- 10 Şubat 2009
- 1.675
- 3
isimlerini ozelden atabilirmisin, bende bir bakayim kim mis neciymis..
derinssin yazdıklarını beğeniyorum ben...
onun dışında hatırlamıyorum cryptic daha iyi biliyor .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
isimlerini ozelden atabilirmisin, bende bir bakayim kim mis neciymis..
canım kadınlar işte çalışmasalar bile evde çalışıyorla örneğin çocuk bakmak şu an evde 800 lira falan ama kadın kendine ayırıcağı tüm zamanda eşi ile ortak çocuklarına bakıyor evi temizliyor yemek yapıyor
sonrada eşinin eline bakıyor...
canım yurt dışında çocuk için para veriyorlar ama ülkemizde verilse bilmiyorum nufusta büyük artış olabilir gibi işsizlik çokevet anladim.. aslinda calismayan kadinlari az da olsa bir maas baglansa ya
kadın çalışıyorsa bir süre için erkek çalışamıyırsa hanımda evi geçindirebilir buda normal bence bazıları erkeğin gururu falan diyor ne alaka....
canım yurt dışında çocuk için para veriyorlar ama ülkemizde verilse bilmiyorum nufusta büyük artış olabilir gibi işsizlik çok
asıl konu böyle durumdaki hanımlar çalışmayan evde çalışan onlar haklarını aramayı bilmeli eşleri onlarada bir teminat yapabilir ev araba yada sigorta durumu kötü olanlar bir miktar düzenli parada verebilir....
birde şu bana herşey yakışır programında bazı hanımlar işte kadınlar kurnazdır şeytandır falan diyor kk ye girip kadınların dertlerini okusalar özelliklede türk kadınları çok fedakar ve ortada kalan durumda bence türk erkekleri gayat kurnaz bir çoğu yani...Durumdan duruma degisiyor ama kadinin calismasi erkeginde evde olmasi garip geliyor bana. Eger erkek keyfi icin calismiyorsa bu kadina eziyet olur..
Erkek hasta ise o baska, veya erkek is bulamiyorsa, idarelik evde durur, yemege felen bakar herhalde.. Artik erkeklerde bazilari ev isinden anliyorlar
birde şu bana herşey yakışır programında bazı hanımlar işte kadınlar kurnazdır şeytandır falan diyor kk ye girip kadınların dertlerini okusalar özelliklede türk kadınları çok fedakar ve ortada kalan durumda bence türk erkekleri gayat kurnaz bir çoğu yani...
merhaba burada yeniyim herkese merhaba
ben zaten genelleştirmiyorum ama kadınlar için böyle söylenir genelde ama erkeklerde saf değil yani aynı kadının olduğu gibide erkeğinde kurnazı var...bence dengeli.. erkegin safi ve kurnazi oldugu gibi kadinlarin da kimisi saf kimisi kurnaz.. Genellestirmeyelim yoksa digerlerine haksizlik olur
noldu yine elma
merak etme ben seni fabrika ayarlarına geri döndercem
nasil kiz keske ah keske