Bende bu yola başkoydum ecm'in cicileri :)

merhabaa

blender takımına karar verememiş biri olarak aldığını görünce sorcağım bir iki şey olucakdı canım. Markası philips galiba birde ürünü daha önce kullanma imkanın oldu mu? ben arnicayla braun setlerinde gidip geliyorum karar veremedim bir türlü :44:

Merhaba :) Blender setim braun patisserie canım daha önce kullanmadım ancak okuduğum yorumlar hep braun üzerineydi. Olumsuz bir yorum görmedim açıkçası. Hamur yoğurma ataçmanı beni cezbetti

şu sondaki kelebekli çiçekli takımının bernardo mu canım?

Merhaba :) Blender setim braun patisserie canım daha önce kullanmadım ancak okuduğum yorumlar hep braun üzerineydi. Olumsuz bir yorum görmedim açıkçası. Hamur yoğurma ataçmanı beni cezbetti

gerçekten mi? peki kapları plastik mi onun? ben de brauna ağırlık verdim ama 600 w demesi düşündürüyodu ama bir yandan özelliği de daha fazla braun alıcam bende sanırım :44:

Hayır karacanın yeni çıkan modellerinden o takım
Valla plastikmi değilmi bilmiyorum desem inanırmısın değildi galiba ya mağazada baktım sadece sonra gelip açmadım açıkçası
Bence de düşünebilirsin dediğim gibi kötü yoruma hiç denk gelmedim ben demekki gerçekten iyi

çok hoşmuş gerçekten güle güle kullan canım
blender setlerini internette gördüm bende henüz yakından inceleme fırsatım olmadı bir yakından bakıp alırım o zaman. internette daha uygun oluyo birçok şey o yüzden internetten almaya çalışıyorum bu tarz şeyleri tabi önce yakından incelemek lazım

Teşekkür ederim canım.
Evet kesinlikle nette daha ucuz oluyor ben açık hesap bir mağazadan aldım gerçekten fark var arada.
Buarada şafak topiğinde konuşmuşluğumuz var seninle dimi beni yanlış hatırlıyorum yoksa :44:

Sadece alırken bazen emin olamıyosun bir dokunmak , incelemek istiyo insan illaki ama bu çeyiz topikleri sayesinde daha rahat alıcağımı düşünüyorum karar vermede yardımcı oluyo gerçekten :)
doğru canım 91/2 lerdendim bende nerdeeen nereye diyorum bazen şafak sayarken şimdi çeyiz düğün derdine düştük

Doğru hatırlamışımmm ozaman Yaa dimi nerden nereye valla şimdi düğün şafağı sayıyoruz

Bende internetten alışveriş yapıyorum dediğin gibi gidip inceliyorum sonra güvendiğim sitelerin birinden alıyorum. Devir tasarruf devri dimi evlenicez sonuçta

ayy çok güzeller özellikle çerçevelere bayıldımmm..
Güle güle güzel günlerde ağız tadıyla kullanın inşallah..
çok güzel tatlı telaşlar insan özlüyor böyle bakınca..

canım aldıkların çok çok güzel hepsini bitirmişsin güle güle kullan

Teşekkür ederim canım benim, eksikler var hala al al bitmiyor
ayy çok güzeller özellikle çerçevelere bayıldımmm..
Güle güle güzel günlerde ağız tadıyla kullanın inşallah..
çok güzel tatlı telaşlar insan özlüyor böyle bakınca..

Teşekkür ederim inşallah.. Yeni evliymişssin daha ne güzel inşallah bizde o günleri görebiliriz

Oh oh yeni çeyizciklerin ne kadar da güzel öyle

Kazasız belasız güzeeeel günlerde kullan inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…