Katılıyorum koşullar nedir meselaValla ne anlatmak istediğini, seçeneklerini anlayamadım. Biraz üstü kapalı olmuş nasıl bir hayat yaşamak istiyorsun mesela tercih yapacak kadar?
Merhabaa,
Yaşadığım ikilemden uzun süredir çıkamıyorum. Ne yapacağımı da bilmiyorum. Erkek arkadaşımın bana evlenme teklifi edeceğini öğrendim ortak bir arkadaşımızdan bu durum daha da çıkmazsa soktu beni. Çoğunluk olarak bu ikilemi hayatının mutlaka bir noktasında yaşayanlar vardır. Sizler ne yaptınız? Seçimleriniz ve sonuçları neler oldu?
Şimdiden teşekkür ederim yanıtlarınız için.
1)Sevdiğiniz ve yaklaşık 3 yıldır sevgiliniz olan biri ile evlenmek istiyorsunuz ancak karşınıza iki seçenek çıkıyor, hayalini kurduğunuz hayata onsuz devam etmek mi?
2) Her şeye rağmen ailenizi dahi karşınıza alıp, hayata dair kurduğunuz ideallerden vazgeçip istemediğiniz bir hayatı yaşamayı göze alarak sevdiğiniz insanla olmak mi?
Siz ne yapardınız? Kafam çok karışık.
Hiç kimse için ideallerimden vazgeçip istemediğim bir hayatı yaşamam. Aşkından ölsem bile yapmam bunuHer şeye rağmen ailenizi dahi karşınıza alıp, hayata dair kurduğunuz ideallerden vazgeçip istemediğiniz bir hayatı yaşamayı göze alarak sevdiğiniz insanla olmak mi?
Haklısınız biraz yüzeysel olmuş.Merhabaa,
Yaşadığım ikilemden uzun süredir çıkamıyorum. Ne yapacağımı da bilmiyorum. Erkek arkadaşımın bana evlenme teklifi edeceğini öğrendim ortak bir arkadaşımızdan bu durum daha da çıkmazsa soktu beni. Çoğunluk olarak bu ikilemi hayatının mutlaka bir noktasında yaşayanlar vardır. Sizler ne yaptınız? Seçimleriniz ve sonuçları neler oldu?
Şimdiden teşekkür ederim yanıtlarınız için.
1)Sevdiğiniz ve yaklaşık 3 yıldır sevgiliniz olan biri ile evlenmek istiyorsunuz ancak karşınıza iki seçenek çıkıyor, hayalini kurduğunuz hayata onsuz devam etmek mi?
2) Her şeye rağmen ailenizi dahi karşınıza alıp, hayata dair kurduğunuz ideallerden vazgeçip istemediğiniz bir hayatı yaşamayı göze alarak sevdiğiniz insanla olmak mi?
Siz ne yapardınız? Kafam çok karışık.
Biraz bir arabesklik mi sezdim ne
Biraz daha aciklayici olur musunuz? Aileniz sevgilinizi istemiyor mu? Istemiyorlarsa sebebi ne?
Sır perdesini aralayın bence de.
İyi bari tek anlamayan ben değilmişim
Hayalini sevdigin kisiyle yasayamaz mısın?
Sevdigin kisiyle istemedigin hayat nasıl birsey?
siz bu adamı sevdiginizden emin misiniz??
Cünkü gerçekten sevseydınız ikinci planınız olmazdı böyle ikilemde kalmazdınız.
Katılıyorum koşullar nedir mesela
Yukarıda bahsettim.Biraz daha aciklayici olur musunuz? Aileniz sevgilinizi istemiyor mu? Istemiyorlarsa sebebi ne?
Ruh halim çok müsaitBiraz bir arabesklik mi sezdim ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?