Dış gebelik mtx kullananlar

Merhaba. 19 eylülde beta hcg 294 sonucu ile hamile oldugumu ogrendim. daha sonra 2 şer gün arayla yaptırdığım testler ise 295 382 ve son olarak mtx iğne vurulduğumda 386 ye yükseldi değerim. Progesteronum da 9.87 cıktıgı icin dis gebelik tanısı koyuldu ve iğne yapıldı. İğne vuruldugum gün 386 olan beta hcg 4.gün 215e düştü ve bugün 7. Günde 198e düştü. Aralarında yüzde 15 düşüş olmamasına rağmen doktor ikinci doza gerek yok böyle düşer dedi. Benzer olay yaşayanlarınız var mı?

Kanama ve ağrım var iğneden 2 gin sonra başladı. Pıhtı şekilde düşük yapar gibi bu da normal mi sizce

merhaba adetim 8 gün gecikmişti doktora gittiğimde beta ölçüldü değerim 495 çıktı doktor kese görmedi iki gün sonra ölçüm yapıldı 660 çıktı yavaş yükselme olduğundan dış gebelikten şüphelendi ve sol tarafta tüpümde gördü doktorum mtx iğnesi oldum 3 tane bu süre boyunca kahverengi akıntım hiç durmadı iğnenin 3. Günü ve kanamam başladı doktora sordum normal dedi ve ağrım var sizde de kanama olmuşmuydu ve çok fazla şişkinlik gaz var şişkinlikten dolayı yemek yiyemiyorum

merhaba mtx iğnesi olalı5.günüm ne gibi yan etkiler oldu sizde bende karın şişliği hazımsızlık ve gaz oluyor doğru düzgün birşey yiyemiyorum doktorum bağırsaktaki iyi hücreleri bu iğne öldürüyor ondan olabilir demişti ama be kadar böyle sürecek endişeleniyorum biraz

merhaba mtx iğnesi olalı5.günüm ne gibi yan etkiler oldu sizde bende karın şişliği hazımsızlık ve gaz oluyor doğru düzgün birşey yiyemiyorum doktorum bağırsaktaki iyi hücreleri bu iğne öldürüyor ondan olabilir demişti ama be kadar böyle sürecek endişeleniyorum biraz
Bende şu an şişkinlik yaşıyorum ilk mtx iğnesi fayda etmedi değerim 416 dan 1100 kere çıktı kürtaj olup ikinci iğneyi vuruldum iki gün önce su an da değişik bir şişkinlik ve regl sancılarım var sanki inşallah düşüyordur Siİnli nasıl düştü

Bende şu an şişkinlik yaşıyorum ilk mtx iğnesi fayda etmedi değerim 416 dan 1100 kere çıktı kürtaj olup ikinci iğneyi vuruldum iki gün önce su an da değişik bir şişkinlik ve regl sancılarım var sanki inşallah düşüyordur Siİnli nasıl düştü
Şişkinlik kanamadan sonra azaldı ben kürtaj olmamıştım iğneyi oldum sadece şişkinlik gaz gaz sancısı olmuştu bende şu an değerim iğneden sonra 1.39 düştü

Şişkinlik kanamadan sonra azaldı ben kürtaj olmamıştım iğneyi oldum sadece şişkinlik gaz gaz sancısı olmuştu bende şu an değerim iğneden sonra 1.39 düştü
Benim degerlerim düşmeye başlamamıştı tekrar bugün verdim artmaya başlamış iki güne bir mi verdiniz kanı haftada bir mi acaba

Kızlar merhaba betam benım ilk 76.6 2 gun sonra 112 2 gun sonra tekrar verdım 114 bende mtx ıgneden olsam degerım sıfırlanır mı muayene ettıklerınde kese falan yok yumurtalıklarda temızdı bu ıgneyı olsam benımde bıter mı??

Merhaba. 19 eylülde beta hcg 294 sonucu ile hamile oldugumu ogrendim. daha sonra 2 şer gün arayla yaptırdığım testler ise 295 382 ve son olarak mtx iğne vurulduğumda 386 ye yükseldi değerim. Progesteronum da 9.87 cıktıgı icin dis gebelik tanısı koyuldu ve iğne yapıldı. İğne vuruldugum gün 386 olan beta hcg 4.gün 215e düştü ve bugün 7. Günde 198e düştü. Aralarında yüzde 15 düşüş olmamasına rağmen doktor ikinci doza gerek yok böyle düşer dedi. Benzer olay yaşayanlarınız var mı?

Kanama ve ağrım var iğneden 2 gin sonra başladı. Pıhtı şekilde düşük yapar gibi bu da normal mi sizce
Daha sonra kontrol oldugunuz da dış gebelik bıtmiş mıydı??? O ıgneden sonra

Valla sizin yazınızı okudum beta 141 de mtx ıgnesı oldum 2 gunum az kanamam oldu kesıldı ıns beta düşmüşdür yarın gıdıp betaya baktırcam

Ben de iğne yaptırdığımda 380 olan değerim 4.gün 215 7.gün 198 10.gün 183 çıktı sizce normal mi?
Merhaba bende de kimyasal gebelik ( bu esnada 16ya düştü HCG ) sonrası 4 gün regl bir hafta sonra 7 gün kanama olmasına rağmen dün 529 a çıktı hcg ve metotersat yapıcak Dr siz hastane de yattınız mı bunu merak ettim

Merhaba ben de 20 eylülde mtx iğnesi oldum benim beta hcg 1300 dü iğneyi olduğumda 4 gün sonra 1500 7. Gün 1080 ve 14. Gün 315 e düştü. Regl oldum bugün 5. Gün ve kanamam bitti. Benim ağrım nerdeyse olmadı diyebilirim ama kanamam yoğun ve pıhtılıydı. Senin değerin daha çabuk düşer korkma ağrı ve pıhtılı kanama beklenen bir durum demişti bana doktorum.
Geçmiş olsun bende dün akşam mtx iğne oldum sadece biraz mide bulantısı ve kasığa vuran ama geçen bir ağrı var onun dışında kanama başlamadı normal mi?

Geçmiş olsun bende dün akşam mtx iğne oldum sadece biraz mide bulantısı ve kasığa vuran ama geçen bir ağrı var onun dışında kanama başlamadı normal mi?
Gayet normal benim de beta hcg 0 landıktan bi kaç gün sonra kanamam başlamıştı. Sonrasında tek taraflı ağrım devam etti üşütmüş gibi bi ağrıydı korkudan sürekli doktorda buluyordum kendimi . Bunların hepsi normal bir süreç dedi doktorum . Size de çok geçmiş olsun..

X