- 8 Mart 2019
- 1.070
- 635
- 73
- 35
- Konu Sahibi yagmurcukkusu89
-
Mide bulantısı olur onun için serum takmışlardı bana mide bulantısı normaldir vallahi bende de olmamıştı normaldir demekİlginç olarak hiç sağımda kasık ağrım olmadı canım bu kötüye mi işaret. Batma yanma kramp hiç hissetmiyorum. Sadece ilaçtan dolayı mide bulantım var..
Mide bulantısı olur onun için serum takmışlardı bana mide bulantısı normaldir vallahi bende de olmamıştı normaldir demek
Değerlerim düşmüş canım bir günde 400 düşüş olmuş 1000den inşaallah böyle de giderMide bulantısı olur onun için serum takmışlardı bana mide bulantısı normaldir vallahi bende de olmamıştı normaldir demek
Niye 4 gün beklemedin bugün gidip kan verdin yoksa sen hastanede mi kalıyorsun ordan mı baktılar ?Değerlerim düşmüş canım bir günde 400 düşüş olmuş 1000den inşaallah böyle de gider
Bugün istedi doktor 4. Günde bakacak karşılaştıracak bir bildiği vardır sanırım bende ilk gündem istemesine şaşırdım hemen düşmez diye ama çok şükür etki etmiş hemen..Niye 4 gün beklemedin bugün gidip kan verdin yoksa sen hastanede mi kalıyorsun ordan mı baktılar ?
Hangi ilde kalıyorsun doktorunuz baya ilgiliymiş çünküBugün istedi doktor 4. Günde bakacak karşılaştıracak bir bildiği vardır sanırım bende ilk gündem istemesine şaşırdım hemen düşmez diye ama çok şükür etki etmiş hemen..
Bugün istedi doktor 4. Günde bakacak karşılaştıracak bir bildiği vardır sanırım bende ilk gündem istemesine şaşırdım hemen düşmez diye ama çok şükür etki etmiş hemen..
Selam nasıl oldun acaba??Bugün istedi doktor 4. Günde bakacak karşılaştıracak bir bildiği vardır sanırım bende ilk gündem istemesine şaşırdım hemen düşmez diye ama çok şükür etki etmiş hemen..
Bugün kontrolüm var canım dua edin olur mu..Selam nasıl oldun acaba??
Hadi hayırlısı inşallah güzel haberlerini alırız bize de haber ver inş değerlerin düşmüştürBugün kontrolüm var canım dua edin olur mu..
Kan verdim sonucu bekliyorum canım bir saate inşaallah çıkarHadi hayırlısı inşallah güzel haberlerini alırız bize de haber ver inş değerlerin düşmüştür
Canım düşüş olmuş gittikçe daha yavaş düşmeye başlayacak sanırım ama düşmüş çok şükür.. ilk dozu aldığım günden bugüne geçen zamanda yarı yarıya düşüş oldu.. bundan sonrası Allah Kerim..Selam nasıl oldun acaba??
Çok sevindim senin adına canım çok şükür şanslısın gerçektenCanım düşüş olmuş gittikçe daha yavaş düşmeye başlayacak sanırım ama düşmüş çok şükür.. ilk dozu aldığım günden bugüne geçen zamanda yarı yarıya düşüş oldu.. bundan sonrası Allah Kerim..
Kanaman var mı pekiCanım düşüş olmuş gittikçe daha yavaş düşmeye başlayacak sanırım ama düşmüş çok şükür.. ilk dozu aldığım günden bugüne geçen zamanda yarı yarıya düşüş oldu.. bundan sonrası Allah Kerim..
Var canım kanamam değil ama leke şeklinde var bu kötü mü bilmiyorum..Kanaman var mı peki
İnşaallah böyle gider bundan sonra geri dönerde yükselir mi bundan da korkuyorum..Çok sevindim senin adına canım çok şükür şanslısın gerçekten
Zannetmiyorum düşüşe geçmiş çünkü ya bende geçen sefer dış gebelik geçirdiğimde adet zamanında adet olmustum ondan gebe olduğumu bilmiyordum sonra çıktı bu ay bugün adet oldum ama midem bulanıyor sanki diğer sefer olmuş gibi hissediyorum bende gidip korkudan acilden kan da veremiyorum sen de adet gününde adet oldun mu ben dün gebelik testi de yaptım çıkmadı yine de belirtiler hissediyorum psikolojik mi bilmiyorım sen gebelik testi idrar yaptığında çıkmıştı değil miİnşaallah böyle gider bundan sonra geri dönerde yükselir mi bundan da korkuyorum..
Evet idrarda çıktı ama gecikmenin 5. Günü bile silik çıktı erken gebelik testinde bile silik çıkmıştı. Kanamam oldu adet zamanından önce oldu hala lekeler devam ediyor dursa mı iyiydi durmasa mı anlayamadım. İnşaallah canım düşüşüm devam eder de ikinci doza gerek kalmadan benimde korkum bu. Adet olduysanız korkmayın bence gebeyseniz de inşaallah en sağlıklısından olurZannetmiyorum düşüşe geçmiş çünkü ya bende geçen sefer dış gebelik geçirdiğimde adet zamanında adet olmustum ondan gebe olduğumu bilmiyordum sonra çıktı bu ay bugün adet oldum ama midem bulanıyor sanki diğer sefer olmuş gibi hissediyorum bende gidip korkudan acilden kan da veremiyorum sen de adet gününde adet oldun mu ben dün gebelik testi de yaptım çıkmadı yine de belirtiler hissediyorum psikolojik mi bilmiyorım sen gebelik testi idrar yaptığında çıkmıştı değil mi
İgneden sonra yukselmez diye biliyorum endiselenme.. insallah duser korkma.. ne mutlu ameliyata filan gerek kalmadi bi sadaka ver kurban kestir imkanin varsa..İnşaallah böyle gider bundan sonra geri dönerde yükselir mi bundan da korkuyorum..
Siz dis gebelikten sonra ameliyat olmadiniz dmi? Cok kisiyle konusunca kristiriorm kusura bakmayin donup okuyamadmZannetmiyorum düşüşe geçmiş çünkü ya bende geçen sefer dış gebelik geçirdiğimde adet zamanında adet olmustum ondan gebe olduğumu bilmiyordum sonra çıktı bu ay bugün adet oldum ama midem bulanıyor sanki diğer sefer olmuş gibi hissediyorum bende gidip korkudan acilden kan da veremiyorum sen de adet gününde adet oldun mu ben dün gebelik testi de yaptım çıkmadı yine de belirtiler hissediyorum psikolojik mi bilmiyorım sen gebelik testi idrar yaptığında çıkmıştı değil mi
Evet bende dış gebelikten dolayı ameliyat olmustum benim tüpüm alındığı için bir ayım bitti adet gördümSiz dis gebelikten sonra ameliyat olmadiniz dmi? Cok kisiyle konusunca kristiriorm kusura bakmayin donup okuyamadmben nzaman adet olurum die sorcaktm doktora unuttm.. 40
İm bugun cikti.. kontrole gttm iyi hersey dedi.. ama nzaman adet olurum ki merak ettm
Canim sonucun nasil cikti? Ben de suan ektopik gebelik geciriyorum, 2 doz igne aldim bhcg dusmesini bekliyorumEvet idrarda çıktı ama gecikmenin 5. Günü bile silik çıktı erken gebelik testinde bile silik çıkmıştı. Kanamam oldu adet zamanından önce oldu hala lekeler devam ediyor dursa mı iyiydi durmasa mı anlayamadım. İnşaallah canım düşüşüm devam eder de ikinci doza gerek kalmadan benimde korkum bu. Adet olduysanız korkmayın bence gebeyseniz de inşaallah en sağlıklısından olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?