Ben yasadim siz yasamayin.. (hamileligin ilk 8 haftasi olanlarin dikkatine) 40bin beta degeri dis gebelik!!!

Hepinize merhaba..

Uzun suredir aklimda ama simdi kismet oldu yazmak..

Bazilariniz bilir konuyu ama bilmeyenler icin kisaca ozet geciyim..

3 gunluk gecikmem sonucu beta hcg 45 cikti.. doktorum beta takibi istedi.. degerler 48 saat arayla ayni hastanede olculdu

45-92-210-415 doktorum cok saglikli bi ilerleyis degil dedi, vajinal usg bakti sat a gore 6 haftadayken kese goremedi.. beta yaptirmaya devam edelim dedik..

750-1200 cikti
Ben bu sirada baska doktora gittim

Nie bukadar sk tahlil verdin die kizdi.. sonra bakti kese yok.. karindan bakti yok sonra

Bu sirada beta 4000-15.000 oldu

Haala yok.. kese benzeri bi olusum var sagliksiz dedi, kurtaj yapti.. bir hafta sonra gel dedi, patoloji sonucu cikcak mol gebelik olup olmadigi anlasilcak.. Bir hafta sonu beta yaptircaz dedi
1 hafta durdum hicbir agrim kanamam yok rahatim kurtaj oldu bitti die

Sonra bi gittim beta 40.000 olmus
Patoloji temiz mol gebelik degil

Ama hala gorunmuyo..

Baska doktorlardan fikir aldi hastanedeki tum doktorlar tepemde toplandi.. 25 dk suren usg sonucu tupun birinde gebelik tespit edildi..

Sakin ha dis gebelik illa agri sizi kanama yapar diye dusunmeyin..
ben cok rahattim belirti yok diye.. ama dis gebelik yasadim..
Doktorlar okadar sasirdi ki bu 40.000 degerle dis gebelik nasil hasta bu sekilde ayakta gelebilir tup patlamadan kanama olmadan diye akillari almadi..

Ne olur boyle belirsiz durum ysayanlar baska doktora gitmekten kacinmayin, varinizi yogunuz dokun en iyi doktora gidin..

Belirti yok diye rahat olmayin..

Allah her isteyene hayirli gebelik nasip etsin..
Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun çok zor bir durum. Herkese de bir fikir olması açısından bu değerlere kaç gün arayla baktirdiginizi yazar mısınız acaba yani iki katı düzenli artış oldu mu iki günde bir

Geçmiş olsun benim 5+4te beta 13032 karindan gozukmedi vajinal bakinca rahimde bi tane kese var haftasina uygun ama tupte de bisey gozukuyor dis gebelik olabilir dedi
Merhaba, sonuç ne oldu acaba. Bende tüp bebek yaptırdım iki embiryo transfer edildi.degerlerim 89 iki gün sonra 320 dört beş gün sonra da 1806 çıktı kese çok küçüktü. İki gün sonra tekrar gel dedi doktor, bgn gittim yine küçük bir kese gördü o normal dedi ama karnında çok fazla su var diğer embiryo dış gebelik olmuş olabilir dedi. Dünyam basima yıkıldı,eğer biri dış gebelikse diğerine de zarar verir mi dedim yok dedi ama çok korkuyorum.

Merhaba bende tüp bebekle hamileyim ama daha doktora gitmedim. Henüz 6 haftalık. 1 haftadır mide bulantılarım vardı kusmuyordum ama. Dünden beri pek hissetmiyorum bulantıyı ama birkaç zamandır bel bacak kasıl ağrım var. Adet olacakmışım gibi ağrıyor. Şuan bu mesajı yazarken yok mesela. Her zaman değil de oldu mu uzun sürüyor.Dış gebelikten çok korkuyorum. Transferden sobra 13. Gün 363 15. Gün 1088 olmuştu beta hcg. Bu belirtiler olabilr mi

Merhaba bende tüp bebekle hamileyim ama daha doktora gitmedim. Henüz 6 haftalık. 1 haftadır mide bulantılarım vardı kusmuyordum ama. Dünden beri pek hissetmiyorum bulantıyı ama birkaç zamandır bel bacak kasıl ağrım var. Adet olacakmışım gibi ağrıyor. Şuan bu mesajı yazarken yok mesela. Her zaman değil de oldu mu uzun sürüyor.Dış gebelikten çok korkuyorum. Transferden sobra 13. Gün 363 15. Gün 1088 olmuştu beta hcg. Bu belirtiler olabilr mi
Doktora gitmek için neyı beklıyorsunuz ? Dıs gebelıkte erken tanı cok onemlı suan kalp atısı bıle duyulabılcek sevıyede . Ihmal etmeyın içiniz rahatlasın . Bulantılar gunden gune yedıklerınıze gore degısebılir .

Doktora gitmek için neyı beklıyorsunuz ? Dıs gebelıkte erken tanı cok onemlı suan kalp atısı bıle duyulabılcek sevıyede . Ihmal etmeyın içiniz rahatlasın . Bulantılar gunden gune yedıklerınıze gore degısebılir .
Randevum salı günü zaten. Bir de bu ağrı hep olmuyor. Bazen hiçbirşeyim yok sanki hamile değilim gibi hissediyorum bazen de bu ağrılar oluyor ve korkutuyor. Zaten salı günü gideceğim diye kalabalık hastane ortamına girmeyeyim diye bekliyorum

Merhaba, sonuç ne oldu acaba. Bende tüp bebek yaptırdım iki embiryo transfer edildi.degerlerim 89 iki gün sonra 320 dört beş gün sonra da 1806 çıktı kese çok küçüktü. İki gün sonra tekrar gel dedi doktor, bgn gittim yine küçük bir kese gördü o normal dedi ama karnında çok fazla su var diğer embiryo dış gebelik olmuş olabilir dedi. Dünyam basima yıkıldı,eğer biri dış gebelikse diğerine de zarar verir mi dedim yok dedi ama çok korkuyorum.
Neoldu
Sonuc merak ettm?

Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun çok zor bir durum. Herkese de bir fikir olması açısından bu değerlere kaç gün arayla baktirdiginizi yazar mısınız acaba yani iki katı düzenli artış oldu mu iki günde bir
Yeni gordum
Msjinizi.. tam 2 ye katlamadi %80 artti denebilir.. 2 gune bir yaptirmistim.. allah dusmanima yasatmasin..

Hepinize merhaba..

Uzun suredir aklimda ama simdi kismet oldu yazmak..

Bazilariniz bilir konuyu ama bilmeyenler icin kisaca ozet geciyim..

3 gunluk gecikmem sonucu beta hcg 45 cikti.. doktorum beta takibi istedi.. degerler 48 saat arayla ayni hastanede olculdu

45-92-210-415 doktorum cok saglikli bi ilerleyis degil dedi, vajinal usg bakti sat a gore 6 haftadayken kese goremedi.. beta yaptirmaya devam edelim dedik..

750-1200 cikti
Ben bu sirada baska doktora gittim

Nie bukadar sk tahlil verdin die kizdi.. sonra bakti kese yok.. karindan bakti yok sonra

Bu sirada beta 4000-15.000 oldu

Haala yok.. kese benzeri bi olusum var sagliksiz dedi, kurtaj yapti.. bir hafta sonra gel dedi, patoloji sonucu cikcak mol gebelik olup olmadigi anlasilcak.. Bir hafta sonu beta yaptircaz dedi
1 hafta durdum hicbir agrim kanamam yok rahatim kurtaj oldu bitti die

Sonra bi gittim beta 40.000 olmus
Patoloji temiz mol gebelik degil

Ama hala gorunmuyo..

Baska doktorlardan fikir aldi hastanedeki tum doktorlar tepemde toplandi.. 25 dk suren usg sonucu tupun birinde gebelik tespit edildi..

Sakin ha dis gebelik illa agri sizi kanama yapar diye dusunmeyin..
ben cok rahattim belirti yok diye.. ama dis gebelik yasadim..
Doktorlar okadar sasirdi ki bu 40.000 degerle dis gebelik nasil hasta bu sekilde ayakta gelebilir tup patlamadan kanama olmadan diye akillari almadi..

Ne olur boyle belirsiz durum ysayanlar baska doktora gitmekten kacinmayin, varinizi yogunuz dokun en iyi doktora gidin..

Belirti yok diye rahat olmayin..

Allah her isteyene hayirli gebelik nasip etsin..
Konu hakkında bir sorum olacak yardımcı olur musunuz

aynı şeyi yaşadım bende. o kadar sinsi ilerliyorki anlaşılmıyor bazen. ben iç kanama geçirdim kanım ameliyata girecekken 5e kadar düştü. kan takviyesi yapmadan anestezi veremediler. neler yaşadım ölümden döndüm resmen. sol tüpüm alındı ameliyatla ama psikolojim alt üst oldu. sonra direk tüp bebeğe karar verdik. çok şükür ilk denemede oldu kızımı kucağıma aldım. şimdi dondurulmış embriyo ile oğluşum yolda.

X