ciddimi diyonben şimdiki gençliği anlayamıyom nereye gidiyoz arkadaşlar bu neslin sonu nolucak
ciddimi diyonuz hangi konu bende bakim hele online konumuiyi aksamlar cryptik
kiz bacim yok nur"umuz namuslu sucu yok,,,
bis bir konuyla dalga geciyoruz
nur ciddi ciddi avukatin oldum yahuuuu
ciddimi diyonuz hangi konu bende bakim hele online konumu
aman deli ettiler beni ya arkadaşlık zırvalığı biz evdeki kocamızla uğraşamıyosbir derdinm var bölümüne gir bulursun zaten diyor bi göz atin
kötü içerik olarak bildirmiştim konu kapandı gitti oh oldu.çünkü benzeri bir durum ben karıştım sonra ban yedim ama o konuda çok daha eğlenmiştik.
aman deli ettiler beni ya arkadaşlık zırvalığı biz evdeki kocamızla uğraşamıyos
Aaaaaa cryptic öyle deme canim cok ciddi bir site orasi...
lütfen-lütfen istirhaaaaaam ederim
kötü içerik olarak bildirmiştim konu kapandı gitti oh oldu.çünkü benzeri bir durum ben karıştım sonra ban yedim ama o konuda çok daha eğlenmiştik.
bazen süper konular oluyo ya arada çok eğleniyom bende o zaman....
birgün ama ciddi birini ararsan o site seni af etmez kabul etmez,,,,
birgün ama ciddi birini ararsan o site seni af etmez kabul etmez,,,,
hatırlayan yada bulunan var mı bilmem çok zaman geçti üstünden
tüm kızların sevgilisine hasta olduğunu , sürekli gözleriye yediğini söyleyen bir vardı pazar gecesi saat 00:00 doğru açılan konu 2 saat kaldı. kapandı 1 saat sonra gereken cezalar verildi. tabi bu konu gibi değildi. kaç kişi yorumladı , haddi hesabı yoktu.sevgilisiyle msnde konuşan biri oldu falan .sanıyorum fake konuydu sabaha karşı 3 te ban yemiştim. dikkat etmek lazım
hatırlayan yada bulunan var mı bilmem çok zaman geçti üstünden
tüm kızların sevgilisine hasta olduğunu , sürekli gözleriye yediğini söyleyen bir vardı pazar gecesi saat 00:00 doğru açılan konu 2 saat kaldı. kapandı 1 saat sonra gereken cezalar verildi. tabi bu konu gibi değildi. kaç kişi yorumladı , haddi hesabı yoktu.sevgilisiyle msnde konuşan biri oldu falan .sanıyorum fake konuydu sabaha karşı 3 te ban yemiştim. dikkat etmek lazım