• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Bende Aldim Nisan Elbisemiii :)

nişan elbisen süperrrrr zaten ben böyle tek askılı beğeniyorum benim nişan kıyafetimde az çok böyle tek askılı görür görmez vuruldum ve hemen alıp çıktıydım nasipse giyicem bu ayın sonunda bende:kedi: çokta yakışmış hastayım bu modeleeezemuszemus

nişan elbisen süperrrrr zaten ben böyle tek askılı beğeniyorum benim nişan kıyafetimde az çok böyle tek askılı görür görmez vuruldum ve hemen alıp çıktıydım nasipse giyicem bu ayın sonunda bende:kedi: çokta yakışmış hastayım bu modeleeezemuszemus

Tatlim aynen bende ilk giydigimde tamam bu yaaa dedim ve aldim ciktim. hic dusunmedim donup tekrar aynaya bile bakmadim..bizim zevklerimiz ayni demekki.. sagol bebisim. seninde fotolarini gormek istiyorum bu ayin sonunda tamam mi? Simdiden tebrik ediyorum, mutluluklar diliyorum hayatimm.

gerçekten doğru bir seçim olmuş.çok şık bir elbise...mutlulukla giy inşallah..benimkinede az kaldı...

Back