• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Bende Aldim Nisan Elbisemiii :)

nişanım için fikir ediniyordum sayfaları gezerken işte bu dedim yaa harika bi elbise ve sanada inanılmaz çok yakışmış...modelini örnek olarak aldım kendime, aldığın mağazayı sorcaktım ama yurt dışından almışsın :gitme: artık bulmaya çalışcam benzer bişi umarım bulabilirm yada diktire bilceğim bir yer bakalım...

nişanım için fikir ediniyordum sayfaları gezerken işte bu dedim yaa harika bi elbise ve sanada inanılmaz çok yakışmış...modelini örnek olarak aldım kendime, aldığın mağazayı sorcaktım ama yurt dışından almışsın :gitme: artık bulmaya çalışcam benzer bişi umarım bulabilirm yada diktire bilceğim bir yer bakalım...

evet canim yurtdisindan aldim.. nisanin olmustur sanirim simdiye kadar biraz gec gordum yazdigini hehe.. al al kopyala hic onemi yok hehe

çok beğendim elbisenizi mutluluklarkaydirigubbakcemile3

tesekkurlerrr

çok güzel tebrik ederimm..

tesekkur ederim canim :69:

canım elbisen gerçekten çok hoşuma gitti
sana da çok yakışmış
şubat sonu da aynı telaş bende var:)
siyah bi elbisem var ama senin elbiseni görünce karasız kaldım.
nerden aldın elbiseni.yaşadığım yer küçük bi yer sen nerden temin ettin

muhteşem bir elbise bayıldım yahuu sadece o üstteki burgulu kısım hoşumagitmedi canım ama geri kalan herşey muhteşem güle güle giy darısı başıma

Back