Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar bu şal hakkında yorumlarınızı bekliyorum.eğer beğenirseniz kendime yapayım diyorum.ben beğendim ama farklı bir gözle de görmek lazım diye düşünüyorum.
anaaa benim şaldan. annem çeyizime yapmıştı çok emekli bişeydi hatta farklı bi teknikle örüyorlardı.. değişik bi mil vardı U harfi şeklinde. sanırım öyleydi
Bencede cok guzel..Bunun yapilisini nette gormustum resimli bir yerde...Ama nasil birlestirildigini anlayamadim..Firketeyle yapiliyordu..Bunu yapmayida bilen varsa biraz aydinlatsaydi ne iyi olurdu...
ben yaptım hiç zor değil şişten yapılmış firkete ile 300 ilmek yapıorsun sonra bir tarafını 3 erli 5 tane yapıosun sonra bunların toplamının sayısını birden topluorsun sölede söyleye bilirim birini 2 şer tane 5 tane yapsan sonrakinide 10 tane birden topluorsun bir tarafı bitince dier tarafıda tam tersi oluyo böle bitiyo sonra kaç sıra yapıcaksan okadar yapıp birleştirrkende örümceklede yada istediğin bişile birleştir basit bişi ilk başta karışık gelebilr ama hiç öle değil