Bende bu eşi hayatımdan cikartmadıkça daha çok konu açarım...

Hayat böyle çok zor değil mi? Güvenmediğin biriyle yaşamak.
Evet çok hem de. Ama ne yapım oğlumu mutlu görünce mutlu oluyorum. Onu bu dünyaya getiriyorsam, onu bazı şeylerden annesi olarak mahrum edemem, kısaca kendimi feda ediyorum. Ama ne yapım, yavrum işte kıyamıyorum ki ona.

erkekler genelde böyle yerlere kadınlar ve uyuşturucu da getirirler.kötü düşünmek istemem ama %80-90 böyle ortamlar evli adamlar açısından pek hayırlı sonuçlar doğurmuyor. Eşiniz istemese bile o ortamda bekarlardan birisi kadın getirmek istediğinde diğerleri hayır diyemez, sözde erkeklikleri zedelenir. Ben asla izin vermezdim.

Sen kıyamıyorsun ama babası kıyıyor.
Madem öyle bırak gitsin ne hali varsa görsün zaten karşında seni anlayacak bir insan yok.

eski konularınızı okudum, gerçekten sürekli boşanma hususunda gidip gelmişsiniz
ama bakın olan size olmuş, içinizdeki o şüphe gitmiyor
çocuğum yok o nedenle yaşamadan çok da sağlıklı yorum yapamayabilirim
ama evladınız mutlu, aşk dolu bi aile ortamında büyüyemedikten sonra aynı evde yaşamanızın bir önemi yok ki
bazı durumlarda boşanmanın çocuklar için daha iyi olduğunu düşünürüm hep

Sen kıyamıyorsun ama babası kıyıyor.
Madem öyle bırak gitsin ne hali varsa görsün zaten karşında seni anlayacak bir insan yok.
Eşim ilgili bir baba. Oğlum babasına çok düşkün. Ama güvensizlik had safhada. Babası ne yaparsa yapsın, ama benim vicdanım rahat olsun oğluma karşı. sabredeceğim sınır bellidir. Onu geçeceği vakit o da biter ama, şimdi ki mevzu da ben ona git gel dedim hemen surat yapıyor. Yok kalsa ne olurmuş, falan. Cidden anlayışsız.

Bunların hepsi züğürt dansöz getirecekleri para yoktur yapacakları tek ergenus işi alkol almak ve ızgara yapmak. Bende işte alkol kısmına sinirleniyorum.

Evet, bende kavga, dövüş ve çocuğu etkileyecek bir şey varsa kesinlikle boşanılmasından yanayım. Cünkü bunlar çocuğu etkiler ama eşimle aramızda yavrumun psikolojisini etkileyecek bir şey yok. kavga etmeyiz, hır gür yoktur. Yapmayız. Eşimi uzaklaştırdığımda oğlumun değişmişti psikolojisi o nedenle tekrar bir araya geldik. Şimdi iyi çok şükür. O nedenle sabredebildiğim yere kadar sabredeceğim. Bakalım hayırlısı. Güven verse bana gitsin gideceği yere ama vermiyor. Karı kız olayının olacağını düşünmüyorum. Ama alkol olayı beni çileden çıkartıyor.

Ben eşinizin cümlesinde "müsade"" istediğine dair bir ifade göremedim. Bu durumda sorunuz müsade eder misiniz olmamalı. Burda tartışmadan prblemi nasıl çözmeliyime ihtiyacınız var. Bence eşiniz şaşırtın ve güzelce gönderin. Güler yüzle uğurlayın, vicdan azabı çekmesi öfkeden daha işlevseldir. Ve hep aynı tepkileri vererek farklı sonuç elde edemeyiz.

Ben olsam izin vermezdim sonuçta köye gidiyor il dışı değil ayrıca toplantı falan değil keyfi kalmak istiyor karısını ve çocuğunu yanlız bırakıp arkadaşlarıyla kalmak istiyor diğer bayanları bilemem ama ben izin vermem

Guveninizin olmadigi bir evliligi surduruyorsaniz esinizi eve hapsedemezsiniz.Her ne kadar kadinli bir ortam degil beni alkol korkutuyor deseniz de bilincaltiniz oyle demiyor.Icecek olan isten eve gelmeden de icer,markete gidiyorum deyip disarida icer.Sizin kafanizda tekrar aldatilacaginiza dair korku var.Bunla bas etmeniz de zor.Birakin gitsin naparaa yapsin.Omur boyu sahin gibi tepesinde beklemeyen yorulacaksiniz bir yerde elbet.

Hıı evet evet, sorma yok. Haklısın. Müsaade istemekte yok. Haber verme var o kadar. Adam ağa, paşa ya. Aslında bende sizin gibi düşündüm. Onun gitmesini umursamasam mı acaba?

Bu sizin evliliğinize göre yapmaması gereken birşey.

Yoksa evlilik sürekli dipdibe vakit geçirme anlamına gelmez. Benim eşim gidebilir ya da ben de gidebilirim. Birbirimizin arkadaşlarını ve ortamımızı biliriz.

Ama siz tekinsiz buluyorsunuz. Güvenmiyorsunuz o zaman yatılı gitmemesi daha uygun.
Normal gitmesi bile sizin için sıkıntı aslında.

Konularınız da hep güvensizlik üzerine..... Bence evliliğinizi gözden geçirin.

sen eşinle ayrı değil miydin canım
ne ara birleştiniz?
madem birleştiniz bu adam hala ne böyle yok oraya buraya gidicem kalıcam diyor
sanki evliliği kurtarmaya hiçbir çabası yok gibi seni üzmek istemiyorum ama

Fiziki olarak aldatılmadığım için sanırım çok korkusunu çekmiyorum, kadın olur da beni aldatır diye. Bizim saftiriğin yapabildiği tek şey sanal, yani mesaj falan. Alkon olayı beni korkutuyor. Tepesinde beklemek olayı değil de bazen kaygılarım oluyor. AMa sonra kendimi yatıştırıyorum, umursamıyorum bazen:)

sen eşinle ayrı değil miydin canım
ne ara birleştiniz?
madem birleştiniz bu adam hala ne böyle yok oraya buraya gidicem kalıcam diyor
sanki evliliği kurtarmaya hiçbir çabası yok gibi seni üzmek istemiyorum ama
Evet canım birleştik. Abimler yaşadığımız yere gelince, onların haberi yok diye mecbur geldi eve ve sonra kaldı gitmedi daha. Evet çabası çok yok da hazmedemediği bazı şeyler var. onlardan dolayı kafa gitmiş. ( annemin bana boşan demesi, kendi ailesinin ona hakaret etmesi vb şeyler) Atlatamadı kendi bilir, böyle devam ederse yavruşuma en azından sabrettiğimi, babasının sabrımı sonuna kadar kullandığını rahatlıkla anlatabilirim.

peki oğlun büyüyüp evlendiğinde sen seni iki defa aldatılıp affettiğin,türlü sorunlar yaşadığın ve güvensizlik içinde ömrünü çürüttüğün için üzülmeyecek misin? çocuklarımız için fedakarlıklar yapıyoruz yapmalıyız ama bu denli değil,kendi hayatımızı duygularımızı hiçe sayarak yapmamalıyız bunu.çünkü bir gün o yuvadan uçup gidecek ve biz acılarımızla pişmanlıklarımızla başbaşa kalacağız.

konuya gelirsem eşinin rahatlığını da seni güven sorunun da garipsemiyorum çünkü sen aldatma olayları sonucu bu adamı sanırım iki kez affettin ona bu rahatlığı verdin artık umursamaz olması doğal.senin güven sorunu yaşamaman abes olurdu zaten,bende olsam böyle bir kocaya asla güvenmem.

bu arada hep iyi bir baba diyorsun ya,babalık sadece çocuğunu sevmek ve ihtiyaçlarını karşılamak değil çocuğunun annesini de mutlu etmek,sevmek,saygı duymaktır.zaten mutsuz anne mutsuz çocuk demek.

ya bosver gitsin içsin aldatmıcana eminsen içmesinde ne sakınca var kendi vücuduna yapar bence esleri haftada bir yada bikaç haftada bir serbest bırakmak gerekir arkadaslarıyla naparlarsa yapsınlar tabi ortada kadın olmama kosuluyla hem onlar rahatlarlar hemde siz bosuna stres yapmazsınız kendi rızanızla gönderin laf etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…