Bende Boşanıyorum..

Gunaydın,
Evden ben gittim cnm cnki ona ben sen git evden diyince hayır burası bnm babamn evi sen gidiceksin diyebilcek kadar karaktersiz biri kaldıki bana annemn ve annesinin yanında kac kere bagırdı defol git istemiorum seni die kalamazdım yani..

İkincisi her ne kadar ben aileme ve daa da onemlisi kendime eşimi çok ii tanıdıgımı solesemde aileminde dusuncesi bana blof attığı. Yani sırf burnum surtsun cnm yansın die bu şekilde davrandıgı.Ama ben eşimi tanırım blof atmaz o bişey aklındaysa yapar. O yuzden dediğim gibi o bi sıtkını sıyırmış benden. Yani mahkemelik oldugumuz insanlarla bile"kotu gun dostu" adı altında mesajlasabiliyo.

Son olarak telefonla msg attım cnki ne bilim hani onun tavrına gore hareket edicektim.Su saatten snra yuzyuze konussakta artık bişey değişmez. Ya canım o kadar yanıoki sabaha kadar zırladım gozlerim acıo artık acamıorum herseyi gectimde su kızlarla gorusmesi varya ole içime oturduki yaa hazmedemiorum resmen.
Allahıma sıgındım artık umarım herseyin hayırlısı olur..

Canım benim,
Haklısın ama suan kendimi ole gucsuz hissediorumki.. Sanki beynim uyuşmuş etrafımda bişeler oluo ve ben butun bu olanları uzaktan izliorum. İçimden ne giyinip suslenmek gelio ne de hayatımı yaşamak. İçimdeki acıyı hayal kırıklıgını tarif edemiorum. Bunun içinmiydi yani herşey? Bu muydu yani? Tek isteğim bu gunler bi an once bitsin baska hiçbişe istemiorum. Destegin içinde tesekkur ederim..

Tatlım bende tam olarak bilmiorum ama bildiğim kadarıyla dava acan taraf bişe talep edemio ama emin deilim bnde yanlış bilgi vermek istemiorum. Bişe talep ediceğimden deilde bnm eşim ole cirkefleşebilirki ben eger dava acarsam benden onun maası bnden yuksek bana nafaka versin bile diebilir yane su saatten snra ondan herseyi beklerim ben.
Yoksa inan bende uzatıcak deilim cnki ne kadar uzun olursa yıpranan ben olcam adam hayatını yasamaya başlamış bile.

yazık etmeyin evliliğinize her boşanmada arş yer gök titrermiş o aramadıysa sen ara kadın yapar yuvayı sen sakın açma dava sendenolmasın bari

İyide ben aradım zaten gayet duzgun bi şekilde artık konusmamız gerekmiomu dedim? oda artık avukatlar konusur dedi bana ben daa ne diim ona? Evet haklısın bende duymustum ole bişe ama olmayınca olmuo demekki ben sdc verdiğim emeklere cok yanıorum.

Nası sinir oldum şimdi kocana varya
İnsan karısını hiç mi merak etmez ya nası bir beyindir bu yarabbim..
Sende üzülme artık canım benim hakkında hayırlısı olsun inşşş

Ewet işte banada en cok koyanlardan biri bu biliomusun sncta ben hala onun soyadını tasıorum hala onun namusuyum ben ama işte............................. Ole cok sey demek istiorumki aslında.............

Canım ben cok haklısın gecicek buda biliorum ama suan cok kotuyum yaaa belki hayatımın en kotu anı bu. Annesini aramam cnki annesi beni 1 kere bile aramadı ailemle olabilirm ama sncta ben onların geliniyim soyisimlerini tasıorum hala. Annesini gec ablası abisi hiç 1i aramadı su saatten snra bnde arayıp sole bole demem. Sırf esyalarımı almak için muhattap olurum o kadar onun dısında konusmam.
Ailemde aynı senin gibi dusunuo sırf burnumun surtmesini istediği için bole 1 davranıs sergilediğini... Ama dedim ya her ne kadar onu hiç tanıyamadığımı dusunsemde biliorumki o bu sekilde blof atmaz kararlı yani. Ama tabi bunun karsısında bende aman yapma etme demicem heleki su bnm davalık oldugum insanlarla gorusmus ya orda bitti bnm için. Ama çok canımı yaktı gercekten insan en iyi ayrılırken tanılıyomuş bunu da acı bi tecrubeyle oorenmiş oldum.

Ayni seyi dedim bu ev bnm babamın evi kızım sen gitceksin dedi bana :) Bu lafın karsısnda daha ne kadar durabilirdimki orda?

Canım Allah sana sabırlar ihsan etsin, yaşadıkların gerçekten zor. Benim de sana naçizane tavsiyelerim var müsaade edersen; Öncelikle durumu bir an evvel hazmetmeye bak. Yoksa Allah muhafaza dert sahibi olacaksın. Seven kalbi avutmak çok zordur anlarım. O yüzden sana "süslen gez toz" deeyeceğim. Acını yaşa canım. Ama etrafındakilerin önünde değil. Gece yastığa başını koyduğun zaman. Dışardan bakan seni dimdik görmeli. Düşmanını sevindirecek bir şey yapma.

Bir de acıyı ifade etmenin tek yolu bunalıma girmek değildir. Böyle hani güzel sanatlarla ilgili kursa yazılsan. Acını bu şekilde ifade etsen. Resimle, nakışla filan. inan çok daha kolay atlatırsın...trafındakilerin önünde değil. Gece yastığa başını koyduğun zaman. Dışardan bakan seni dimdik görmeli. Düşmanını sevindirecek bir şey yapma.

Bir de acıyı ifade etmenin tek yolu bunalıma girmek değildir. Böyle hani güzel sanatlarla ilgili kursa yazılsan. Acını bu şekilde ifade etsen. Resimle, nakışla filan. inan çok daha kolay atlatırsın...

canımm senın adına cok uzuldum ama snde kendını uzmeyı bırak bu ıyı bır baslangıc belkıde boyle sorumsuz bı ınsandan cocugun olmadan yılllarını harcamadan gercek yuzunu gordun ve ayrısın kendı ayaklarının uzerınde mucedele edebılecegını dusunuyorum kendını uzme lutfen

Haklısın tatlım,
Herkes beni dimdik gormeli helal olsun Şehnaza nası kolay atlattı diyebilmeli aslında etrafımdaki insanlar bnm her zaman cok guclu oldugumu dusunurler cok gamsızı oynarım bide ben ama bi yerden snra oda yoruyo biliomsn herseyi koyvermek istiorum. Bide zaten evde annemlere karsıda cok guclu gibi durmaya calısıorum hani onlar daa cok uzulmesn die guya hiç umrumda deil cok iim havalarındayım. Ama o da cok yoruyo beni.

Olemi diosun? Umarım ole olur aslında beni dusunduren biraz da taraf etraf bizim akrabalar cok dedikoducu sırf laf vercem smdi agızlarına. Aslında onlar içinde asla yurutmem ama dusunuorum işte herkes konuscakta konuscak

etraf ne der düşüncesi bence çok samimi gelmedi açıkçası ..
biz kadınlar birşey yapacaksak ve kararlıysak böyle şeyleri pek düşünmeyiz bunları bahane etmeyin

içinizden ne geliyorsa o şekilde davranın ..

eşiniz avukatlar konuşsun derken kararlılığını göstermiş aslında ya sizin burnunuzu sürtmek istiyor yada gerçekten bitirmiş ..

zamanla da bunu gösterecektir size ...

konuşmak istemiyorsa zorlamayın çünkü moralinizi bozacak çok şey duyabilirsiniz

Evet cnm bnmde en buyuk avuntum o. yani cok sukur cocugum yok diorum. İyikide yok bakalım Rabbime sığındım.

Allah yardımcın olsun ve sabır versin empati yapınca insan çok iyi anlıyor bir düzenin o kadar çabanın bir hiç yüzünden yerle bir olması
en önemlisi başımızı aynı yastığa koyduğumuz insanı tanıyamayacağımız duruma gelmesi
bekle ve sabret umarım en az hasarla atlatırsın canım

inşallah canım..

o bu değil de beni kızdıran bayramda aramaması bu önemli gundur gezilir tozulur ailece çünkü nasıl seçtin görücü usulu mu kendinmi buldun buda önemli

Son düzenleme:
Arkadaşlara katılıyorum eşinin iş konusunda sorumsuz oluşu ve senin ondan yüksek kazanmam her erkeğin alttan alacağı bir durum değildir. Bunun ezikliğini de her ne kadar sana özgüveni tavan yapmış biri gibi gösterse de kendini içten içe yaşıyordur. Bence al karşına konuş. Anlık bir karar için evliliğini bitirmeye ve sevdiğinden ayrılmaya değmez. Ama kendi içinde bitirdiysen o zaman elalemin ne dediğine bakma

o bu değil de beni kızdıran bayramda aramaması bu önemli gundur gezilir tozulur ailece çünkü nasıl seçtin görücü usulu mu kendinmi buldun buda önemli

İşte bunlar ve daha biçok sey ole koyuyoki bana ole cnm yanıoki ole fenayımki..... Ben buda adamla deli gibi aşık evlendim ustelik ailemi karsıma aldım evlenebilmek için ne kadar uzdum onları... Aklıma tukuriyim!!!!!!!!!!

Tatlım bende adamı alıp karsıma konusmayı cok istedim ustelik bunun için 1 adımda attım ama adam bana bundan snra avukatlar konusur sdc beni hiçbişey için sakın arama dedi ben daa naapim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…