Bende bu yola başkoydum ecm'in cicileri :)

Allah mutlu huzurlu günlerde kullanmayı nasip eder inşallahhhh :)

böyle çeyiz sayfalarına bakınca acayip evlenesim geliyoo yaaaaa ama dahaa çookkk varrrr :))))

Allah mutlu huzurlu günlerde kullanmayı nasip eder inşallahhhh :)

böyle çeyiz sayfalarına bakınca acayip evlenesim geliyoo yaaaaa ama dahaa çookkk varrrr :))))

Sağol canım inşallah,benimde yakın sayılmaz hani :)
Yavaştan alayım dedim :))

Ayy kıyamam canım kusura bakma üzmek istemezdim seni ama biran önce gitsin gelsin sağsalim inşallah

amin canım sağol yaaa ne kusuru insanın aklından çıkmıyo ki biri söyleyince hatırlasın

ben çıkıyorum canım iyi geceler görüşmek üzere :)

ecm topiğini takip ediyorum, zevkli seçimler yapıyorsun:)
Gördükçe benim de ekleyesim geliyor aldıklarımı (=
Topic açmıyorum önümüzde askerlik var zaman uzun dağılmasın topic diye ama zaman yakınlaştıgında açacağım birkaç ay kala kısmetse:)
Yorum almak güzel oluyordur fikir veriyor insana

Beğenmene sevindim canım bende yeni başladım çeyiz işine burda görünce heveslenip açtım topic :))
Yorum almak güzel tabi,dediğin gibi fikir alışverişi oluyor.Senin aldıklarını da merak ettim bak şimdi :)

Evet sık sık bakıyorum bu topiclere fikir ediniyorum:)
Ben de yeni başladım sayılır.
Büyük parçalardan bahsedeyim;
Çelik tencere tk, çaydanlık , cezve tk aldım emsandan ama set halinde değil beğendiklerimi aldım geçen kış.
Tencere setim olivin,çaydanlığım bade,cezvem dilan modeli:) Şimdi reklamlarda dönmeye başladılar popüler oldu tencerem çaydanlığım diyorum
Banyo takımımı aldım primanovadan doty modeli herşey içinde.
Nevresim takımlarım var 5 6 tane pamuk saten ve ranforce
Kütahya porselen yemek takımım var
Kahvaltı takımım
Günlük bardaklarım, almaya devam ediyorum bardak zaafım var
Mutfak plastiklerini bitirdim tek renk turuncu aldım hepsini..
Ay uzadı benim liste bir kısmı bunlar yani var daha birçok şey battaniyelerim falan var 4 mevsim uyku setim cotton box deborah modeli..
Öyle uzar gider

Oo sende baya şey almışsın :)
Emsanın ürünleri hem kaliteli hemde model olarak çok güzel..
Cotton box deborah modelini bende çok beğendim ama renkleri solarmı acaba diye düşündüm karar veremedim almaya ama sanırım alıcam çok şık duruyor.
Benimde nevresim takımlarına karşı zaafım var aldıkça alasım geliyor.
Topiğini açtığında ilk ziyaretçilerinden biri ben olucam canım :))

Geçen kış başladım bende canım..
Erken diyordum sonra birşeyler aldıkça keyif vermeye başladı:)
Çeyizci oldum çıktım sonrasında.
Bende beğendim aldım umarım memnun kalırız kumaşı falan güzel.
Emsanı da hem yorumlardan hem de kendi evimizde de kullanıyoruz o yüzden tercih ettim.
Şimdilerde misafir ve günlük çatak bıçak setleri ve yapışmaz ürünleri araştırmasındayım sıra onlarda:)

Hem asker beklerken almakta kafamı meşgul ediyor benim,oyalanıyorum bir şekilde işte..
Bende çatal bıçak setleri ve çay setlerine bakıyorum buaralar.
Günlük olarak nehir düşündüm hem modelleri güzel hemde kaliteliymiş kötü bir yorum duymadım henüz :44:

Evet canım benim hobi gibi oluyor resmen boş vaktimde almayı düşündüğüm şeyleri araştırıyorum..
Gitmeden önce de kendisiyle karar veriyorduk alıyordum:)
Aynen nehiri teyzem kullanıyor bayağıdır ve memnun öneriyorlar bende günlük için aklımın kenarına aldım nehiri ve şuan indirimde online sitesinde.
Belki ani bir kararla alabilirim ama misafir için de ar yıldız düşünüyorum.
Günlük korkmaz da olabilir nehir olmazsa.Emsandan da baktım model içime sinen olmadı.
Yapışmaz ürünlerde de teflon sağlığa zararlı ya moneta diye bir marka var onun indirimini takip edip ondan alacağım herhalde birkaç parça..Umarım yakalarım:) Birde tefalin zararsız maddelerden yapılmış kaplama ürünleri var ama araştırmadım onu henüz.

Ya nehir indirimdemiymiş bende bakayım canım saol.Nehir olmazsa bende korkmaz alırım sanırım günlük için ideal.
Emsanın tenceresini alırken baktım bende çatal bıçaklarına kaba gibi geldi biraz bana bende beğenemedim.
Teflon asla almayı düşünmüyorum zaten ya döküm yada seramik diye düşünüyorum şimdilik.Seramikte pek kullanışlı değil diyorlar ama emin değilim.
Şu tefalin kaplama ürünlerini merak ettim bende madem sağlığa zararlı değilmiş onuda araştırabilirim :)

Evet bende seramik düşünüyorum sağlık açısından ama kullanımını bilmiyorum rahat diyorlar monetanın yorumlarını okuyorum en iyisi oymuş zaten fiyatı da diğerlerinin üzeerinde..Pilav tenceresi ve tava alayım 1 adet diyorum bakalım memnun kalırsam sonrasında da diğer ürünlerini alırım.
Bu bahsettiğim ürünü de dün özdilek mağasasında stantta gördüm benimde haberim yoktu.İşte kullanılan maddeleri yzıyordu zararsız diye bende bakacağım.Teflon yüzeyi de çizilince zararlı kullanımına dikkat etmek gerekiyor seramikleri de hassas kullanman gerekiyor her iki türlü de hassaslık söz konusu:)

Evet canım haklısın biri çiziliyor biri kırılıyor her şekilde dikkat etmemiz lazım :)
Tatlım ben çıkıyorum geç oldu,
yine uğra fikir alışverişine devam ederiz :)
İyi geceler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…