• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eebbaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2024
41
22
3
29
Kadınlar kulübü sakinleri. Şimdi ben yaptığım testlere boşuna sevinmek istemem ama. Reglim 4 gün geçti. Ve test yaptım. Bunlar hakkında sizlerinde yorumlarını alıp yarın kan vermeyi düşünüyorum. Yine boşuna sevinmemek için kendimi de umutlandirmak istemedim. Eğer hamileysem neler yaptığımı da tek tek yazacağım buraya. Kaset testi sabah ilk idrarla yaptım erken gebeliği de aynı idrarla bir saat arayla yaptım. Çünkü test almaya gittim.

Eklentiler

• IMG-20250226-WA0009.webp
    IMG-20250226-WA0009.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 110
  • IMG-20250226-WA0004.webp
    IMG-20250226-WA0004.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 112
Kadınlar kulübü sakinleri. Şimdi ben yaptığım testlere boşuna sevinmek istemem ama. Reglim 4 gün geçti. Ve test yaptım. Bunlar hakkında sizlerinde yorumlarını alıp yarın kan vermeyi düşünüyorum. Yine boşuna sevinmemek için kendimi de umutlandirmak istemedim. Eğer hamileysem neler yaptığımı da tek tek yazacağım buraya. Kaset testi sabah ilk idrarla yaptım erken gebeliği de aynı idrarla bir saat arayla yaptım. Çünkü test almaya gittim.
Var gibi görünüyor çok yeni olabilir ama en iyisi kan verip netleştirmek 🙂

evet gebe olarak görünüyorsunuz Bence de teste göre ama birinden birini yapmasanız belki diyeceğim ama ikisini de yapmışsınız ki zaten kaset test de erken gebelik testine göre daha doğru sonuç verdiği için %90 doğru gibi

Bence pozitif canım. Kan ver yarın sabah hemen. Hayırlı olsun bize de dua et :KK200::nazar:

Kız bu nasıl başlık ahaha 😂 korkuttun valla. Testin pozitif gözüküyor kan verip netleştir

Allah'ım sizlere de nasib etsin benim gebeligimide sağlıklı gecirmeyi nasib etsin. Hamileymisim kan testi verdim. Hiç ummadığım anda umudumu kestigim donemdeydimm
Ah canım benim rabbim yavrunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Allah'ım sağlıklı şekilde kim istiyorsa kucağını boş birakmasin rabbim. Dualarımda sizlerde varsınız inşallah hepimizin gönlüne göre olur her şey 🩷
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Allahım bize de en kısa zamanda hamile kalmayı evlat sahibi olmayı nasip etsin 🤲 Süreç içinde neler yaptınız.Bende pcos hastasıyım.Hormonlarımda bir şey yok adetlerim de hep düzenlidir.Son gittiğim kadın doğumcum kistlerim olduğunu söyledi.15 gündür inosiyotele başladım bundan kaynaklı

Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Allahım bize de en kısa zamanda hamile kalmayı evlat sahibi olmayı nasip etsin 🤲 Süreç içinde neler yaptınız.Bende pcos hastasıyım.Hormonlarımda bir şey yok adetlerim de hep düzenlidir.Son gittiğim kadın doğumcum kistlerim olduğunu söyledi.15 gündür inosiyotele başladım bundan kaynaklı
Mesaj olarak yazdım sanada

Yaaa Allah analı babalı kucağına almayı nasip etsin acaba belirtilerin nelerdir
Uyku uyku uyku uyykuuuuu .
Halsizlik yorgunluk tembellik. Hiç böyle olmazdım regl döneminde ben daha aktif daha hareketli olan bir insandım. 4 gün geçince test yaptım. Ertesi gün kan verdim. Öğrendim. Regli belirtileriyle aynıydı her şey ama uyku halsizlik beni şüphelendirdi. Bir de ben regl olacağım zaman cenemde 1 tane sivilce çıkardı. Bu defa ilk kez alnım darma durman oldu 3 gün içinde. Hayret ettik . Hatırladıklarim bunlar. Bunları bile şu an tek gözümle yazıyorum 😂😂😂

Uyku uyku uyku uyykuuuuu .
Halsizlik yorgunluk tembellik. Hiç böyle olmazdım regl döneminde ben daha aktif daha hareketli olan bir insandım. 4 gün geçince test yaptım. Ertesi gün kan verdim. Öğrendim. Regli belirtileriyle aynıydı her şey ama uyku halsizlik beni şüphelendirdi. Bir de ben regl olacağım zaman cenemde 1 tane sivilce çıkardı. Bu defa ilk kez alnım darma durman oldu 3 gün içinde. Hayret ettik . Hatırladıklarim bunlar. Bunları bile şu an tek gözümle yazıyorum 😂😂😂
Günaydınn maalesef sabah yaptım negatif

Eklentiler

• 1000012462.webp
    1000012462.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 17
Back