• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Bende Aldim Nisan Elbisemiii :)

ayyyyyyy cok sevindim canim yaaaaaaaa. hosgelsin, mutlulukla, huzular dunyaya getir insallah cocugunu, saglikli anali babali buyutursun insallah tatlim.. dogar dogmaz fotografini gormek istiyorum gonder bana lutfennnn. Insallah Allahim bana da o gunleri gosterir, sevdigim yanimda bende evimin nesesinin gelmesini beklerimm insallahhhhh.

inşallah canım zaman su gibi geciyor olacak inş.

oda güzel olur canım zaten hediye takılacaktır birsürü takı boğma kendini sen haklısın ayyy benimde o zamanların aklıma geldi cok güzel şeyler yaş kaç canım

evet canim fazla taki takmak istemiyorumm. kupe ve bileklik takim yeter diye dusunuyorum.. yasim 20 canim.. nisanlandigimda 21 olucam. a.s

evet canim fazla taki takmak istemiyorumm. kupe ve bileklik takim yeter diye dusunuyorum.. yasim 20 canim.. nisanlandigimda 21 olucam. a.s

canım bende 21 yasında nişanlandım 21 yasında evlendim şimdi 23 üm oldum sankı dün evlenmişim gibime geliyor zaman cok hızlı geciyor

canım bende 21 yasında nişanlandım 21 yasında evlendim şimdi 23 üm oldum sankı dün evlenmişim gibime geliyor zaman cok hızlı geciyor

Bende 21 de evlenicem hayatim yaaa. hehehe dugunumuz 5 Martta olucak. 2 ay nisanli kalicaz sadece sevgilimle hehehe yeter de artar bile. kaydirigubbakcemile3

papatya kız merak ettim senle sevgılını varsa resmını bakmamk isterim istersen msn de bakalım özelden yollayabılırım msn mı ne dersin

Çok beğendim bana da söyler misin nerden aldığını araştırmalarım devam ediyor da

Ben de böyle istiyorummmm opuyorumnanaktan

canim ben su an amerikadayim univeriste nedeniyle.. burdan buldummm. Izmirde nerde bulabilcegini bilmiyorum ne yazikki tatlim.. ama sanada getiriyimmi bitane istermisin hehehe :1hug:

sırnaşık şeysırnaşık şey

Bana böyle blöf yapma getir derim bak görürsün olumunekankayizsmile

Sağlıkla,mutlulukla giy canım ben de buradan bulmaya çalışayım.

kıyafetin gerçekten işte bu ! saç modelini de çok beğendim tek aslkılı modellerde çok hoş duruyor.. şimdiden mutluluklar canımmm

Back