Arkadaslar merhaba:))))
Nihayet geldim, suan kendimi daha daha iyi hissetdiyorum allahima cok sukurler olsun. Arkadaslar benim yuzumun her yeri gozum, dudak ustum yanaklarim felaket derecede sisti nasil inecek bunlar aklima almiyor(
Ama burnum masallah atel olmasina ragmen ve yuzumun sis olmasina ragmen guzel gorunuyor simdilik insallah hep guzel kalir. Nasil oldu da bitti halan anlamis degilim arkadaslar, ama varya hastane acaip kaliteli bir hastane gercekten soylencek en ufak bir sey yok (acibadem), tabiki doktorumda cok iyi:))
Arkadaslar illerleyen gunlerde resimleri eklerim bakabilirsiniz.
Allahim herkezin gonlune gore verir insallah
çok geçmiş olsun canım aynı gün ameliyt olduk seninle :) umarım ikimizde kurtulmuşuzdur..bu arada ben de acıbademdeyim sen hangisindesin? kesinlikle katılıorum 5 yıldızlı otel gibi bir hastane çok memnunum...benim de yüzüm baya şiş özellikle yanaklarım..ama doğaldır ameliytm tam 9 saat sürdü..3. amelyttı haliyle çok zordu..allaha şükür geçti bitti..bu arada o msj atan şahıs bana da attı kaç kere..rahatsızmıdır nedir?hiç takma canım..geçmiş olsun..
Ayy cok memnun oldum cnm ne guzel demek ayni gun olduk:)) Ben acibadem maslaktaydim sen? Ayyy senin ameliyat nasil 9 saat surdu kiz merak ettim simdi daha neler yaptirdin? :) Benim 3 saat gibi surdu ameliyatim, ama anestesi uzmani cok zorlanmis sigara kullandigim icin balgam cok fazla olmus bende o da nefes almayi engellemis doktorum dedi ki iyki boyle iyi hastanedesiniz yoksa yogun bakima girerdiniz deyince ben baya bir korktum sigarayi birakmami istedi zaten.
O sahis hakkinda konusmak istemiyorum artik rahtsiz baska birsey degil, sende takma onu kafana.
Senin iylesme surecin nasil geciyor? Benim su sislikler ve morluklar disinda hersey yolunda ama cok fena gorunuyorum simdi. Haftaya sali saat 5 gibi atelim alinacak ve ben carsamba gunu geri donucem belcikaya. Evimi cocuklarimi cooook ozledim allahim kimseyi sevdiklerinden ayri koymasin:)
Melidecim bende sigra kullanıyorum maalesef artı bende reflü problemi var boğazda ona rağmen bi sorun yaşamadım allaha şükür maeliyatta anestezi doktorum süperdiiii artı butik hastanede olmuştum ameliyatııı tam donanımlıda değildide senin acaba gırtlaktn ince hortum sokuyolar ölemi olduki anlamadım bazı doktorlar uyuduktan sonra hortm olayı yapınca gırtlak extra tahriş oluo benn söledim bişi koyulmamıştıı boğazıma
canım ben ataşehirdeyim..benim ameliyat uzun sürdü çünkü 3. ameliyattı ve kaburgadan kıkırdak alındı anlıycağın yeni bi burun yapıldı canm..revizyon ameliytları çok zor oluo biliosundur..başkasının bozduğu burnu düzeltmek...ilk dr saolsun mahvetmiş..ucundaki kıkırdak resmen derime yapışmış..emre bey saolsun halletti çok şükür..
ben de acaip şiştim yan profilmden deilmiş gibi ama sanki 20 lik dişerim şişmiş gibi görmen lazım..gözlerimin altı çok morarmadı allahtan..çok işlem gördü benim zavallı burnum..bütün hastane konuşuodu vala ameliyttn çıkınca..bugün çok şükür iyiym ilk günler sürekli yattım uyudum zaman geçmek bilmedi...benim alçı p.tesi alınck emre bey duruma göre salı ya da çarşamba gönderck..ama biz annemle çok rahatız vala burda :)) kaburga ağrısı da hafifledi allahtan raahatladm biraz..doğru sölüosun allah kimseyi sevdiklerinden ayırmasın..çok öpüorum..opuyorumnanaktan
ayy bu saatlere doğru alçı sıkıntı yapıo yüzümdeCok cok gecmis olsun cnm seninki baya bir zor ameliyatmis baksana vah vahh. Evet bende hep yatiyordum ve cok dogru zaman bir turlu gecmek bilmiyor( Sizde otelde mi kaliyorsunuz annenlen? Ben esimlen otelde kaliyorum ve ruhum daraldi su otel odasindan diyebilirim sana:) Demek hemen hemen ayni gunde yolcu olucagiz seninlen ne tesaduf:))) Kendine cok iyi bak cnm gorusmek uzere.)
Pinkcim bende de reflu var ve ben bunu soyledim hem doktoruma hem anestesiye ama herhalde hortum kullandilar cunku hahris olmus zaten bogazimin ici sanki oyle geliyor. Ve benim anestezi neden bu denli zorlu gecti bende anlamis degilim ama sorucam yakup beye sali gunu gittigimde bende merak ettim.
Pink meraktan denedim kiz sigara icmeyi ama olmuyor tad mad alamiyorum ya hemen sonduruyorum yaktiktan sonra insallah bu vesile olur birakmama=)
canım ben ataşehirdeyim..benim ameliyat uzun sürdü çünkü 3. ameliyattı ve kaburgadan kıkırdak alındı anlıycağın yeni bi burun yapıldı canm..revizyon ameliytları çok zor oluo biliosundur..başkasının bozduğu burnu düzeltmek...ilk dr saolsun mahvetmiş..ucundaki kıkırdak resmen derime yapışmış..emre bey saolsun halletti çok şükür..
ben de acaip şiştim yan profilmden deilmiş gibi ama sanki 20 lik dişerim şişmiş gibi görmen lazım..gözlerimin altı çok morarmadı allahtan..çok işlem gördü benim zavallı burnum..bütün hastane konuşuodu vala ameliyttn çıkınca..bugün çok şükür iyiym ilk günler sürekli yattım uyudum zaman geçmek bilmedi...benim alçı p.tesi alınck emre bey duruma göre salı ya da çarşamba gönderck..ama biz annemle çok rahatız vala burda :)) kaburga ağrısı da hafifledi allahtan raahatladm biraz..doğru sölüosun allah kimseyi sevdiklerinden ayırmasın..çok öpüorum..opuyorumnanaktan
evet cnm emre ilhan yaptı..ama benmki revizyon amelytydı ve çok zordu..umarım bir an önce sen de atlatırsın..çok zor ilk günler çookkk ....canim sen kime oldun ameliyatinii emre ilhanmii??
Canımmm içme sigaraaaa dikişlerin açılır tutmaz falann ben 15 gün içmedim amaa maalesef gene başladım canım öksürük olmaz inşallah sendee eğer boğazda yanma öksürük olursa boğazdn hortm sokmuş olabilirlerr nazım çerkeşde bu yöntemi yapanlardan biridir ama bende kesinlikle bu kullanılmadı anestezi doktorumu sıkı sıkıı tembihlemiştimm o da saolsun merak etmee bi sorun yaşamıcaksın dedi gerçektende maşallah anestezicime yaşıda vardıı yani :))) bak bende merk ettim yakup bey e sorunca burdada yaz bende merk ettim geçmiş olsun tekrar sigara içmeeeeeeeee :)
melidecim ecmis olsun hayatim ya ne guzel kurtuldunn nasil gecdii korktunmuu ben en cok ameliyat odasindan tirsiyom yaa ne yapcam bide ben kurtulsamm gel keyfim gell....ya resimlerinii sabirsizlikla bekliyorum ona göre... bu arada sigara sorun cikarrtiomuu gerckdenn ya ben icmesemm heyecandan giderim yaaaa((
gecmis olsun melide ve sanada gecmis olsun mostmore..
yakup beyde ameliyat olunca kendisinin tasarladigi aletlerle yapildigi icin daha az sismeler oldugunu saniyordum.....demek ki tam öyle degilmis belkide baska doktorda yaptirsaydin daha fazla sisecekti.......akannehir
yeni burnunu merak ediyoruzzz........