Bende 19 mayista ameliyat oluyorum Dr. Yakup Avsar'a

evet anladim canim iyi yaptirmissin...olmusken tam fistik olcaksin simdi, zaten gayet güzel bi bayandin ameliyatdan öncede...simdi kimbilir ne afet olmussundur kaydirigubbakcemile5
cok iyi esin varmis gercekden, masallah...benim su an erkek arkadasim hic onaylamiyor burun ameliyati olmami...olmicak sartlar koyuyor yaptirmiyayim diye.....ama bu sefer kimseyi dinlemiyecegim... senelerdir hep onu bunu dinledim burnum yakisiyormus diye...ama ben hicbir zaman memnun degildim burnumdan....Allah insallah pismanlik vermez ameliyatdan sonra..
darisi bizim basimiza artik...Insallah bizimkide iyi olur...bende 2 hafta sonra istanbula ucuyorum nazipse simdilik ön görüsme icin.....doktor beyin insallah yeterince zamani olur benimle ilgilenmek icin....
Sana cok gecmis olsun canim...Allah acil sifalar versin...esinle sana isanbulda iyi tatiler canim...ve hayirli yolculuklar size...opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
selam canim benim cok cok gecmis olsun ve dguzel burunlar kervanina hos geldin diyorum cok tezde guzel resimlerine birlikte bakacaz inallah opuyorum seni canim opuyorumnanaktan

Merhaba Melide,

Çok geçmiş olsun. Ben de Çarşamba günü Yakup beye ameliyat oluyorum. Çok heyecanlıyım. Burnun tıkandı mı? Yüzün neden o kadar şişti acaba? Valla baya tedirginim bende... Umarım atelin çıktığında burnun tam istediğin gibi olmuştur.

Merhaba Melide,

Çok geçmiş olsun. Ben de Çarşamba günü Yakup beye ameliyat oluyorum. Çok heyecanlıyım. Burnun tıkandı mı? Yüzün neden o kadar şişti acaba? Valla baya tedirginim bende... Umarım atelin çıktığında burnun tam istediğin gibi olmuştur.

Merhaba Nisasa,

Cok tsk ederim cnm ay cok az kalmis senin buyuk gune:)) Hic tedirgin olma cnm hep guzel seyler dusun. Benim yuzumun cok sismesinin nedeni herhalde o goz alti dolgu yaptirdim ya ameiyat esnasinda birde dudak dolgusu var onlar sebep oldu diye dusunuyorum. Tabi bunye eger el verisliyse sismeye kesin sisersin benim masallah cok el verisli sismeye, ama sislikler cok sukur gunden gune azaliyor.

Ben sali gunu saat 5de klinikte olucam atelimi cikarticak yakup bey. Senin carsamba saat kacta ameliyatin? O gun dualarim seninle cnm insallah hersey seninde gonlunce olur.
Sende otelde mi kaliyorsun?

Ben demin az disari ciktim geldim, yeni bir hastasi gelmis yakup beyin otele.

ıyi dileklerin için çok teşekkürler Melidecim. Benim ameliyatım Çarşamba sabah herhalde 10 gibi falan. Bende yarın akşam 17.30 da klinikte olacağım cilt bakımı için. Belki görüşebiliriz.

İyi dileklerin için çok teşekkürler Melidecim. Benim ameliyatım Çarşamba sabah herhalde 10 gibi falan. Bende yarın akşam 17.30 da klinikte olacağım cilt bakımı için. Belki görüşebiliriz.

Tamam cnm yarin gorusuruz insallah klinikte, ne tesaduf ama degil mi:))

Burda yina Astzeynep diye bir arkadas var kk 'de o da haziran icin gun almis o da dr yakup avsara olucak ameliyatini.

Tamam cnm yarin gorusuruz insallah klinikte, ne tesaduf ama degil mi:))

Burda yina Astzeynep diye bir arkadas var kk 'de o da haziran icin gun almis o da dr yakup avsara olucak ameliyatini.

inşallah her kesin gönlünce geçer ameliyatı sağ sağlim ve sonunda güzel bir buruna kavuşmuş olarak.

selam canim benim cok cok gecmis olsun ve dguzel burunlar kervanina hos geldin diyorum cok tezde guzel resimlerine birlikte bakacaz inallah opuyorum seni canim opuyorumnanaktan

Cok tsk ederim cancecim benim, hosbulduk:)) Yakinda yuklerim resimlerimi bakarsiniz:)

Senin resimlere baktim harika harika bu kadar mi guzel olur kiz masallah gule gule kullan cnm=)

hadi hayırlısı olsun. inşallah herşey istediğin gibi olu

Aminnnn insallah cnm cok sagol, allah hemimizin gonlune gore verir insallah.

Sen baya alistin artik degil mi yeni burnuna, tam olarak ne kadar zaman oldu? Seninki de sana cok yakismis:)

hayirlisi canim...fotolar ne zaman ekleniyor, en cok senin burnu merak ediyorum...
resim istiyoruz
resim istiyoruz
resim istiyoruz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

evet anladim canim iyi yaptirmissin...olmusken tam fistik olcaksin simdi, zaten gayet güzel bi bayandin ameliyatdan öncede...simdi kimbilir ne afet olmussundur kaydirigubbakcemile5
cok iyi esin varmis gercekden, masallah...benim su an erkek arkadasim hic onaylamiyor burun ameliyati olmami...olmicak sartlar koyuyor yaptirmiyayim diye.....ama bu sefer kimseyi dinlemiyecegim... senelerdir hep onu bunu dinledim burnum yakisiyormus diye...ama ben hicbir zaman memnun degildim burnumdan....Allah insallah pismanlik vermez ameliyatdan sonra..
darisi bizim basimiza artik...Insallah bizimkide iyi olur...bende 2 hafta sonra istanbula ucuyorum nazipse simdilik ön görüsme icin.....doktor beyin insallah yeterince zamani olur benimle ilgilenmek icin....
Sana cok gecmis olsun canim...Allah acil sifalar versin...esinle sana isanbulda iyi tatiler canim...ve hayirli yolculuklar size...opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan :)) cok tsk ederim cnm benim o senin guzelligin.

Allah hepimizin gonlune gore verir insallah. Evet esim cok iyi sagolsun ama bende ona karsi hep iyim:)) :nazar:

Bence sen hic kimseyi dinleme, eger sen gerek duyuyorsan ameliyat olmani o zaman kesin kendini dinle ve ol. Daha fazla kuskularlan kalma ve mutsuz yasama cnm, o kadarda korkulcak bir ameliyat degil yani. Agri sifir:)) Sadece siskinlik ve morarma oluyor iste ama ben eminim ki bu da kisisel birsey bazi insan el verislidir sismeye (benim gibi) bazi insanda hic sismez bunye meselesi.

Hadi hayirlisi Filizcim, senin az kalmis gelmene kiminle goruscen belli oldu mu?

Gorusmek uzere xxx

dr yakup beyle ayin onunda termin var...
emre ilhanlada ayin onbirinde...

su soruyu: "kiminle goruscen belli oldu mu?"

tam anlayamadim canim. yoksa yakip beyle degilde, sirf assistanlarlami görüstürüyorlar eger doktor bey cok mesgulse..???

canim ucakta sin buyuk ihtimal su anda gelince dinlenice ve bebeklerinle hasret giderince yaz bize seni merak ettim optum bayanssulusmile

canim ucakta sin buyuk ihtimal su anda gelince dinlenice ve bebeklerinle hasret giderince yaz bize seni merak ettim optum bayanssulusmile

Cansucum ben daha burdayim guzelim yarin saat 2 de ucusum:)))
Demin atelimi aldi doktor, ve sekil simdilik guzel gorunuyor ama cok sis ya daha cok fazla da odemim var:KK43:((

hadi hayırlısı olsun. inşallah herşey istediğin gibi olu

Aminnnn insallah cnm cok sagol, allah hemimizin gonlune gore verir insallah.

Sen baya alistin artik degil mi yeni burnuna, tam olarak ne kadar zaman oldu? Seninki de sana cok yakismis:)

benim bugün 42.günüm.oooo alıştım valla. teşekkürelr inşallah seninkide sana yakışır. alalh gönlüne göre versin.

dr yakup beyle ayin onunda termin var...
emre ilhanlada ayin onbirinde...

su soruyu: "kiminle goruscen belli oldu mu?"

tam anlayamadim canim. yoksa yakip beyle degilde, sirf assistanlarlami görüstürüyorlar eger doktor bey cok mesgulse..???

Allah iyligini versin:))) "kiminle goruscen belli oldu mu " diye sorarken hangi doktorlan gorusuceksin diye sormustum:)))

Yok Dr yakup bey kendisi gorusuyor assistanlari karismaz. Bugun atelimi aldi doktorum o kadar yogun ki adam saat 19.30da gittim ve gorusme odasi resmen daha fuldu gorusmeye gelenlerlen. Ama o guler yuzunden ilgisinden hicbirseyi kaybetmiyor helal olsun ona diyorum. O kadar ilgili ki anlatamam, her hastasi onun icin cok ozel ve bu hissi sana kesin veriyor zaten:) Simdiye kadar hic pismanlik duygusuna girmedim doktor secimimlen bundan sonra da girmem insallah. Dogru karar vermek cok zor Filizcim allah seninde yardimcin olur insallah:)

Evime gecim resimleri yuklerim bir ara

Ay hayirlisiyla bi gel belcikaya sabirsizlaniyorum.
senin burnunu böyle merak ettigime göre, kendimde ne yaparim acaba..bandajlari cikarmiyayim bide doktordan önce kaydirigubbakcemile3

X