- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.586
- 798
- Konu Sahibi betty_boop
valla ben bir evde tek başıma bir gece geçiremem.. giderim babacığımın evine, anneciğime sarılır mışıl mışıl uyurum.. oh
Gitmek kolay, ya sonrası..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla ben bir evde tek başıma bir gece geçiremem.. giderim babacığımın evine, anneciğime sarılır mışıl mışıl uyurum.. oh
güzelim anne baba evladının kötü olmasını istemez ailen zaten seni vermemekle göstermiş sana eşinle anlaşamayacağını bence bir kadın baba evine dönüyorsa asla geri adım atmamalı. ben 14 aylık evliyim benim başıma gelse baba evine döndüysem asla geri dönmem bence zararın neresinden dönersen sana kardır. sana hayatında mutluluk diliyorum herşey gönlünce olsun.
14 ay evlilik demek daha henüz birşey yaşamadan bu kadar büyük konuşulmaz durun bakim henüz çocuk yok anne baba evine gidilir ama en etkili süre 4 ay erkeklerin hemen aklı başına gelmiyor sabırlı ol sakın onu arama keyfine bak14 ay evlilik demek daha henüz birşey yaşamadan bu kadar büyük konuşulmaz durun bakim henüz çocuk yok anne baba evine gidilir ama en etkili süre 4 ay erkeklerin hemen aklı başına gelmiyor sabırlı ol sakın onu arama keyfine bak
ya erkekler hep böyle demek ki aynen arkadaşım da senin durumunu yaşadığı zaman bayılmıştı hastanede serum falan taktılar eşi ve eşinin ailesinin de haberi oldu kız çok ağladı ölsem umurlarında değil demek ki dedi hadi eşim aramıyo ailesi niye sormuyo dedi kız eşinin ailesine bunları söyledi onlarda oğlum bişey biliyodur da öyle davranıyodur dedi kadın oğlunu atar mı insanlık bu devir de ölmüş zaten ama sonra eşi geldi barışmak istedi şimdi arkadaşımla kayınvalide küsler konuşmuyorlar yani bu süreçleri geçiren bir tanıdığım oldu o da böyle bu durumu atlattı inşallah sende ayrılmadan küslük olmadan bir an önce eşinle barışırsın biraz sende de yanlış görüyorum kusura bakma belki ben öyle düşünüyorumdur tamam bayram olabilir ama böyle bir durum geçiriyorsun tatile gitmenin zamanı değildi eşin de belki diyor ki hiç mi umrunda değil bir de gitmiş tatil yapmaya böyle düşünüyo olamaz mı![]()
Görümcem annemi aramış kızlar.....
Annemi çok sevdiğini,çok dolu olduğunu,müsaitse dertleşmek istediğini söylemiş.Ağlıyormuş...Annem de her zaman ki olgunluğunu koruyarak tabi demiş.Konuşalım.İstersen gel bi çay koyayım,otururuz hem de....Yok demiş görümcem,telde anlatmaya başlamış.
Bizden çok şikayetçiymiş kızlar.Aslında eşimi yani kardeşini eleştirmiş daha çok ama bana da demiş yani diyeceğini.Arada bir çok iyi kız diyormuş bana,sonra başlıyormuş ama diye dertlerini anlatmaya.
* Hiç ilgilenmiyormuşuz annesiyle -ki eşim inanılmaz düşkündür annesine.Çoğu kavgalarımız da bu yüzdendir yazdım bu siteye -
* Çıkıp çıkıp gezmeye gidiyormuşuz,ama onlara hiç sizde gelin demiyormuşuz.
* Annesi yani kayınvalidem zaten hastaymış,onu çok üzüyormuşuz.Eğer ona bişey olursa iki çift lafı varmış bize - ki dertleriyle,borçlarıyla annesini yiyip bitiren kendisi farkında değil-
* Eşim sürekli benim anneme gidiyormuş,ne zaman arasalar annemde oluyormuşuz,ama kendi annesine yani kayınvalideme hiç gitmiyormuşuz - ki çalışıyorum ve kızıma kayınvalidem bakıyor.Hafta içi her akşam ordayız yani-
* Bi yere götür deseler,benzin yok diyormuş eşim,ama beni istediği yere götürüyormuş- ki çoğu kez götürdü,aksine cebinde parası bile olmasa onlar için bulur yaratır,yine götürür eşim.-
* Ya daha neler neler.....Yerden yere vurmuş bizi.
Offfff çok sinirliyim.Şu anda onunla her şeyi konuşmak ve ilişkiyi tamamen koparmak istiyorum.
Evlendiğim günden bei aptal aptal düşünceleri,yerli yersiz benimle didişmeleri canımı çok sıkıyor artık.
Canım annemde diyor ki,eğer bana gelmenden bu kadar rahatsız oluyorlarsa gelmeyin kızım,eşine bi laf ederler canınızı sıkarlar![]()
Tekrar söylüyorum esiniz sizi gercekten seviyormus anlasilan ama siz onun gururunu kirmissiniz..Kusura bakmayin ama calismaya baslayip birde maasiniz onunkinden fazla olunca birsey oldum sanmissiniz ama esiniz yine sabirli davranmis hatta msn konusmanizda bile uzatmak istemiyorum sehnaz isim var diyerek aslinda size ne kadar kirildigini anlatmaya calismis ve yine gururunu kirici sekilde cevap vermissiniz..Aslinda biz kadinlarin bazen yaptigi hatadir bu..Cok sevildigimiz zaman bu sevgiyi cok hoyratca harcayabiliyoruz..Yani kiymetini ancak kaybedince anlayabiliyoruz...Size defol demeside aslinda bu gururunun kirilmasinin etkisi bence..size daha önceki yazimdada söylemistim bu evlilik biterse sizin cok pismanlik yasayacaginizi hissediyyorum...
Tekrar söylüyorum esiniz sizi gercekten seviyormus anlasilan ama siz onun gururunu kirmissiniz..Kusura bakmayin ama calismaya baslayip birde maasiniz onunkinden fazla olunca birsey oldum sanmissiniz ama esiniz yine sabirli davranmis hatta msn konusmanizda bile uzatmak istemiyorum sehnaz isim var diyerek aslinda size ne kadar kirildigini anlatmaya calismis ve yine gururunu kirici sekilde cevap vermissiniz..Aslinda biz kadinlarin bazen yaptigi hatadir bu..Cok sevildigimiz zaman bu sevgiyi cok hoyratca harcayabiliyoruz..Yani kiymetini ancak kaybedince anlayabiliyoruz...Size defol demeside aslinda bu gururunun kirilmasinin etkisi bence..size daha önceki yazimdada söylemistim bu evlilik biterse sizin cok pismanlik yasayacaginizi hissediyyorum...
Bence hassas bir evreden geçen bir kadın böylesine suçlanmamalı siz iyi niyetle yaklaşmaya çalışmış olsanızda kimse kimseni nasıl yaşadığını ne olduğu tam anlamıyla bilemez bazen yaşayanlarda bilemez neden oyle bır tepkı verdıklerını ama bunu yapan evrendir isteyen ya bize birşeyler öğretmek istemiştir ya da gelişip olgunlaşmamızı yani bazen yaşananlara hata yaptım ders alıyım diye yaklaşmak yerine ki zaten o dersi bilinç altımız alıyor bu yaşanması gerekliydi yaşadım beni buyutecek kabullenıyorum demek daha büyük güç olan yaratıcıya sığınıp ondan yardım istemek daha doğrudur Zaten hayat yeterince karmaşık bizi yoruyor bu noktada benlikleri eleştirmek sorgulamak kırmak kendımıze ve ilişkimize daha buyuk zarar vermemize neden oluyor. Sözün kısası Bazen olurna bırakın, Bırakın dağnık kalsın Su akar yolunu bulur niyetinizi güzelleştirin.
HAkli olabilirsnz ben blki farketmeden burnu kalkiklik yapmis olabilirm mutlaka bnmde hatalarim vardir. Hani ayrilik snra koyar derler ya banada ole oldu ayni bugun dank etti sanki kafama hersey ama arayamam bni kowduktan snra aramam biliorum oda aramicak cnki bitirmos oda kafasnda bu iliskiyi barismak cok uzak gozukuo suan bana cnki onun mutlu oldugunu hissedeiorum bole nieyse dua edin kizlar yaaaa