- 25 Eylül 2012
- 2.091
- 29
- Konu Sahibi bencepembe
bayıldım çok güzel ya güle güle kullan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım yeni cicilerini güle güle kullan kuşlu peçeteliğin göz kamaştırıyor haberin ola
koş koş diyosunda ben gidince olmuyo bu veletler yarın gidicem inşallah bulabilirim
canım son aldığın ciciler çok şeker güle güle kullan
Hepsi birbirinden güzel iyi günlerde kullan inşallah
esse candır güle güle kullan bende fissler düdüklü tencereden almak istiyorum bakalım artık ne zamana kısmetse
çok sağol canımcım :) kansucum senin çeyiz başlığın var mı ya da unuttum ben
canım tepsiyi migrosun internet sitesinde gördüm aşık oldum diyeblirim. evime çok yakın olmamasına rağmen gidip aldım :) 8.90 tepsi
kupa 10 küsürden 5.90 a düşmüş. keşke bir tane daha bulabilseydim. ama bir tane alıp döndüm
inşallah yarın sen de bulursun canım.
sevgicim ben de cok begenerek aldim biraz kucuk tencereler ama olsun bi tane de buyuk alirim tek ee fissler duduklu de olucak seramikler de yeter bence sevmiyorum fazla tencereyi :) insallah alabilmissindir tepsiden. fiyati piyasadakilere gore saka gibi zaten cerenkaan , cok tesekkur ederim. :)
ayy üzülerek söylüyorumki gitmedim migrosa carfeoura gittim bugün kimse gelmedi benle uzakta oldugu ıcın tek gıtmekde ıstemedım off off ama baska seyler aldım bende
neler aldııın :):) ?
çok sağol canımcım :) kansucum senin çeyiz başlığın var mı ya da unuttum ben
hayır hayatım henüz bir çeyiz topiğim yok resim eklemeyi bilmiyorum ama kısmetse en kısa zamanda çekip açıcam