Bende EVLENDIM =)

MerwoSh

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2012
1.242
4
0
Antalya
Sonunda bende evlendim.Cok cok ani oldu.Dügün falan yapmadik.Bu sabah ikimiz nikah dairesine gittik ve, kiydirdik nikahimizi... Kendisi benim evime tasiniyor bugun:)
bu guzel haberimi sizlerle paylasmak istedim:21:

Sonunda bende evlendim.Cok cok ani oldu.Dügün falan yapmadik.Bu sabah ikimiz nikah dairesine gittik ve, kiydirdik nikahimizi... Kendisi benim evime tasiniyor bugun:)

aileler ne dedi bu işe bnm abiler beni çiğnerdi valla:) ama en iyisini yapmışsın hayırlı olsun allah bir yastıkta kocatsın inşşşşşşş):):):)

tebrik ederimm canımm .ben zaten böle sevgililerin kendi arasında evlenmesini çok romantik buluyorum .bir ömür boyu mutluluklarr....

süperrrrrrrrrrrr :16:
tebrikler mervecim çok sevindim senin adına, hep mutlu olun :nazar:

süpermişşş:16: hiç bir zaman bu kadar cesur olamam herhalde :) tebrikler canım ömür boyu mutluluklarrr:46:

cok tesekkür ederim tebrik eden herkeze.Ailelerimizin haberi vardi evlencegimizden,ama gün alip nikah kiydircagimizi tahmin etmiyorlardi eminim..Onlar yazin ortalarinda guzel bir dugun planliyorlardi.
ama ne yazik ki o kadar bekliyemezdik. Guzel oldu boyle :ssz:

cok tesekkür ederim tebrik eden herkeze.Ailelerimizin haberi vardi evlencegimizden,ama gün alip nikah kiydircagimizi tahmin etmiyorlardi eminim..Onlar yazin ortalarinda guzel bir dugun planliyorlardi.

yaz geldiğinde ille şenlik şamata isterlerse gönülleri olsun diye bi düğün yaparsınız önemli olan gönüllerin bir olması gerçekten çok sevindim :16:

anladım cnm mutluysan gerisi boş ama bende ailelerin düşüncesine önem verenlerdenim sonuçta kendi çocuğumun bunu bana
yapmasını istemezdim

İyi hayırlı olsun da, neden konuyu buraya açma gereği duydunuz...Lütfen konuları uygun içeriğe açın...

Back