Gunaydın kızlaaar,
Giremedim uzun zamandır.. Yeni gelişmeler oldu aslında ole cok onemli şeler deil ama sizinle paylaşmak istedim. Buarada sizinde desteğinizle kendimi toparladım saolsun arkadaslarım ailem ole ii gelioki bana gittim bi guzel alışveriş yaptım giyiniyorum susleniyorum :))
Öncelikle giyinip süslenip gezmen iyiye işaret artık biraz rahatlamaya başlamışsın. Bundan sonrasını akışına bırakacaksın hem de ruh halin iyi ve kendinden emin olduğunda olaylara dışardan bakması daha kolaydır. Kafan iyice netleşecektir şimdi.
Arkadaşını aratmış resmen senden ses çıkmayınca sanırım merakta kaldı. eriyip yok olsan erkek her zaman mutlu olur burnunu sürtüyorum der ama sen böyle rahat olunca tutuşmaya başlamıştır çünkü taktiği tutmadı ! He blöf değil gerçekten keyfi yerindeyse ve acı çekmeni görmek istediyse yine her halükarda cevabını aldı senden rahat ol :)
Bana kalırsa bundan sonra ne yapmak istediğine karar ver önce. Yani şu saatten sonra sana gelse barışalım dese tekrar dener misin ? Önce bunu netleştir. Yoksa böyle iyi misin ? Bu sürede kendine vakit ayırıp kafanı dinliyorsun diye düşünüyorum (ki öyle olmalı kesinlikle...). Tekrar bunca tantananın içine girip yükü omuzlayamam mı diyorsun yoksa ben onu seviyorum arkadaşlarımla görüştürmese de şöyle olsa da böyle olsa da denemeye değer mi diyorsun ?
Eğer devam etmek istiyorsan önünde iki alternatif var; Ya ailesi aileni arayacak sizi bir araya getirecekler ve olay karşılıklı sözler verilip anlaşma yoluna giderek çözülecek. Sen de Batuhan' a söyleyeceksin şunları şunları kısıtlaman evliliğimize yük oluyor, bunları yapman bizi yıpratıyor diyeceksin o da sana Şehnaz sen de böyle yapınca ben kaldıramıyorum fln diyecek yani herşey ortaya konulacak ve bir anlaşmaya varılacak siz devam edeceksiniz...( Çünkü herşeyi masaya yatırıp konuşup şu raddede çözmeden devam ettiğiniz takdirde kangren olmuş bir ilişkiye devam, bile bile lades demen anlamına gelir ve tekrar bir kısır döngü içine girersin, senaryoyu baştan alırsın sadece o kadar....)
İkinci alternatif de ailesinin aramaması ve Batuhan' ın pişman olup seninle barışmak istemesi halinde olur. O da şöyle olur; Sen Batuhan' a dersin ki; ''bunca olay oldu ki, bu derece ciddi noktaya geldi meseleler ve ailenden kimse beni ya da ailemi aramadı ara bulmak için çabalamadı. Ben seni seviyorum, kabul ediyorum devam etmek istiyorum ama şu saatten sonra ailenle görüşemem sen de bu kararıma saygı duymak zorundasın ki ezilen ben olmayayım.'' Batuhan ya ailesiyle konuşur senden özür dilerler ya da gerekli konuşmayı yaparlar ya da Batuhan seni seviyorsa bu derece hiçbirşeyi önemsemeyen ailesiyle görüşmemeni kabul eder ve seninle devam eder.... He zaten bunları da kabul etmiyorsa hiiiçççç uğraşma bırak yoluna gitsin senin için en hayırlısı !
Ama dediğim gibi bunlar devam etmek istediğin takdirde olabilecek alternatifler. Seni etkilememek adına böyle durumda olsam ben ne yapardım yorumunu katmak istemiyorum şu anda ama verdiğin her kararda ben sana yorumlarımla destek olmaya hazırım bunu bil... Bir de kendin için hayırlısını dile herşeyden önce. Bak Bakara Suresinde geçen ayet; '' Sizin Şer gördüğünüzde Hayır; Hayır gördüğünüzde Şer olabilir...Allah bilir, siz bilmezsiniz...'' Bu sabit ayettir. Kesinlikle akışına bırak iki durumda da üzüleceğin hiçbirşey olmadığını kafana koy bir defa. Bir de sana Eylem' den ''Hayat Devam Eder'' şarkısını armağan ediyorum aç dinle lütfen
![KK36 :36: :36:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk36.gif)