Bende 19 mayista ameliyat oluyorum Dr. Yakup Avsar'a

yaa merak ettim illa bi tasarım yapılmasımı gerekiyor doktorunla
bende dün gittim ama sadece kameradan nasıl bir burun yapıcagımıza karar verdik
şimdi bakıyorum acaba düşünmelimiyim tasarım filan yapmadım biz ?

Tasarımı hemen hemen biçok doktor yapıyor amaa inan gördüklerimden sölüyorum tasarımıın aynısını yapan tek doktor yakup avşar ona olmicaksan boşver tasarım yaptırma moralin bozulmasın boşuna sonra illa o tasarımın olmasını bekliyosun

melideeeeeeee hadii az kaldı ameliyataaaa :)))) bak ameliyattan sonraa paylaş neler yaşadın noldu ne bitti merakta bırakma beniiiii bayanssulusmile

Melidecimmmmmmmm büyük güne 4 gün varrrrrrrrr hadi hayırlısııııı olsunnnnnnnnn :)))))))))))
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Melidecimmmmmmmm büyük güne 4 gün varrrrrrrrr hadi hayırlısııııı olsunnnnnnnnn :)))))))))))
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Ayyy cnm ya evet cok az kaldi:à)))))) Tabiki paylasima devam, sizlerle bilgi paylasimi super valla.

Su son gunlerde cok fazla yogunum is dolayisilan giremedim kk'e, ama bir yerde de guzel bu yogunluk fazla aklima getiremiyorum ameliyat'i:)) Aklima geldikce zaten mahf oluyorum heycandan, sigarayi da birakamdim zaten o da ayri bir dert yateselli: ihtiyacim var

ya evet marifet değil amaa benim ameliyatım sabah 8:30 daydı ben 7:30 da içtimmm dayanamadım sonra 15 gün koku almicaksn ameliyattan sonra alamıosnnn canın istemio sonra gene başladmm ama odana hemşire gelip sorarsa günde ne kadar kullanıosn doruyu söle hee bide sormasada sen belirttki not alsınlar :)

Canim sana iyi yolculuklar...Allah isini raz getirsin... Koruyucu melekler seninle olsun ameliyat esnasinda....

:teselli:

buyuk gun bu gun senin icin canim su anda cikmisindir amelyattan yani kavustun bebeyine en sonunda cok guzel gecmistir her sey umarim su gibi akmis yerini bulmustur cok acil sifalar diliyorum sana candan cok tezde bizimle paylasmak dileyile kaydirigubbakcemile5

evetttttttttt büyük günnnnnnnnnn :)))))))) en kısa zamanda dilerim bilgilendirirsin bizii güzel mutlu haberlerinleeeeeeeeeeee :)

Kızlar bu ecesu19 benim de fotolarıma yorum yapmış ... acaba o ecesu mu? çoğunuzla arkadaş

kizlar size guzel haberim var melidecim cok basarili ameliyat atlatmis su anda cok cok iyi cok mutlu dinleniyo ve iyi hissedince yazacak bize yupiiiiiiiiiiii bir guzel burun daha mutlulukalr diliyorum canim sana ki oyle olacak benim gibi sarkilarla uyanacaksin her sabah optum tezde gorusmek dileyile

ay sevindim onun adina ve cok meraklandim...hemen iyilesip burnunu bize gösterir umarim....
bayanssulusmile

kizlar melideyle konustum az once cok iyi her keze selami var ama o hasta ecesu19 kiza yine mesaj yazmis ve hasta yataginda allahtan korkusu yokmu bunun yonetime de sesleniyorum burdan ya bunlar kucuk seyler deil geber basliginda ozelden mesaj yazmis onun derdi ne ya allah bed duanun sahibini de bilir kiza boyle seyler yazmasin bak allah dayanamaz insana cok uzulmus yine melide sidetle kiniyorum boyle hasta insanlarin sitede isi yok bence

burda istemedigin kisinin mesajlarini ignore edebiliyorsun o kisinin sayfasina girip...--> "kulanici listesi."....--> "engeli listene ekle" diye bi button var.....

burda istemedigin kisinin mesajlarini ignore edebiliyorsun o kisinin sayfasina girip...--> "kulanici listesi."....--> "engeli listene ekle" diye bi button var.....

bana deil melideye yazmis ozelden kizin moralini yine alt ust etmis zaten tek baslgia bakmis geber diye acmamis bile dusunsene tam da hasta yataginda o psikolojinin ustune boyle hasta ruhlu insanlarla ugrasmak

bana deil melideye yazmis ozelden kizin moralini yine alt ust etmis zaten tek baslgia bakmis geber diye acmamis bile dusunsene tam da hasta yataginda o psikolojinin ustune boyle hasta ruhlu insanlarla ugrasmak

evet yazik ne hasta ruhlu insanlar var...o halde hic girmesin bir süre kk ya...söyle melideye...
iyilesince girsin yine bu foruma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…