- 2 Mayıs 2011
- 2.914
- 2.591
-
- Konu Sahibi BenveUtkum
Zedeleyecek şeyleri oldu. Sıkıntım birazda ondan.Eger sadakat gibi bir konuda guveninizi zedelemediyse izin verilebilir.
Düğüne yalnız mı gidecek sizinle mi anlamadım? Sizi evde bırakıp gece yatakta orda kalması bence doğru değil. Dediğim gibi bu benim fikrim. Bekarlıktan arkadaşları olabilir, eğlenecek vakit geçirecekler ona da tamam ama bazı Şeyler bekarlıkta kalır, kalmalı. Yatılı gidilecekse sizle ve çocuğunuzla gitmeli ya da evine vaktinde paşa paşa dönmeli.
Kimi kandırıyorum. Zaten mesajımda yazdım ya farkında değilsiniz galiba.Sizin eşiniz sizi aldattı.
Bunu ilk mesaja eklemediğiniz sürece insanları ve kendinizi kandırmış oluyorsunuz.
alkol almayacağına söz verdi daha 3 gün önce ama inanmıyorum sözünü tutacağına. Bence alkol alacağından dönmek istemiyor ve bu beni iyice sinir ediyor.Alkol alacaksa dönmesin zaten, bişey gelir başına allah muhafaza....
" Eşimle evliligimiz süresince telafisi zor bazı sıkıntılar yaşadık. Güvensizlik oldu aramızda" mesajımda ki bu ayrıntı gözünüzden kaçtı galiba. Benim kimseyi kandırmak istediğim yok. Geçmiş zamanki olayı tekrar anlatmama ne gerek var. Zaten bahsettiğim bu bir kaç satırlık şeylerden anlaşılıyor "aldatıldım" mevzusu. Tekrar açık yazmaya ne gerek var. İsteyen eski konularıma baksın. Milleti kandıracak veya kendimi kandıracak bir şeyim yok burda. Benim şuan ki sıkıntım bu mevzu. Umarım anlatabildim?Sizin eşiniz sizi aldattı.
Bunu ilk mesaja eklemediğiniz sürece insanları ve kendinizi kandırmış oluyorsunuz.
Bilmiyorum ki ama uzaktır. Sanırım bir yarım saat vardır. Köy bizim köy değil, kendi arkadaşının köyü. Bilmiyorum yani tam ne kadardır diye. Tahmini dedim.Köy ile eviniz arasında kaç saat mesafe var? O kadar içip sonra dönemem diye mi düşünüyor acaba?