Bende EVLENDIM =)

ya şimdi biraz garip olacak ama ben anlamıştım :)
açtığı konulardan bile belli oluyordu..
ama merak ettim Kazen in neleri ortaya koyarak fake olduğunu açıkladığını, acep nerde o konu

ya şimdi biraz garip olacak ama ben anlamıştım :)
açtığı konulardan bile belli oluyordu..
ama merak ettim Kazen in neleri ortaya koyarak fake olduğunu açıkladığını, acep nerde o konu
bnde cok merak ettım nerde açıklamaları acaba yaaa :26:

Kazen, konuyu sonra kapadı kızlar.

Burayı görse de , kazen açıklasa keşke ama bildiğim kadarını söyleyim.

O fotoğrafları , yabancı bir kadına aitmiş. Anlaşılmış her şey.

Ben de tam bir şey bilmiyorm. Ben de şüpheleniyordum ve içimdeki ses hep söylüyordu fake olduğunu. Ama işte, has birine benziyordu.

Kazennn ............... İmdat.

Son düzenleme:
site yönetimini tebrik ediyorum
hiç birşey kaçmıyor onlardan

Anaa Her şey yalanmış demekki ilk önce sevgilim benden 5 yaş küçük diye konu açmış resimli bide
Sonra Herkesten gizli evlendik diye sonrada hamileyim sigara içsem bir şey olur muı diye
Bunca insanı kandırmak niye üstüne bundan zevk almak niye anlamadım doğrusu

Kaçar mı hiççç :) Aaa lütfen... Kazen, konuyu tamamen kapadı canım o yüzden son yorumlarından bulamazsınız.

Son düzenleme:
ya bu merwosh esmer bi bayan değilmiydi ? bi konudan hatırlıyorum eşimle şöyle filan diye yorumu vardı zaten evli olduğunu hatırlıyorum,ama evet aşırı rahat ve sallama yorumları vardı belki hayalinde olmak istediği kadın gibi davranan bir travestiydi o rahatlıkla aklıma bu geliyor

Son düzenleme:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cidden şaşırdımm şu aralar giriyorum foruma ama fazla konulara bakmıyorum yanii bakıp geçiyorumm kaçırmışımm yaa :26: fake olduğunu düşünmemiştimm fotoğraflarıından tutun ayakkabılarına kadarr eklemiştiii ama yaşamadığıı şeylerii niyee yaşadığı gibi anlatmış konu açmışş onu anlamadımmmm.:44:

ben de çok şaşırdım cidden bir kaç defa açtığı konuları okumuştum ama yani eline ne geçti en çokta onu merak ettim veya bu kadar insanı kandırırken ne düşündü ama site yönetimini de tebrik etmeden geçemeyeceğim yani fake hesabı çözdüler helal olsun :)

Kaçar mı hiççç :) Aaa lütfen... Kazen, konuyu tamamen kapadı canım o yüzden son yorumlarından bulamazsınız.

ne dıye bı konu acmıstı kı canım kazen
ne demişti,nerden anlasılmıs acaba
bide resımlerın aıt oldugu bAska kadını nasıl bulmuslar acaba

ne dıye bı konu acmıstı kı canım kazen
ne demişti,nerden anlasılmıs acaba
bide resımlerın aıt oldugu bAska kadını nasıl bulmuslar acaba

Canım aslında konu açmamıştı, mervosh un açtığı bir konuya yorum şeklinde atmıştı. Sonra konuyu komple sildi.
Nasıl buldular, fotoğrafların asıl sahibi, iletişime geçmiş. Ben öyle hatırlıyorum.

bende okuyunce merak ettim..nikinin üstünü tıklayın, verdiği cvplara bakın..gerçektende bazı yazdıkları bayağı bir abartıymış yazmıcaktım ama merak edenlerın merakını gıdereyım dedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…