Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaslar iyi geceler uykum gelmeye basladi.
ben seninle helaya bile gitmemkiz biz terapiye birlikte mi gidecez
en komik konu hatırlayan varmı arkadaşlar
eşimin annesinin evine gelin gideceyim eltimde olucak görümcemde gibi bir konuydu süper ötesi komikti bir evde 13 kişimi ne yaşıycaklarmış
millet yazıyo ağdanı nasıl yapıcaksın banyo cinsellik falan
ee onlar hizmet bekler diye ağda yapamayıp kıllı olucaksın falan yazıyolardı ya
gerçek gibi gelmişti bana cidden:44:tabii net olarak bilmem mümkün değil kız bayağı bozulmuştu bazen konu açanlar ciddi bir konuysa bile haksız olabiliyor bakma sen ilk kocalarından yakınıp sonra kocalarını savunmaya geçiyolaryuuuuh artik, hayir duymadim ama bir kere gelipte 13 kisi yasayacagini soylemek kesinlikle bir ton yorum gelecegi belli.. birde agdani nasil yapacan, kardesim sanane billetin agdasindan, cinselliginden dimi ama.. kesin bu uydurmaca, kim gelir de kendisini boyle masa eder aceb?
en komik konu hatırlayan varmı arkadaşlar
eşimin annesinin evine gelin gideceyim eltimde olucak görümcemde gibi bir konuydu süper ötesi komikti bir evde 13 kişimi ne yaşıycaklarmış
millet yazıyo ağdanı nasıl yapıcaksın banyo cinsellik falan
ee onlar hizmet bekler diye ağda yapamayıp kıllı olucaksın falan yazıyolardı ya
gerçek gibi gelmişti bana cidden:44:tabii net olarak bilmem mümkün değil kız bayağı bozulmuştu bazen konu açanlar ciddi bir konuysa bile haksız olabiliyor bakma sen ilk kocalarından yakınıp sonra kocalarını savunmaya geçiyolar
gerçek gibi gelmişti bana cidden:44:tabii net olarak bilmem mümkün değil kız bayağı bozulmuştu bazen konu açanlar ciddi bir konuysa bile haksız olabiliyor bakma sen ilk kocalarından yakınıp sonra kocalarını savunmaya geçiyolar
İşte Orda Kan Beynime Sıçrıyor..
Çünkü Sinirliyken Konu Açıyorlar..
2. Gün Barışmışlar..
Biz de Ban Yiyoruz Sona
O Nasıl Cümle Kurmuş Öyle Ya..
Kısa Yoldan Kayınvalidemle Aynı Evde Yaşayacağız Olmazmıymış
iyilik yap denize at mi desek nee
geçenlerde öyle bir tane vardı. önce kocam beni dövöyr nişanlı olduğum dönemlerden beri falan dedi sonra olur mu öyle sey çok anlayışlı falan dedi şaştık kaldık
geçenlerde öyle bir tane vardı. önce kocam beni dövöyr nişanlı olduğum dönemlerden beri falan dedi sonra bana iyi davranır falan dedi şaştık kaldık
ciddi söylüyorum o cümleye benzerdi başlık konu sahibinin ismini hatırlamaya çalıiıyorum ama gelmiyo aklıma kk tarihinin en çok banlanmış üyelerinin olduğu konuydu 20 kişi kesin vardı ..
bu banlanmanin siniri varmi, umarim bir kac banlanmadan sonra forum'den atilmiyoruz
cidden bazen delirtir bunlar insanı bu ne yahe valla bazılarının ki oku oku bitmiyor ne okuyorum ne cevaplıyorum , zaman kaybı
inanmıyorsanız işte konu
iki resim arasında 5 farkı bulunuz gibi oldu ama 2 mesaja da bir bakın
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-e...-kocami-sevemiyorumondan-nefret-ediyorum.html
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-e...orumondan-nefret-ediyorum-3.html#post19316231