- 25 Eylül 2012
- 2.091
- 29
-
- Konu Sahibi bencepembe
evet sekerim dergideki. bizim buraya da pecetelikler ve bardak altliklari gelmemis kafalari yicem :/ annem de cay bardagi takimi almis ^^
evet sekerim dergideki. bizim buraya da pecetelikler ve bardak altliklari gelmemis kafalari yicem :/ annem de cay bardagi takimi almis ^^
ohhh ben burda alamadigim icin uzuleyim huh. ^^
sevgicim telefondan giriyorum ben. ordan bi forofraf programi kullaniyorum. cymera diye :)
ohhh ben burda alamadigim icin uzuleyim huh. ^^
sevgicim telefondan giriyorum ben. ordan bi forofraf programi kullaniyorum. cymera diye :)
sevgicim iphone kullanmiyorum. android isletim sistemli bir telefon kullaniyorum LG nexus4 diye bisi. hemennhemen her telefonda var bu uygulama.
nazlicim canim kismet degilmis napalim :)
kizlar bir tatil beldesindeyim ve migrosta bakin ne buldum ^^sanirim ev kavanozdan gecilmeyecek. bu nedenle bir tane aldim.filtre kahve koymayi dusunuyorum ^^
kizlar bir tatil beldesindeyim ve migrosta bakin ne buldum ^^sanirim ev kavanozdan gecilmeyecek. bu nedenle bir tane aldim.filtre kahve koymayi dusunuyorum ^^
kirli kaşıklığım
cupcakeli kupam
canımcım sen bu kirli kaşıklığı nereden almıştın ve kaça
canım evim.netten almıştım. kampanyayı hatırlamıyoprum ama 6 liraydı sanırım. daha fazla değildi. :)