ecesu aslında erkekti:)))
Sasirmadim zaten yazdiklari bir bayana yakisan seyler degil:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ecesu aslında erkekti:)))
Bol sanslar.
yaa merak ettim illa bi tasarım yapılmasımı gerekiyor doktorunla
bende dün gittim ama sadece kameradan nasıl bir burun yapıcagımıza karar verdik
şimdi bakıyorum acaba düşünmelimiyim tasarım filan yapmadım biz ?
Melidecimmmmmmmm büyük güne 4 gün varrrrrrrrr hadi hayırlısııııı olsunnnnnnnnn :)))))))))))
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Ayyy cnm ya evet cok az kaldi:à)))))) Tabiki paylasima devam, sizlerle bilgi paylasimi super valla.
Su son gunlerde cok fazla yogunum is dolayisilan giremedim kk'e, ama bir yerde de guzel bu yogunluk fazla aklima getiremiyorum ameliyat'i:)) Aklima geldikce zaten mahf oluyorum heycandan, sigarayi da birakamdim zaten o da ayri bir dert yateselli: ihtiyacim var
kizlar melideyle konustum az once cok iyi her keze selami var ama o hasta ecesu19 kiza yine mesaj yazmis ve hasta yataginda allahtan korkusu yokmu bunun yonetime de sesleniyorum burdan ya bunlar kucuk seyler deil geber basliginda ozelden mesaj yazmis onun derdi ne ya allah bed duanun sahibini de bilir kiza boyle seyler yazmasin bak allah dayanamaz insana cok uzulmus yine melide sidetle kiniyorum boyle hasta insanlarin sitede isi yok bence
burda istemedigin kisinin mesajlarini ignore edebiliyorsun o kisinin sayfasina girip...--> "kulanici listesi."....--> "engeli listene ekle" diye bi button var.....
bana deil melideye yazmis ozelden kizin moralini yine alt ust etmis zaten tek baslgia bakmis geber diye acmamis bile dusunsene tam da hasta yataginda o psikolojinin ustune boyle hasta ruhlu insanlarla ugrasmak