Gelinlik Modelleri bende buna karar verdim yorumlarınız lütfen

pamukluprenses

Cennet kokulu oglum....
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2009
564
7
96
39
Balıkesir
kızlar bunu diktirmeye karar verdim büyük bedende hep alışılmış bu farklı geldi hoşuma gitti sadece ince askı ekleneccek ve ortaki kemer şeklindeki ışıltı yerine drepelerin arasına ışıltılar eklenecek

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Cok güzel canim, ama alt kisimdaki büzük yerler cok yogun görünüyor,o büzük yerler biraz daha azaltilabilir..

cok güzelmiş cnm aynen limoni gibi düşündüm bende gözü cok yoruyoo büzük yerler azaltılmalı bencede mutluluklarrr a.s.

teşekkürler kızlar ama bişi daha sormak istiyorum yaa ben aslında spor yaptıgım için omuzlarım geniş öle cok bi fazlalıgım yok kilom orantı ama tabi 46 bedenim straplez kötümü durur acaba gerci ince bi askısı olacka ama bolerodamı diktirsem acaba

canim bence model cok guzel.alt tarafida hic abarti gelmedi bana,cunku daha kabarik abarti modeller var ama bu cok hos.gelinlik dantelli olmadigi icin,bolero giymek istersen dantelli bolero cok hos durur..ailen ve damadin ailesi straplez giymene bi sey demiyorlarsa straplez giy bence.cunku ben zorunlu olarak bolero giymek zorundaym,ki benim gelinlik modeline de hiiiic gitmiyor yani... icine nasil sinerse oyle yap canim..allah mesut etsin

yok nişanlıma gösterdim oda cok begendi modeli ben sadece omuzlarım göze batmasın diye düşündüm onu nişanlım cok kıskanc ama gelinlik konusunda öle değil tek bi kez olacak diye saolsun içime sinsin diye herşeyi yapıo

bence ince askı olmasın yani model bu haliyle güzel diktircegin yer işini iyi yapıyorsa straplez gayet hos durur inşş gönlünce olur hersey senin günün ogün bidahamı giyceksin :)

üst ünü hosuma gitti etekegi daha farkli da güzel olur
allah güle güle giymeyi nasip etsin

bence çoook qüsel canım şimdiden mutluluklar
etek modeli hep benim istediğim modeldi ama nişanlım kabarık bişi istemediği için olsa qerek eskisi qibi o modele bağımlı kalmadım ikimisinde sevdiği bişi olsun die bakıyorum şimdi

ince askı yeterli cnm diktirme bolero falan..mutluluklar

kızlar bugün bi kac moda evine gittim gelinlik için fiyat sordum aynı model +duvak+gelin ciceği+ sac ciceği+ eldiven+ istersem bolerada dahil 1250 lira fiyat verdi sizce nasıl

kızlar bugün bi kac moda evine gittim gelinlik için fiyat sordum aynı model +duvak+gelin ciceği+ sac ciceği+ eldiven+ istersem bolerada dahil 1250 lira fiyat verdi sizce nasıl

şimd sen diktireceksinde mi sana bu fiyatı verdiler..? eğer kiralayacaksan çok fazlaa...diktireceksen normal....diktirip moda evinde bırakacaksan çok..bence yaniiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…