Ben pes diyorum ,baska da bir sey demiyrum.Kiskanmanin bu kadarini tahmin edemezdim ,inanilir gibi deil .Melidecim sakin ha boyle basit sacmaliklarla kendini uzmeyesin sakin ha ,onun mu duasi kabul olacakmis ,yapma guzelim ya. Dilenci gibi para mi istemis ne ,yoksa seni uzmeyi mi istemis tam anlayamadim , gercekten hasta garibim yazikkkk ya . Guzelim sakin kendini uzme oldu mu onlara inat cok guzel olacaz hemnde en ozel en iyi doktora olacaz tamam mibayanssulusmile,Opuyorum seni
ben kendisini forumdan biliyorum ayrııntılı bilgi vermek dogru mu yada versem nolur bilmem ama ever sorunlu, takma canım sen onu banlanmış zaten
melidecim tek sana değilde aslında arkadaş yakup avşar ın biyerlerden fiyatını biliyoki adı geçen heryere girip herkesden bu şeklde yardım dilendi bende okudum ama bu arkadaş tam tahmin etiiğm 3 rumuzla girdi 3 dede banlandı
Arkadaslar bir sorum var size, ameliyat oncesi gun sacin boyanmasinin bir sakincasi var mi??
Beni bilgilendirirseniz sevinirim
Arkadaslar bir sorum var size, ameliyat oncesi gun sacin boyanmasinin bir sakincasi var mi??
Beni bilgilendirirseniz sevinirim
kiz onun aynisini ben de yaptim sacim siyah ti sadece boyamak deil de o son gece baya yordum canim sacimi actik ,onu sonradan boyadik yakitim anyacagin , demek ki her kezde ayni etkileri yapiyo bu deisim .Hic bir sey olmaz ,en azindan sorun olabilecek se Dilek hanim tembiye ederdi zaten ,ama arada sacimi ozluyorummafoldumben
canceee banlanmış o özelden mesajları atan ark bu kişi 3 rumuzla girdi siteye 3 ündede banlandı
cance neden banlanmis pikcim??