Bende 19 mayista ameliyat oluyorum Dr. Yakup Avsar'a

Cancecim azaltmak olsa no problem cnm ama birakin dediler onu nasil basaricam bilmiyorum ben hamilelikte bile birakamistim, cok korkuyorum simdi bir de o dert cikti basima ya Evet birakmam iylesme sureci icin cok onemliymis. Gunlerim azaliyor mu??? bana daha cok var gibi geliyor nedense:)) Korkmamaya gayret etcem cancecim:)

Ay sevindim cnm senin adina, iyi dusun sende iyi olsun guzel oldu de guzel gorunsun :))
Birakmam kiz sizi laptopumu da goturcem size yazarim kesin, sizlerin sayesinde cesaretlenip bu karari aldim valla, hepinize cok ama cok tsk ederim cok iyisiniz:bbo:

Yakup beyin cevabi ne oldu sana Pink? Bana demin asistani birakmaniz gerekiyor dedi yaralarinizin iyi iylesmesi icinmis. Sen son gune kadar yani sigara kullandin mi? Kafam karisti kusura bakma cnm

Yakup beyin cevabi ne oldu sana Pink? Bana demin asistani birakmaniz gerekiyor dedi yaralarinizin iyi iylesmesi icinmis. Sen son gune kadar yani sigara kullandin mi? Kafam karisti kusura bakma cnm

Yakup bey e sormayı unuttum benn zaten şuan hala ödemlerin var iyileşmen geç olcak dedii bana takibe aldı iştee kont etcek beni ben ameliyat sabahıda içmiştim bilmiyorumkismile stresten sonra 1 hafta içmedim atel vardı zaten koku alamıyosun canında istemio koku almayınca 15 gün koku alamıcaksın sende sonra gene başladm bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile

Tamam cnm tsk ederim ben suan daha iciyorum bakalim ilerleyen zaman ne gostericek insallah birakirim :)

Ya aslında bırakmak daha süperrrr deee bırakabilenee işte çünkü ödemleri şişlikleri morlukları vs ve ameliyattan sonraki iyileşme sürecini sigara maalesef kesiyoo yani çoook yavaşlatıooo

Arkadaslar acaip moralimi bozdu dengesiz birisi, aranizda "ECESU19" taniyan var mi??
Bana yollamis oldugu mesajlari size gosteriyorum;

nolur yardım et bana çene 1000 tl sen kesın yakup beye 10.000 tl vercen ona olma başka doktora ol lutfen bana yardım et

yakup beye olduguna gore çok zengınsın kaç paraya olucan

çok zengın degılsın ama zengın sayılırsın çunkı yakup bey bı araba parası alıcak kadar fıyata yapıo ona olcagına başka doktora ol ibrahım oskuı mesela benıde yaptır nolur

nolur yardım et bana çene 1000 tl sen kesın yakup beye 10.000 tl vercen ona olma başka doktora ol lutfen bana yardım et

çırkınım dayanamıyorum nolur yardım

inşallah burnun çok kötu olur da 2cı bır amelıyat olursun ey buyuk allahım bunun gıbı cımrı merhametsız kımseler neden yaşarkı allah belanı versın

gorururz alllah kımın belasını verıyo amelıyat olucak sensın amelıyatta veya amelıyattan sonra inşalalhh hep sorunlu geçer ve yardım etmedıgın iiçin bın pişman olursun yetımın duası kabul olur derler sen gerızaklı mal

Arkadaslar, su durumda kafayi yememek normal midir, bana 10 dakika icinde bombardiman yapti resmen geri zekali, yazik ya

Moralini bozma Allah'in izniyle bisey olmicak sana..sen ne yaptin ki ona onun duasi tutsun...
banada yazmis sabah, ben cevap vermedim...
istersen sikayet et...

Moralini bozma Allah'in izniyle bisey olmicak sana..sen ne yaptin ki ona onun duasi tutsun...
banada yazmis sabah, ben cevap vermedim...
istersen sikayet et...

Tsk ederim cnm, ama morali bozmamak elde degil valla zaten insanin ameliyat oncesi icinde kuskulari oluyor ister istemez birde boyle dengesiz birseyler yazip allaha havale ediyor ya mahvetti beni ne yalan. Ben yakup avsara ameliyat oluyorum diye takmis kafayi deli mi ne.

Keske bende hic cevap vermeseydim nerden bilim, ne kadar oldugunu sordu soylemedim sitedeki rakamlar uc asaga bes yukari dogru dedim.

Ayy tobe tobeee canim boswersene munasebetsizce yazmis iste sen hic moralini bozma

daha rahatsız ederse bildir istersen melide

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…