- 23 Mayıs 2010
- 411
- 30
- 318
- 39
- Konu Sahibi betty_boop
-
öncelikle bende bir kac arkads gibi neden senin evden gitttigini anlayamadim.
Bu "kim evden giderse haksiz o dur " meselesi degil. Ne yani ev o nun da o yüzden mi sana git diyor ?
Kusura bakmasinda onun bile olsa medeni insan önce düsünüp tasinir ondan sonra kim nerede kalacaksa ona göre anlasilir.
Bu konuya aciklik getirmeni rica edecegm senden.
Ikinci oarak ; bence sanki zaten bosanmayi, daha dogrusu "ayri olsak nasil olur "
düsüncesini kafasina koymus ve de senden böyle ters bir tepki görür görürmez de
hemen konuya atlamis. Ama su da var ki ; size aci cektirmek ya da
burnunuzu sürtmek gibi bir istek de var ortada. Konusmlarinizdan bunu hissettim.
Sanki geri adim atmanizi beklermis gibi. Bunun icinde aranizdaki konusmalari , ailesinin tutumunu falan yazarsaniz daha iyi anlayabiliriz.
Ücüncü olarak da ; ben telefonda mesaj atmanizi anlayamadim.
Eger ben esimle böyle bir belirsizlik icine girmis olsam ve de bunu aydinlamak
istesem teldde veya msn de msj atmak beni kesmez. Mutlaka "senin derdin ne"
diye yüzüne karsi düsüncelerimi siralarim. Tavsiyem ; esinizle bir yolunu bulup yüzyüze
sakince bugüne kadar olan seyleri konusmaniz. Eger dinlemek istemezse de bir mail yoluyla ya da
kagida yazmak suretiyle icinizdekileri dökmen.
Düsüncelerini ögrenmen gerekiyor su anda. Tamam avukatsa avukat ama asil sebep nedir.
Bu evliligi yikmaya hazir mi yoksa öylesine mi söylenmis bu sözler? Bunun netlesmesi gerek.
Allah yardimciniz olsun. Dualarim sizinle.
Lütfen ağlayıp kendini üzme...Bence böyle kişilik zaafiyeti olan iradesiz bir adamdan kurtulacağın için sevin. Kusura bakma ne olursa olsun hala evli olduğun adam ama bu kadar ağır konuşmak zorundayım çünkü hakediyor. Hele ki düşmanına bile koz vermiş.
Ben senin yerinde olsam önce bir kendimi toparlarım, bu adam için mi üzüleceğim derim, tamam bu noktaya gelene kadar aileni bile karşına almışsın yani sen yapacağını yapmışsın ! Fedakarlık sırası, alttan alma sırası ona gelince karakterli duramadıysa bu onun sorunu...
Sen sevgine sahip çıkıp buraya kadar karakterli, güçlü duruşunu göstermişsin. Şimdi ben yapacaklarımı yaptım ama hayat beni bu noktaya getirdiyse bunda benim için bir mesaj var ve bir hayır var demekki de kendine yaşamaya bak...Şu 1 dakikan bile geri gelmeyecek bunu unutma...
Hatta ben senin yerinde olsam sana attığı şu son mesajı gördükten sonra artık umrumda olmadığını, zerre kadar değer vermediğimi anlaması için 1 dk beklemez gider kendim açardım davayı....
Kendini topla, süslen püslen, keyfine bak hayatını yaşa...Hayat şimdi sana bunu yapıyorsa mutlaka sebebi var bunu unutma...Hayat önüne ne güzellikler çıkaracak kim bilir....Sadece kendine odaklan ve hayatın sana sunacağı sürprizleri yaşa...
Allah yardımcın olsun arkadaşım.. yaşadıkların kolay değil tabiki ama atlatacaksın zaman denen ilaçla orası kesin..
ama şunu anlamıyorum yargılamak için değil yanlış anlamayan sakın gerçekten bilmediğim için soruyorum.. çünkü bundan önce okuduğum diğer bir başlıkta da okadar olumsuzluklara, haksızlıklara, şiddete rağmen ilk boşanma davası karşı taraftan bekleniyor.. davayı açınca birtakım yasal konulardan faydalanılamıyor mu? ondan mı açmıyorsunuz davayı.. eğer belli bir nedeni, kısıtlaması yoksa ha ben açayım ha o açsın davayı demek boşa zaman kaybı.. bunca can acısına değmez bence bir adı olsun boşandım bekarım demek daha rahatlatıcı değil mi iç huzurunuz için?
yazık etmeyin evliliğinize her boşanmada arş yer gök titrermiş o aramadıysa sen ara kadın yapar yuvayı sen sakın açma dava sendenolmasın bari
Nası sinir oldum şimdi kocana varya
İnsan karısını hiç mi merak etmez ya nası bir beyindir bu yarabbim..
Sende üzülme artık canım benim hakkında hayırlısı olsun inşşş
canım cok uzuldum. konu aslında cok basit gorunuyor ama oldukca derin. esin senin eline ekmegini almanı hele de ondan cok kazanmanı hazmedememis. eski calısmadıgın zamanlardaki evini ozluyor. senin calısmaya basladıgın icin evi dolayısıyla evliliğini bosladıgını dusunuyor. isini esine evliliğine degistigini hayatında en onemli seyin artık isinin oldugunu dusunuyor.
ve hala cok kızgın. bence ders vermek istiyor. dahası tamam sen haklıydın demeni ve hatta belki isten bile ayrılmanı istiyor.
bak simdi derin bir nefes al. hayatındaki en kotu anını dusun. yani cok zor durumda kaldıgın bir anını.
ve gecti degil mi? her neyse o sey, hersey yoluna girdi. su aktı yolunu buldu degil mi?
emin ol bu da gececek. siz gene barısacaksınız cunku boyle bir sebepten BO-SA-NIL-MAZ. adama gulerler. bu adamın hic mi annesi babası yok. dur oglum sen ne sacmalıyorsun diyen yakını yok?
her neyse sen bir adım atmıssın. o da bu sekilde geri donmus. bence ara annesini ve esyalarımı alacagım de. bu arada annesi ile konusursunuz. yani sen olanlardan bahsedersin hatalarından ama onun sacma kıskanclıklarından. yani annesinin tavrına gore konusursun. yok kesin bitti gozuyle bakıyorsa annesi sen de ona gore konsuursun. ve de ki beni evden kovan o. davayı da acsın ben hic sorun cıkarmayacagım.
ama kesinlikle attıgı mesajı sakla. ne olur ne olmaz. bu arada dugunde takılan altınlar senin. ortak harcanmıs olsa bile sana iade etmek zorunda. sonucta bu is oyuncak degil. evlilik bana gore degilmis ne demek. cocuk oyuncagı mı bu? peh. sonucta sen aileni karsına almıssın. adama bak. seni yarı yolda bırakmıs.
bence blof yapıyor. blofunu gordun ve hic sallama. aman deme. yapma etme soyle barısalım boyle barısalım deme. tıpıs tıpıs geri yiyecek o sozlerini. gorursun.
bu arada neden gittin ki evden? begenmeyen varsa defolsun kendi gitsin. hatta boyle de yapabilirsin. guelce yerles. ara annemi esyalarını al demis ya dersin ki ben bu yola iki kisi ile cıkmıstım. beni evden kovdu. sanki kendi eviymis gibi. orası ikimizin evi. ben halimden memnunum ve hicbir yere gitmiyorum. bu aksam da evime yerlesiyorum. evliliği yurutmek istemiyorsa kendi defolsun gitsin de bence.
umaım ev onların falan degildir.
Canım ben cok haklısın gecicek buda biliorum ama suan cok kotuyum yaaa belki hayatımın en kotu anı bu. Annesini aramam cnki annesi beni 1 kere bile aramadı ailemle olabilirm ama sncta ben onların geliniyim soyisimlerini tasıorum hala. Annesini gec ablası abisi hiç 1i aramadı su saatten snra bnde arayıp sole bole demem. Sırf esyalarımı almak için muhattap olurum o kadar onun dısında konusmam.
Ailemde aynı senin gibi dusunuo sırf burnumun surtmesini istediği için bole 1 davranıs sergilediğini... Ama dedim ya her ne kadar onu hiç tanıyamadığımı dusunsemde biliorumki o bu sekilde blof atmaz kararlı yani. Ama tabi bunun karsısında bende aman yapma etme demicem heleki su bnm davalık oldugum insanlarla gorusmus ya orda bitti bnm için. Ama çok canımı yaktı gercekten insan en iyi ayrılırken tanılıyomuş bunu da acı bi tecrubeyle oorenmiş oldum.
Canım Allah sana sabırlar ihsan etsin, yaşadıkların gerçekten zor. Benim de sana naçizane tavsiyelerim var müsaade edersen; Öncelikle durumu bir an evvel hazmetmeye bak. Yoksa Allah muhafaza dert sahibi olacaksın. Seven kalbi avutmak çok zordur anlarım. O yüzden sana "süslen gez toz" deeyeceğim. Acını yaşa canım. Ama etrafındakilerin önünde değil. Gece yastığa başını koyduğun zaman. Dışardan bakan seni dimdik görmeli. Düşmanını sevindirecek bir şey yapma.
Bir de acıyı ifade etmenin tek yolu bunalıma girmek değildir. Böyle hani güzel sanatlarla ilgili kursa yazılsan. Acını bu şekilde ifade etsen. Resimle, nakışla filan. inan çok daha kolay atlatırsın...trafındakilerin önünde değil. Gece yastığa başını koyduğun zaman. Dışardan bakan seni dimdik görmeli. Düşmanını sevindirecek bir şey yapma.
Bir de acıyı ifade etmenin tek yolu bunalıma girmek değildir. Böyle hani güzel sanatlarla ilgili kursa yazılsan. Acını bu şekilde ifade etsen. Resimle, nakışla filan. inan çok daha kolay atlatırsın...
Olemi diosun? Umarım ole olur aslında beni dusunduren biraz da taraf etraf bizim akrabalar cok dedikoducu sırf laf vercem smdi agızlarına. Aslında onlar içinde asla yurutmem ama dusunuorum işte herkes konuscakta konuscak
canımm senın adına cok uzuldum ama snde kendını uzmeyı bırak bu ıyı bır baslangıc belkıde boyle sorumsuz bı ınsandan cocugun olmadan yılllarını harcamadan gercek yuzunu gordun ve ayrısın kendı ayaklarının uzerınde mucedele edebılecegını dusunuyorum kendını uzme lutfen
Allah yardımcın olsun ve sabır versin empati yapınca insan çok iyi anlıyor bir düzenin o kadar çabanın bir hiç yüzünden yerle bir olması
en önemlisi başımızı aynı yastığa koyduğumuz insanı tanıyamayacağımız duruma gelmesi
bekle ve sabret umarım en az hasarla atlatırsın canım
Evet cnm bnmde en buyuk avuntum o. yani cok sukur cocugum yok diorum. İyikide yok bakalım Rabbime sığındım.[/
esyalarını almaya ne zaman gdeceksın canım onunla karsı karsıya gelme bana sorarsan
Evet cnm bnmde en buyuk avuntum o. yani cok sukur cocugum yok diorum. İyikide yok bakalım Rabbime sığındım.[/
esyalarını almaya ne zaman gdeceksın canım onunla karsı karsıya gelme bana sorarsan
Bu cts falan giderim hrld sdc zaten kıyafetlerimi alıcam. Boşandıktan snrada bosaltırım tamamen çeyizlerimi falan yook onlada karsılasmam gelmez yanii
o bu değil de beni kızdıran bayramda aramaması bu önemli gundur gezilir tozulur ailece çünkü nasıl seçtin görücü usulu mu kendinmi buldun buda önemli
Arkadaşlara katılıyorum eşinin iş konusunda sorumsuz oluşu ve senin ondan yüksek kazanmam her erkeğin alttan alacağı bir durum değildir. Bunun ezikliğini de her ne kadar sana özgüveni tavan yapmış biri gibi gösterse de kendini içten içe yaşıyordur. Bence al karşına konuş. Anlık bir karar için evliliğini bitirmeye ve sevdiğinden ayrılmaya değmez. Ama kendi içinde bitirdiysen o zaman elalemin ne dediğine bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?