bu banlanmanin siniri varmi, umarim bir kac banlanmadan sonra forum'den atilmiyoruz
100 Puan da Şut ve Gooll Canım
100 ceza puanı benim şuan kapı gibi 60 ceza puanım var :18:
he valla bazılarının ki oku oku bitmiyor ne okuyorum ne cevaplıyorum , zaman kaybı
inanmıyorsanız işte konu
iki resim arasında 5 farkı bulunuz gibi oldu ama2 mesaja da bir bakın
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-e...-kocami-sevemiyorumondan-nefret-ediyorum.html
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-e...orumondan-nefret-ediyorum-3.html#post19316231
kızlar banlanma kısmını bilmiyorum ama kk de tanıdığım sert usluplu hanımlar var ve bunlar belli zaman aralıklarında banlanıyorlar feminis sayılıcak hanımlar bunlar ben beğeniyorum yazılarını
kızlar banlanma kısmını bilmiyorum ama kk de tanıdığım sert usluplu hanımlar var ve bunlar belli zaman aralıklarında banlanıyorlar feminis sayılıcak hanımlar bunlar ben beğeniyorum yazılarını
Kafa Kafaya Gidiyoruz..:44:
Hayırlısı Olsun
canım mesela kadınların mutlaka evliliklerinde çok mutlu olsalar dahi kendilerini güvence altına almalarını istiyorum bu ilerideki kendi ve çocuklarının yararına yani eşlerine güvenmemekten değil aslında bu tür şeyler...
He bildim o feministleri ama biri banlı sanırsam , ben beğeniyorum yazdıklarını
nede olsa femünüst kacıyım
iyi aksamlar cryptik
kiz bacim yok nur"umuz namuslu sucu yok,,,
bis bir konuyla dalga geciyoruz
nur ciddi ciddi avukatin oldum yahuuuu
canım kadınlar işte çalışmasalar bile evde çalışıyorla örneğin çocuk bakmak şu an evde 800 lira falan ama kadın kendine ayırıcağı tüm zamanda eşi ile ortak çocuklarına bakıyor evi temizliyor yemek yapıyoryani kariyer veya ayakta durabilecek bir temelden mi bahsediyorsun? maddi ve manevi yonden kendilerine destegi mi kast ediyrosun
aslında feministlik değilde kadınların ezilmesini istemeyen diyelim
bir-kadın
derinss
ipek tuncer
şu an aklıma gelenler...
100 ceza puanı benim şuan kapı gibi 60 ceza puanım var :18:
hanımın çalışmasına mani bir durum varsa eşi ona maddi destek verebilir bu anormal yada küçültücü bir şey değil bence evliliktecanım kadınlar işte çalışmasalar bile evde çalışıyorla örneğin çocuk bakmak şu an evde 800 lira falan ama kadın kendine ayırıcağı tüm zamanda eşi ile ortak çocuklarına bakıyor evi temizliyor yemek yapıyor
sonrada eşinin eline bakıyor...