın guzel annesı:)..

kkdaa en sevdıgım bolum hamıleyımmmm:)..
hayırlısı olsun dılerımkı sorunsuz bı 9 ay gecırırsın:) tebrıkler gelecegın guzel annesı:)..

çok sağol canım benim inş sorunsuz geçiririz bide duyarsam kalp atışlarını kesin emin olucam herkese nasip olsun bu güzel duygu:Saruboceq:
ayrıca o senin güzelliğin tatlım :kedi:bütün anne adayları güzeldir:CüvCüv::emir_bebek:

gözün aydın canım inş sorunsuz bı hamılelık gecırır bebegını saglıcakla kucagına alırsın mevlam bızlerede nasıp eder inş

X