- 27 Temmuz 2020
- 1.412
- 1.264
- 33
- Konu Sahibi pelincikcik
6 aylık evliyim buraya konu açmaya çekiniyorum artık ya ben yanlış bi evlilik mi yaptım diye düşünüyorum daha bikaç ay öncesine kadar boşanmayı düşünüyodum ama oturduk konuştuk davranışlarımıza sözlerimize hırçınlığımıza daha dikkatli olucaz diye karar aldık bi süredir uyguluyoruz da ama dün akşam cinlerim yine tepeme çıktı, eşim bi laf attı ortaya ve onun gelecekle ilgili bakışını eve aile kavramına bakış açısını öğrenmiş oldum , sevgiliyken hiç böyle düşünceleri yoktu zaten hayat biz planlar hayaller kursakta nasibimizde olana yönlendiriyor bizi tabi bizimde ne kadar çabaladığımıza bağlı bu da ayrı bir konu ama dün akşam ki muhabbetin konusuna gelicek olursam, eşim fabrikada vardiyalı olarak çalışıyor bende özel bir firmada çalışıyorum,eşim dedi ki; caddeye yakın bir yerde devren satılık bir dükkan varmış petshop üzerine (eşimin de ilgisi vardır) işte düşüncesi o dükkanı almakmış genç bir çocuğu koyarız dükkana o durur bende işten kalan zamanlarda dururum 9 buçuk 10 gibi eve gelirim yarın öbür gün emekli olur ya da olmadan işten çıkarılırsam da dükkanım var nasılsa der orda tam gün çalışırım , bu hayatın içinde ne ben varım ne ilerde Allah nasip ederse çocuğumuz, çocuklarımız, peki dedim ben napıcam ee sen evde durursun akşam geliyorum nasılsa , akşam dediği saat 10 yani ben akşam yemeklerinde yalnızım bir yere gitsem yalnızım , çocuk olsa diyorum ee sen o zaman çalışmazsın çocuğa bakarsın yani hayalinde ne ben varım ne geleceğimiz , biz denen bişey yok, böyle bir insanla nasıl olur , olmaz yani aklım almıyo, tam herşeyi düzelticem diye heves etmişken karşındakinin düşüncesinin böyle olması çok üzücü kendimi değersiz hissediyorum