• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri bende buna karar verdim yorumlarınız lütfen

ya şimdi sen çok mu kilolusun..yani buradaki manken gibimisin yoksa daha mı kilolu..şimdi etek kısmı kalçalarda başladığı için seni olduğundan kilolu göstrebilir.birde kilolu isen büzük büzük etek yerine düz bir etek daha iyi olur diye düşünüyorum

Boleroya hiç gerek yok modelin formu bozulur bence...straplesi kullanmak zor oluyor bence üzeri taşlarla işlenmiş birer askı yaptır hem rahat olur hem de gösterişli...mutluluklar dilerim...

Boleroya hiç gerek yok modelin formu bozulur bence...straplesi kullanmak zor oluyor bence üzeri taşlarla işlenmiş birer askı yaptır hem rahat olur hem de gösterişli...mutluluklar dilerim...

evet abla bencede gelinlik çok güzel ama aşağıya doğru büzgüleri azaltılsa daha hoş olur ve boğucu göruntu olmaz. ayrıca havalar çok sıcak zemuszemus gerek yok modeli bozulur bolero ile. sibel ablanın dediği gibi taşlarla işlenmiş ince askılar olabilir sağlam olması gerek tabi:kedi: .

mutluluklar şimdiden :1hug:

ya şimdi sen çok mu kilolusun..yani buradaki manken gibimisin yoksa daha mı kilolu..şimdi etek kısmı kalçalarda başladığı için seni olduğundan kilolu göstrebilir.birde kilolu isen büzük büzük etek yerine düz bir etek daha iyi olur diye düşünüyorum

modeldeki manken kadarım ama benim omuzlarım biraz daha geniş ben moda evinin terzisylede konuiştum drapeli oıldugu için daha zayıf gösterir dedi etek bogumları biraz azalacak düğünüm ekimde zaten askı bende düşünüyorum straplez kayıyo cünkü

Back