Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonunda bende evlendim.Cok cok ani oldu.Dügün falan yapmadik.Bu sabah ikimiz nikah dairesine gittik ve, kiydirdik nikahimizi... Kendisi benim evime tasiniyor bugun:)
bu guzel haberimi sizlerle paylasmak istedim![]()
tebrik ederimm canımm .ben zaten böle sevgililerin kendi arasında evlenmesini çok romantik buluyorum .bir ömür boyu mutluluklarr....
Sonunda bende evlendim.Cok cok ani oldu.Dügün falan yapmadik.Bu sabah ikimiz nikah dairesine gittik ve, kiydirdik nikahimizi... Kendisi benim evime tasiniyor bugun:)
süperrrrrrrrrrrr
tebrikler mervecim çok sevindim senin adına, hep mutlu olun![]()
cok tesekkür ederim tebrik eden herkeze.Ailelerimizin haberi vardi evlencegimizden,ama gün alip nikah kiydircagimizi tahmin etmiyorlardi eminim..Onlar yazin ortalarinda guzel bir dugun planliyorlardi.
ama ne yazik ki o kadar bekliyemezdik. Guzel oldu boyle![]()
Aileler bu özel güne tanık olmadan ne anlamı varki? bu kadar sene bakıp büyütmüşler sizi.
cok tesekkür ederim tebrik eden herkeze.Ailelerimizin haberi vardi evlencegimizden,ama gün alip nikah kiydircagimizi tahmin etmiyorlardi eminim..Onlar yazin ortalarinda guzel bir dugun planliyorlardi.
ama ne yazik ki o kadar bekliyemezdik. Guzel oldu boyle![]()