Bende bu yola başkoydum ecm'in cicileri :)

Canım ben bir mağazadan aldım burda,sarıp kaldırdım fotoğraf çekme imkanın yok şuan..
Ama aynen resimdeki gibi ben çok beğendim yani.Sanırım bernardo da görmüştüm bunlardan bir bak istersen oraya

Bende tantitoniden alacaktım birkaç ürünü var beğendiğim hatta sipariş verdim ama alma kısmında sorun yaşadım sitede problem vardı bilgilerimi girdikten sonra sayfa dondu falan endişelendim bende netten olunca..İlk defa o siteden bir şeyler alacaktım, kararsız kaldım böyle olunca.
Bernardo takip ediyorum oradan bakarım olmadı.Teşekkürler canım.

Rica ederim canım :) Netten bende hiç alışveriş yapmadım bilemiyorum ama çok alışveriş yapan var :44:

Rica ederim canım :) Netten bende hiç alışveriş yapmadım bilemiyorum ama çok alışveriş yapan var :44:

Bende netten alış veriş yaparım sık sık ama tantitoniden ilk olacaktı, bilgilerimi girince kilitlendi falan sonrasında da denemekten vazgeçtim
:44:
Ama birkaç ürününü alacağım hoşuma gitti hemde sağlıklı bambu tozundan üretilmiş.
Güle güle kullan sende

Sağol canım benimm,güle güle kullanalım ikimizde
Hangi sitelerden alışveriş yapıyosun sen bende istiyorum ama çekiniyorum açıkçası.

Sağol canım benimm,güle güle kullanalım ikimizde
Hangi sitelerden alışveriş yapıyosun sen bende istiyorum ama çekiniyorum açıkçası.

Hepsi burada, limango, markafoni, ev tekstil mi tam adı orası taç online falan bunlardan alışveriş yaptım. Yapıyorum problem yaşamadım hiç canım. Genelde çeyiz alıyorum zaten.
Ürün iade şansın var geldiğinde sorun yaşarsan...

Anladım tatlım sağol.Markafoni ve limangoda güzel kampanyalar oluyor kaçırmayayım daha fazla

Anladım tatlım sağol.Markafoni ve limangoda güzel kampanyalar oluyor kaçırmayayım daha fazla

Evet canım ben aldıklarımda problem yaşamadım..
Biraz da şans işi aslında.Umarım sende yaşamassın yaşasan da telafi ediyorlar zaten kaçırma işine yarayan kampanyaları

Evet canım ben aldıklarımda problem yaşamadım..
Biraz da şans işi aslında.Umarım sende yaşamassın yaşasan da telafi ediyorlar zaten kaçırma işine yarayan kampanyaları

Tabi canım şans işi,herkes memnun kalamayabiliyor aynı şeyden.
İnşallah sorun yaşamam bende geri göndermek falan zahmetli iş sonuçta

Tabi canım şans işi,herkes memnun kalamayabiliyor aynı şeyden.
İnşallah sorun yaşamam bende geri göndermek falan zahmetli iş sonuçta

Kargoyu teslim alırken mutlaka aç bak, eğer birşey varsa almadan gönder canım eğer böyle yapmazsan iade baya zahmetli oluyor:) Mutlaka kontrol et kargo elemanı kapıdayken. Zaten satış sözleşmelerinde de belirtiliyor bu.

Doğru canım teslim almadan göndermek kolay olur,teşekkür ederim bilgilendirdiğin içinn

nevresim takımların süper gerçi herşeyin çok güzelll allahım en güzel günlerde kullanmayı nasip etsin...

Güle güle kullan yeni cicilerini canım, çok beğendim.. özellikle ferhunde nevresim takımını
süzgecin morunu alıyordum geçen gün, çok küçüktü, sırf güzelliği için almayayım, büyüyüğünü bulursam alırım dedim, kendime engel oldum çok şükür

Teşekkür ederim canım benimm o ferhundeyi bende çok beğenerek aldım kırmızı siyah nevresim istiyordum zaten bir tane..
Ya benim süzgeçte küçüklerden almıycaktım aslında bırakıyordum tam kadının biri bende var maydanoz,pirinç için kullanıyorum kullanışlı dedim aldım valla ama büyüğündende alıcam bulabilirsem
Her rengi çok güzel ya moruda öyle canlı canlı senin çeyizlerede uyar:86:

ewet tatlım, ben küçük fln demiyim bir mor hastası olarak alayım morunu, kendime destek arıyordum, senden buldum o desteği

Dormina battaniye benimkinin deseni farklı nette bulamadım :44:

ecemimizde başladı hazırlıklara hadi bakalım hayırlısı
kıııs ak sanada diyom evine geldiğimde bunların heeeepsini görcem ona göre
iyi mutlu huzurlu günlerde kullan tatlımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…