- Konu Sahibi betty_boop
Görümcem annemi aramış kızlar.....
Annemi çok sevdiğini,çok dolu olduğunu,müsaitse dertleşmek istediğini söylemiş.Ağlıyormuş...Annem de her zaman ki olgunluğunu koruyarak tabi demiş.Konuşalım.İstersen gel bi çay koyayım,otururuz hem de....Yok demiş görümcem,telde anlatmaya başlamış.
Bizden çok şikayetçiymiş kızlar.Aslında eşimi yani kardeşini eleştirmiş daha çok ama bana da demiş yani diyeceğini.Arada bir çok iyi kız diyormuş bana,sonra başlıyormuş ama diye dertlerini anlatmaya.
* Hiç ilgilenmiyormuşuz annesiyle -ki eşim inanılmaz düşkündür annesine.Çoğu kavgalarımız da bu yüzdendir yazdım bu siteye -
* Çıkıp çıkıp gezmeye gidiyormuşuz,ama onlara hiç sizde gelin demiyormuşuz.
* Annesi yani kayınvalidem zaten hastaymış,onu çok üzüyormuşuz.Eğer ona bişey olursa iki çift lafı varmış bize - ki dertleriyle,borçlarıyla annesini yiyip bitiren kendisi farkında değil-
* Eşim sürekli benim anneme gidiyormuş,ne zaman arasalar annemde oluyormuşuz,ama kendi annesine yani kayınvalideme hiç gitmiyormuşuz - ki çalışıyorum ve kızıma kayınvalidem bakıyor.Hafta içi her akşam ordayız yani-
* Bi yere götür deseler,benzin yok diyormuş eşim,ama beni istediği yere götürüyormuş- ki çoğu kez götürdü,aksine cebinde parası bile olmasa onlar için bulur yaratır,yine götürür eşim.-
* Ya daha neler neler.....Yerden yere vurmuş bizi.
Offfff çok sinirliyim.Şu anda onunla her şeyi konuşmak ve ilişkiyi tamamen koparmak istiyorum.
Evlendiğim günden bei aptal aptal düşünceleri,yerli yersiz benimle didişmeleri canımı çok sıkıyor artık.
Canım annemde diyor ki,eğer bana gelmenden bu kadar rahatsız oluyorlarsa gelmeyin kızım,eşine bi laf ederler canınızı sıkarlar![]()
Kızlar pardon yaaaaa...KOnu açacaktım yanlış oldu.En son burayı okuyordum :)