Bu cicilerin yağlık sirkelik takımı ve 4'lü küçük baharatlıklarıda var ancak resimlerini bulamadımm
Eki Görüntüle 875099
Eki Görüntüle 875100
Eki Görüntüle 875101
Çok ciciymiş ya bunlar çok beğendim güle güle kullan tatlımm
Ne zamandır boş bıraktım buraları. İşte son alınanlar
Eki Görüntüle 840746 Eki Görüntüle 840747
Eki Görüntüle 840748 Eki Görüntüle 840749
Eki Görüntüle 840750 Eki Görüntüle 840756
Eki Görüntüle 840752 Eki Görüntüle 840753
Eki Görüntüle 840754 Eki Görüntüle 840755
Eki Görüntüle 840757
Merhaba :) Blender setim braun patisserie canım daha önce kullanmadım ancak okuduğum yorumlar hep braun üzerineydi. Olumsuz bir yorum görmedim açıkçası. Hamur yoğurma ataçmanı beni cezbetti
şu sondaki kelebekli çiçekli takımının bernardo mu canım?
gerçekten mi? peki kapları plastik mi onun? ben de brauna ağırlık verdim ama 600 w demesi düşündürüyodu ama bir yandan özelliği de daha fazlabraun alıcam bende sanırım :44:
Hayır karacanın yeni çıkan modellerinden o takım
Valla plastikmi değilmi bilmiyorum desem inanırmısın değildi galiba ya mağazada baktım sadece sonra gelip açmadım açıkçası
Bence de düşünebilirsin dediğim gibi kötü yoruma hiç denk gelmedim ben demekki gerçekten iyi
çok hoşmuş gerçekten güle güle kullan canım
blender setlerini internette gördüm bende henüz yakından inceleme fırsatım olmadıbir yakından bakıp alırım o zaman. internette daha uygun oluyo birçok şey o yüzden internetten almaya çalışıyorum bu tarz şeyleri tabi önce yakından incelemek lazım
Teşekkür ederim canım.
Evet kesinlikle nette daha ucuz oluyor ben açık hesap bir mağazadan aldım gerçekten fark var arada.
Buarada şafak topiğinde konuşmuşluğumuz var seninle dimi beni yanlış hatırlıyorum yoksa :44:
Sadece alırken bazen emin olamıyosun bir dokunmak , incelemek istiyo insan illakiama bu çeyiz topikleri sayesinde daha rahat alıcağımı düşünüyorum karar vermede yardımcı oluyo gerçekten :)
doğru canım 91/2 lerdendim bendenerdeeen nereye diyorum bazen şafak sayarken şimdi çeyiz düğün derdine düştük
canım aldıkların çok çok güzel hepsini bitirmişsin güle güle kullan
ayy çok güzeller özellikle çerçevelere bayıldımmm..
Güle güle güzel günlerde ağız tadıyla kullanın inşallah..
çok güzel tatlı telaşlar insan özlüyor böyle bakınca..
Oh oh yeni çeyizciklerin ne kadar da güzel öyle
Kazasız belasız güzeeeel günlerde kullan inşallah
Bende onu sorucaktım :26:Oradaki kız çocuk elbisesi mi?
Oradaki kız çocuk elbisesi mi?
Mutfak havlusu canımBende onu sorucaktım :26:
Hayırlı olsun herşeyin çok güzel
hepsi çok tatlı iyi günlerde kullan inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?