Bende geyık yapmak ıstıyorum

kızlar banlanma kısmını bilmiyorum ama kk de tanıdığım sert usluplu hanımlar var ve bunlar belli zaman aralıklarında banlanıyorlar feminis sayılıcak hanımlar bunlar ben beğeniyorum yazılarını

hepsini okumadim ama ne ilginc valla, cok buyuk konusmamayim Allah korusun da bu nasil bir yasanti.. neyse burasi geyik sohbet bolumu, haddimi asmayayim tadimiz kacmasin

kızlar banlanma kısmını bilmiyorum ama kk de tanıdığım sert usluplu hanımlar var ve bunlar belli zaman aralıklarında banlanıyorlar feminis sayılıcak hanımlar bunlar ben beğeniyorum yazılarını

Benimde Yorumlarını Beğendiğim Bir Kaç Kişi Var Ama..
2 Haftada Bir Hep Ben Banlanıyorum..

feminist ve begeniyorum derken??
Bazi feminist dusunceler bana pek uygun gelmiyor ondan soruyorum. Ben feminist degilim ama kadin haklari vs tarafindanin..
Konuyu biraz acarmisin merak ettim simdi, ama yukarida soyledigim gibi geyik bolumu oldugu icin ciddi konusmalar olsa birsey olurmu??

ah ah bazen neler yazmak istiyorumda tutuyorum kendimi banlanmıyım diye böyle konular olduğunda
mesela sen çok çekersin bu kafayla

canım mesela kadınların mutlaka evliliklerinde çok mutlu olsalar dahi kendilerini güvence altına almalarını istiyorum bu ilerideki kendi ve çocuklarının yararına yani eşlerine güvenmemekten değil aslında bu tür şeyler...

He bildim o feministleri ama biri banlı sanırsam , ben beğeniyorum yazdıklarını
nede olsa femünüst kacıyım

yani kariyer veya ayakta durabilecek bir temelden mi bahsediyorsun? maddi ve manevi yonden kendilerine destegi mi kast ediyrosun

aslında feministlik değilde kadınların ezilmesini istemeyen diyelim
bir-kadın
derinss
ipek tuncer
şu an aklıma gelenler...

yani kariyer veya ayakta durabilecek bir temelden mi bahsediyorsun? maddi ve manevi yonden kendilerine destegi mi kast ediyrosun
canım kadınlar işte çalışmasalar bile evde çalışıyorla örneğin çocuk bakmak şu an evde 800 lira falan ama kadın kendine ayırıcağı tüm zamanda eşi ile ortak çocuklarına bakıyor evi temizliyor yemek yapıyor
sonrada eşinin eline bakıyor...

aslında feministlik değilde kadınların ezilmesini istemeyen diyelim
bir-kadın
derinss
ipek tuncer
şu an aklıma gelenler...

haaa tmm bunlari bende gordum, hele derinss olani.. digerini hayal meyal biliyorum sanki ama yazilarini okdr takip etmedgim icin birsey diyemem.

Bencede bu feministlik degil ama kadinin haklari.. cunku feminist erkege karsi kavramlari kaplar, biraz fanatik bir terim gibime geliyor.. Kadini savunmak, ezilesine karsi gelmek daha insanca gibi.. yani bu benim fikrim..

hanımın çalışmasına mani bir durum varsa eşi ona maddi destek verebilir bu anormal yada küçültücü bir şey değil bence evlilikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…