Bende geyık yapmak ıstıyorum

en komik konu hatırlayan varmı arkadaşlar
eşimin annesinin evine gelin gideceyim eltimde olucak görümcemde gibi bir konuydu süper ötesi komikti bir evde 13 kişimi ne yaşıycaklarmış
millet yazıyo ağdanı nasıl yapıcaksın banyo cinsellik falan
ee onlar hizmet bekler diye ağda yapamayıp kıllı olucaksın falan yazıyolardı ya:KK52::KK52:

eşimin annesinin evine gelin gideceyim eltimde olucak görümcemde gibi bir konuydu süper ötesi komikti bir evde 13 kişimi ne yaşıycaklarmış
ee onlar hizmet bekler diye ağda yapamayıp kıllı olucaksın falan yazıyolardı ya:KK52::KK52:

yuuuuh artik, hayir duymadim ama bir kere gelipte 13 kisi yasayacagini soylemek kesinlikle bir ton yorum gelecegi belli.. birde agdani nasil yapacan, kardesim sanane billetin agdasindan, cinselliginden dimi ama.. kesin bu uydurmaca, kim gelir de kendisini boyle masa eder aceb?

yuuuuh artik, hayir duymadim ama bir kere gelipte 13 kisi yasayacagini soylemek kesinlikle bir ton yorum gelecegi belli.. birde agdani nasil yapacan, kardesim sanane billetin agdasindan, cinselliginden dimi ama.. kesin bu uydurmaca, kim gelir de kendisini boyle masa eder aceb?
gerçek gibi gelmişti bana cidden:44:tabii net olarak bilmem mümkün değil kız bayağı bozulmuştu bazen konu açanlar ciddi bir konuysa bile haksız olabiliyor bakma sen ilk kocalarından yakınıp sonra kocalarını savunmaya geçiyolar:KK53:

:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53: O Nasıl Cümle Kurmuş Öyle Ya..
Kısa Yoldan Kayınvalidemle Aynı Evde Yaşayacağız Olmazmıymış :KK1:

gerçek gibi gelmişti bana cidden:44:tabii net olarak bilmem mümkün değil kız bayağı bozulmuştu bazen konu açanlar ciddi bir konuysa bile haksız olabiliyor bakma sen ilk kocalarından yakınıp sonra kocalarını savunmaya geçiyolar:KK53:

:KK9::KK9::KK9::KK9:
İşte Orda Kan Beynime Sıçrıyor..
Çünkü Sinirliyken Konu Açıyorlar..
2. Gün Barışmışlar..
Biz de Ban Yiyoruz Sona :KK60::KK60::KK60::KK60:

Evet haklisin, burda konu acmak hele bazi hasas dertleri acmak icin pek uygun bir yer gormuyorum, yanlis anlasilmasin ama her telden ses cikinca, sesleri isiten (konu sahbi) icin hic hos degildir elbette.. ama sen komik oldugunu soyleyince oyle dedim

geçenlerde öyle bir tane vardı. önce kocam beni dövüyor nişanlı olduğum dönemlerden beri falan dedi sonra bana iyi davranır falan dedi :KK53: şaştık kaldık :KK53:

Son düzenleme:
geçenlerde öyle bir tane vardı. önce kocam beni dövöyr nişanlı olduğum dönemlerden beri falan dedi sonra olur mu öyle sey çok anlayışlı falan dedi :KK53: şaştık kaldık :KK53:

:KK60::KK60::KK60::KK60: Topiğe Bayıldım Tam Benlik:KK52::KK52::KK52:
Bütün Makaracılar Burda :KK52::KK52::KK52::KK52:

geçenlerde öyle bir tane vardı. önce kocam beni dövöyr nişanlı olduğum dönemlerden beri falan dedi sonra bana iyi davranır falan dedi :KK53: şaştık kaldık :KK53:

:KK60::KK60:
boyle topikleri nerden buluyorsunuz, her konu tek tek okunmuyor ki, baslik bir kere "sacma" geliyorsa girmem.. heleki kisinin derdini anlamak icin yazilmis olan romanon sonuna gelmemiz gerekir ya iste o beni cildirtiyor..

ciddi söylüyorum o cümleye benzerdi başlık konu sahibinin ismini hatırlamaya çalıiıyorum ama gelmiyo aklıma kk tarihinin en çok banlanmış üyelerinin olduğu konuydu 20 kişi kesin vardı ..:KK53:

ciddi söylüyorum o cümleye benzerdi başlık konu sahibinin ismini hatırlamaya çalıiıyorum ama gelmiyo aklıma kk tarihinin en çok banlanmış üyelerinin olduğu konuydu 20 kişi kesin vardı ..:KK53:

:KK53::KK53::KK53:
bu banlanmanin siniri varmi, umarim bir kac banlanmadan sonra forum'den atilmiyoruz

X