Bende EVLENDIM =)

aaa cok yazık oolmus actıgı konu neydı acep ay ne cok soru sordum
türk müymüş ki o fotoların sahıbı

ay nıe boyle yaparlar anlam veremedım yaaa ne geçtiki elıne baskasının resımlerını koyunca,ama bana konuları gercek gıbı geldı acıkcası

tedavisiz hasta olunca öyle oluyor sanırım..kızlar erkek olmasın bu sakın??

hatırlıyorum bu kızı genelde eşi ve eşinin ailesi bölümünde takılır yorum yapardı uçuk pembe rujlu büyük dudaklı resmi vardı saçlar simsiyah...hayalinde yaşamak istediklerini oynadı herhalde

bu insan o kadar mı salakmış ki, başkasının fotosunu koymuş..fotonun sahıbı nasıl görmüşte şikayet etmiş??biraz garip bi olay aslında..

olay bomba, konu tavan yapmış millet merakta, bir yandanda şöyle diyorum yazık yaa hakkaten bu kadar hasta olabilirmi bir insan,demek oluyormuş düşününce çok üzüldüm kendisine allah yardım etsin böyle insanlara,aciz bir durum..

bende o fotoğraflardaki hatun nasıl olurda 30 küsür yaşında olur diye düşünüyordum garip bi olay yazık

benimde azcık kafadan sorunlarım var tahtalarım eksik ama hiç böyle bişey yapmadım insan kendini kandırmış olur biz güzel der geçeriz

Ya bide doğumdan korkuyorum demişti konu açmış
Daha kaç haftalık hamilesinki sen doktor çatı muayenesi yapmışta çok zayıfsın normal doğuramazsın demişte
Sallamaya bak ya

ya onu bırakında kanıtları merak ettim milletçe skandala meraklıyız sanırsam nerde çarşaf çarşaf belgeler yetkililere sesleniyorum

Daha kaç haftalık hamilesinki sen doktor çatı muayenesi yapmışta çok zayıfsın normal doğuramazsın demişte
Sallamaya bak ya

bi erkek bu kadar ayrıntıyı bilemez ama sanmıyorum erkek olduğunu

Sallamaya bak ya

....aslında keşke site yöneticilerin elinde olsa da..gercekten sadece kadınlar klubu olsa..gecen bı formda okumustum..bir erkek kadın nıkıyle gırmiş..bir de bu yazdıklarımız googlede herhangı bı konu aradıgında dırek cıkıo..mısafır zıyaretcıler oluyor yanı..keşke böyle bi şey de olmasa!!..en cok bundan rahatsızım aslında..

alemsin valla bununki güzellik te değil bence kadın değildi kendisi

hiç bilemicem ama bana yaptığı yorumlar saçma geldi
bide bikonuda ne yazmış
e ne bekliyordun,ne olacakti.?#Evli gibi birlikte yasiyorsunuz(bende cok yasadim) Adamin hevesi bitti yani
ne kaldi senden alacak?Hic birsey.!Baska sularda yuzmek ister,boyledir bu.Kendimide isin icine katiyorum.Bendede oldu bunlar,. tarih 28.04.2012

Son düzenleme:
hiç hatırlayamadım kim olduğunu
neyse kandırılmışız yine
kadınsan derdini yine paylaşsaydın
yine yapsaydın yorumlarını
resimlerle ispat etmene gerek yoktu ki
hele ki başkasının resimleriyle hiç gerek yok
doğum cetveli falan var ama banada erkektir gibi geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…