Bende geyık yapmak ıstıyorum

evet anladim.. aslinda calismayan kadinlari az da olsa bir maas baglansa ya

kadın çalışıyorsa bir süre için erkek çalışamıyırsa hanımda evi geçindirebilir buda normal bence bazıları erkeğin gururu falan diyor ne alaka....

evet anladim.. aslinda calismayan kadinlari az da olsa bir maas baglansa ya
canım yurt dışında çocuk için para veriyorlar ama ülkemizde verilse bilmiyorum nufusta büyük artış olabilir gibi işsizlik çok
asıl konu böyle durumdaki hanımlar çalışmayan evde çalışan onlar haklarını aramayı bilmeli eşleri onlarada bir teminat yapabilir ev araba yada sigorta durumu kötü olanlar bir miktar düzenli parada verebilir....

kadın çalışıyorsa bir süre için erkek çalışamıyırsa hanımda evi geçindirebilir buda normal bence bazıları erkeğin gururu falan diyor ne alaka....

Durumdan duruma degisiyor ama kadinin calismasi erkeginde evde olmasi garip geliyor bana. Eger erkek keyfi icin calismiyorsa bu kadina eziyet olur..
Erkek hasta ise o baska, veya erkek is bulamiyorsa, idarelik evde durur, yemege felen bakar herhalde.. Artik erkeklerde bazilari ev isinden anliyorlar

Orasini bilemem, butur mevzular daha cok kari-koca arasindaki mevzular. Nasil anlasirlarsa anlassinlar ama yeterki ne haksizlik olsun ne de zorlama. Kadin karsiligini nasil isterse oyle alsin ama dedigim gibi, evlilikten evlilige degisen bir konu. Illede ayda su kadar vermesinden yana degilim

Son düzenleme:
birde şu bana herşey yakışır programında bazı hanımlar işte kadınlar kurnazdır şeytandır falan diyor kk ye girip kadınların dertlerini okusalar özelliklede türk kadınları çok fedakar ve ortada kalan durumda bence türk erkekleri gayat kurnaz bir çoğu yani...

bence dengeli.. erkegin safi ve kurnazi oldugu gibi kadinlarin da kimisi saf kimisi kurnaz.. Genellestirmeyelim yoksa digerlerine haksizlik olur

göslerim küçüldü , okuduğumda anlamıyorum valla
zıbarayım ben en iyisi iyi geceler :92:

bence dengeli.. erkegin safi ve kurnazi oldugu gibi kadinlarin da kimisi saf kimisi kurnaz.. Genellestirmeyelim yoksa digerlerine haksizlik olur
ben zaten genelleştirmiyorum ama kadınlar için böyle söylenir genelde ama erkeklerde saf değil yani aynı kadının olduğu gibide erkeğinde kurnazı var...

sea_d beni begeniyooorsun kanimca...

gecen dedin ya sacmaliyon iyice

kanimca burada sIkca bulusabiliriz

ya ben hala cözemedim ayni anda iki topik acabilirim..
arkadaslar demisti start ve t harfi ama bende start tucu ne ki bilmiyorum Strg var onunlada olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…