• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Bende Aldim Nisan Elbisemiii :)

canım harika süper ötesi bir nişanlık nişandan sonra fotoğrafını ekle canım bu güzelliği kaçırmayalım bizde çok beğendim canım takın nasıl olacak peki

aa çok güzlemiş elbisen. özellikle salon ışığında rengini daha bir belli etmiş çok hoş olmuş. mutlulukla giy :)

canım harika süper ötesi bir nişanlık nişandan sonra fotoğrafını ekle canım bu güzelliği kaçırmayalım bizde çok beğendim canım takın nasıl olacak peki

tabikide eklicem tatlim hehehe saol canim yaaa cok mutlu oldum seninde begendigine.. taki olarak sadece kupe ve bileklik takmayi dusunuyorum.. boyle bisey alicam tasli bi bileklik ve guzel ayni set olarak kupe.. ne dersin canim?eyvahedigeldismile

vql1eq.jpg

aa çok güzlemiş elbisen. özellikle salon ışığında rengini daha bir belli etmiş çok hoş olmuş. mutlulukla giy :)

evet canim magzadan eve gelince hemencik giydim evde cekildim onu hehehe ustune isik vurunca parliyor vallah.. insallah o gece cok guzel olurum ehhehe benimkini tekrar asik ediyim kendime :dance:

Çok yakışmış.Güle güle giy canım.
Bu arada baba olmak da kolay değilsempatiksalakcinni

sagol tatlim.. bi de tek kiziyim.. evin tek kizi olunca daha bi zor oluyormus.. simdi boyle duygusallasti gelinlikle gordugunde napicak ki yaaa.. alistirmasi lazim artik napalim hehehe o annemi 20 sinde almis ya dedecigimin evinden kaydirigubbakcemile3

ayyyy canım yaa ne kadar güzel ve şık bi elbiseee bayıldım tabiii fizikte 10 numara saclarında öyle olursa süper olursun vallaaaaa rabbim hayırlı ugurlu etsin bir yastıkta kocayın inşallah canımcımmmboshayallersmile

ayyyy canım yaa ne kadar güzel ve şık bi elbiseee bayıldım tabiii fizikte 10 numara saclarında öyle olursa süper olursun vallaaaaa rabbim hayırlı ugurlu etsin bir yastıkta kocayın inşallah canımcımmmboshayallersmile

Bugun senin dogum gununmu?!?!? zemuszemus hehehe sagol canim benimmmm aminn insallah hepimizi mutlu etsin Allahim. Sagol canim iyi dileklerin icin..:1hug:

konuya yorum yaptım sanıodum sabah sabah unutmuşum:))
çok güzel bi nişanlık rengi modeli çok kibar
güle güle giyin

çok güzel bi seçim yapmışsın canım
bayıldım gerçekten
çok da güzel taşımışsın
allah hayırlısıyla giymeyi kısmet etsin inşallah

Back