Kayınvalideme demans teşhisi konuldu

Bi nevi bebek gibi .. tek bırakılmaması lazım elbette . Haftaya şehir dışına küçük görümceme gidicek ben de söyledim eşimw yer değişikliği çok önerilmiyor diye doktora sor dedim sordu şuan için sorun olacağını sanmıyorum demıs ileri veya orta da olsa bırakmazdım demıs şuan başlangıç aşamasında ama çok aklıma yatmadı sonuçta kadın 5 dk önce yediği helvayı unutuyor yemek yapmak ister bısey olur bilmiyorum çok aklıma yatmadı
Zaten böyle böyle gidiyor akılları bunun başı sonu yok . Bi hastalığı başından kontrol mü edersin yoksa ortalarda mı edersin azıcık mantıklı düşünmek yerıne işe gelir şekilde davranmalarına müsade etmeyin

Zaten böyle böyle gidiyor akılları bunun başı sonu yok . Bi hastalığı başından kontrol mü edersin yoksa ortalarda mı edersin azıcık mantıklı düşünmek yerıne işe gelir şekilde davranmalarına müsade etmeyin
Vallahi ben edindiğim tüm bilgileri paylaşıyorum eşimle çünkü kendisiyle hâlâ görüşmüyoruz daha doğrusu zamanında çok aradım ama istemiyor zaten hastaymış kadın yani psikolojik problemleri var insanlık görevimi yapıp tavsiyede bulunuyorum yaparlar yapmazlar bilemem

Back
X