- 23 Mayıs 2010
- 411
- 30
- 318
- 39
- Konu Sahibi betty_boop
öncelikle bende bir kac arkads gibi neden senin evden gitttigini anlayamadim.
Bu "kim evden giderse haksiz o dur " meselesi degil. Ne yani ev o nun da o yüzden mi sana git diyor ?
Kusura bakmasinda onun bile olsa medeni insan önce düsünüp tasinir ondan sonra kim nerede kalacaksa ona göre anlasilir.
Bu konuya aciklik getirmeni rica edecegm senden.
Ikinci oarak ; bence sanki zaten bosanmayi, daha dogrusu "ayri olsak nasil olur "
düsüncesini kafasina koymus ve de senden böyle ters bir tepki görür görürmez de
hemen konuya atlamis. Ama su da var ki ; size aci cektirmek ya da
burnunuzu sürtmek gibi bir istek de var ortada. Konusmlarinizdan bunu hissettim.
Sanki geri adim atmanizi beklermis gibi. Bunun icinde aranizdaki konusmalari , ailesinin tutumunu falan yazarsaniz daha iyi anlayabiliriz.
Ücüncü olarak da ; ben telefonda mesaj atmanizi anlayamadim.
Eger ben esimle böyle bir belirsizlik icine girmis olsam ve de bunu aydinlamak
istesem teldde veya msn de msj atmak beni kesmez. Mutlaka "senin derdin ne"
diye yüzüne karsi düsüncelerimi siralarim. Tavsiyem ; esinizle bir yolunu bulup yüzyüze
sakince bugüne kadar olan seyleri konusmaniz. Eger dinlemek istemezse de bir mail yoluyla ya da
kagida yazmak suretiyle icinizdekileri dökmen.
Düsüncelerini ögrenmen gerekiyor su anda. Tamam avukatsa avukat ama asil sebep nedir.
Bu evliligi yikmaya hazir mi yoksa öylesine mi söylenmis bu sözler? Bunun netlesmesi gerek.
Allah yardimciniz olsun. Dualarim sizinle.
Gunaydın,
Evden ben gittim cnm cnki ona ben sen git evden diyince hayır burası bnm babamn evi sen gidiceksin diyebilcek kadar karaktersiz biri kaldıki bana annemn ve annesinin yanında kac kere bagırdı defol git istemiorum seni die kalamazdım yani..
İkincisi her ne kadar ben aileme ve daa da onemlisi kendime eşimi çok ii tanıdıgımı solesemde aileminde dusuncesi bana blof attığı. Yani sırf burnum surtsun cnm yansın die bu şekilde davrandıgı.Ama ben eşimi tanırım blof atmaz o bişey aklındaysa yapar. O yuzden dediğim gibi o bi sıtkını sıyırmış benden. Yani mahkemelik oldugumuz insanlarla bile"kotu gun dostu" adı altında mesajlasabiliyo.
Son olarak telefonla msg attım cnki ne bilim hani onun tavrına gore hareket edicektim.Su saatten snra yuzyuze konussakta artık bişey değişmez. Ya canım o kadar yanıoki sabaha kadar zırladım gozlerim acıo artık acamıorum herseyi gectimde su kızlarla gorusmesi varya ole içime oturduki yaa hazmedemiorum resmen.
Allahıma sıgındım artık umarım herseyin hayırlısı olur..