- 1 Mart 2012
- 5.984
- 90
- Konu Sahibi bencepembe
Linens kuplar çok ucuz vede harika Güle güle kullan canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sevgicim burdan bakayim ben bulursam alir yollarim sana. dun gittigimde de 3 tane vardi. iki tane aldim ben biri kendime biri de kayinvalideme hediye. hemen tukenmesi cok sacma koca magazaya 3-4 tane gelmisti.
Linens kuplar çok ucuz vede harika Güle güle kullan canım
kesin kalmamıştır ya bitirmişlerdir eğer varsa çok makbule geçer ya ben yollarım money leri burdan bide ikea pembe fenerler var mı sizin orda
bakıcam şekerim. :) alır yollarım sıkıntı yok. ^^ ama fener adına hiçbir şey görememiştim ikeada. sadece beyazlar vardı :/
tupperdan bnde saklama kabı aldım güle güle kullanalım çok güzeller
tupperdan bnde saklama kabı aldım güle güle kullanalım çok güzeller
çok çok çok güzel şeyler almışsın canımm bayıldım her şeyine özellikle renkli bıcak setin var ya onu almayı düşünüyordum nette gördüm resmini önceden.onu nerden aldın canım. her şeyin mükemmel güle güle kullan aşkla mutlulukla sağlıkla:)))
canım çeyizlerinin hepsi çok güzel. güzel günlerde aşkla kullan inşallah...
english home galiba fincan takımın pembeli çiçek desenli olan... çok beğendim.. resimde büyük duruyor normal fincan takımı gibi mi evlerimizdeki gibi. bir de kaça aldın hatırlıyor musun sitesine baktım 34,95 diyor.
tupper hakkında herkes bir başka yorum yapıyor cok kararsızım ben ya :2:
canım benim, şu an hiç bulaşma tupper işlerine boşver onun yerine nevresim takımı al ne bilim kahve fincanı al havlu al vs. :)
tupper ben de aldım ama bir kaç parça daha alıp son vericem bu plastik işine. Çok sevmiyorum her yer plastik plastik.. :)
hı çok kararsızsan alacağın vakit bir iki parça alır ve bu işi bitirirsin. :)
eveeet dayanamadim ve aldim tabiki. yarin da pecetelikler ve bardak altliklarindan aldiricam anneme. bugun eksik gelmislerdi :/