Bende 19 mayista ameliyat oluyorum Dr. Yakup Avsar'a

arkadaşlar 12 günlük burnum profilimdeki albümde.

ameliyat nasıl geçti bende ameliyat olmak istiyorum.Ben haziranda olacaktım fakat hava sıcaklığı yüzünden eylül ayına erteledim.ağustos gibide emre ilhan ile görüşmeye gideceğim.sizinkisini kim yaptı?çok geçmiş olsun.
arkadaşlık teklifi gönderdim kabul edersen sevinirim..
sevgiler...

Ne iyi yapmissin kendisine sormaklan:)) Evet herkes diyor sabir edip bekliyceksin diye sislikler inmesi icin:KK43:
Ben once yakup beye burnumun resmini mailiycem onden, altan ve yandan kendisi bakicak eger gerek duyarsa gelmemi istiycek oyle anlastik cunku zor oluyor oyle hemen geri gitmek:KK43: insallah gitmeme gerek kalmaz bakalim. Sen gidersin ama herhalde yakin sayilirsin.

yakup avşarı tercih etmenize ne etken oldu?bu forumda ona ameliyat olan hiçkimseyi göremedim çok merak ettim*

yakup avşarı tercih etmenize ne etken oldu?bu forumda ona ameliyat olan hiçkimseyi göremedim çok merak ettim*

Merhaba cnm, arkadaslik istegi gonderdim sana kabul ettigin zaman resimlerime bakabilirsin. Valla aslinda cok sey etken oldu diyebilirim yakup beyi tercih etmem oncelikle kullandigi teknik cok ilgimi cekti cunku o kullandigi aletlerlen hic darbe vermeden kemigi kesmesi soz konusu ve hata orani sifir. Sonradan morarma ve sisme minimum seviyede olmasi (bende oyle olmadi cunku ben goz alti dolgusu ve dudak dolgusuda yaptirdim ayni zamanda) cok onemli bir etkende kapali teknik ve tampon kullanmamasi ve en onemlisi guzel burunlar cikartmasi dogal burunlar. Onun cok guzel burunlar cikartigini duymustum cok dogal olduguna da kendim sait oldum klinigine gittigimde orda olmus kisileri gordum. Burda da var ona olan arkadaslar onlarin burnunuda gormustum ben olmadan.

Aslinda ben baska bir doktor arastirmasi yapmadan ona karar verdim kafamin karismasini engelledim bir yerde. Simdi cok mutluyum, iyki yakup avsar benim doktorum diyorum goren herkes cok begeniyor cevremde herkes saskinlik icinde bu kadar guzel yapilir mi diye helal olsun diyorlar:))

Bu formda suan ona olanlar; nisasa (benden 1 gun sonra oldu), cance, masummasal, aszeynep var 17/06 olucak, forumda dr yakup avsar bilgi paylasimina bakarsan ordan daha baskalarinida bulursunuz.

Sen neden merak ettin, tam ne zaman olmayi dusunuyorsun? Anladigim kadariylan sen emre ilhana olucaksin degil mi, ben onuda basarili buluyorum. Hic korkulcak bir ameliyat degil gercekten aci sifir derecede bak sadece siskinlikler sabir istiyor hepsi o:))

ameliyat nasıl geçti bende ameliyat olmak istiyorum.Ben haziranda olacaktım fakat hava sıcaklığı yüzünden eylül ayına erteledim.ağustos gibide emre ilhan ile görüşmeye gideceğim.sizinkisini kim yaptı?çok geçmiş olsun.
arkadaşlık teklifi gönderdim kabul edersen sevinirim..
sevgiler...

Ben de Yakup Avşar'ı tercih etttim. Şu an en doğru kararı verdiğimi düşünüyorum. İsim vermek istemem ama ben iki doktorla daha görüşmüştüm. En çok içime sinen Yakup bey oldu. Ameliyat rahat geçti. Hemen hemen hiç ağrım olmadı. Tek sıkıntı burnundan nefes alamamak. E ona da 1- 2 gün içinde alışıyorsun. Yanlız eylülde olman en doğrusu . Şu an en sıkıntılı durum güneşe maruz kalmamak gerekiyor. Gözlükte kullanamıyorsun. Eylül ayı bunedenle sizin için daha iyi olur.

Lütfen verdiğim linkten devam ediniz

yaGmurluk

http://www.kadinlarkulubu.com/burun-estetigi/427031-melide-burun-estetigi-ameliyati.html

Son düzenleyen: Moderatör:
X