- 17 Kasım 2019
- 947
- 747
- 23
- 29
- Konu Sahibi yagmurcukkusu89
-
Canım kaç gün geçtiği halde Silikti çizginGecikmeye göre kopkoyu olması gereken çizgi silikti canım ama çizgi olduğu belliydi öyle sipsilik değildi ancak koyu değildi betam az az arttığı için ikiye katlamadığı için..
Canım bir hafta geçti yine de silikti sizin nasıl durumunuz?Canım kaç gün geçtiği halde Silikti çizgin
Benim 4. Güne göre çok az yükseldi bugün ama ilk güne göre büyük düşüş var yarın yine çağırdı doktorum durumlara göre bakacağızAmin inş sen ne durumdasın ??
Teşekkür ederim benim adetim geçtikten sonra koyulaştı pazartesi gideceğim. 3 kimyasal yaşadım hep silik oluyordu ilk kez koyulaştı. İnşallah sağlıklı gelişirGecikmeye göre kopkoyu olması gereken çizgi silikti canım ama çizgi olduğu belliydi öyle sipsilik değildi ancak koyu değildi betam az az arttığı için ikiye katlamadığı için..
Benim böyle canım en sanki testi bugün yaptım iyi mi acaba bilmiyorumCanım bir hafta geçti yine de silikti sizin nasıl durumunuz?
Düşüşe geçer artık önemli olan 7. Günden sonrası zatenBenim 4. Güne göre çok az yükseldi bugün ama ilk güne göre büyük düşüş var yarın yine çağırdı doktorum durumlara göre bakacağız
Bende bir kimyasal yaşamamıştım canım inşaallah çok sağlıklı çok güzel bir gebelik geçirirsin canımTeşekkür ederim benim adetim geçtikten sonra koyulaştı pazartesi gideceğim. 3 kimyasal yaşadım hep silik oluyordu ilk kez koyulaştı. İnşallah sağlıklı gelişirsize de çok geçmiş olsun
Yarından sonrası mı önemli canım bilmiyordum? Doktorumda maalesef bu konuda çok bilgi vermiyor internetten araştırmak zorunda kalıyorum hepDüşüşe geçer artık önemli olan 7. Günden sonrası zaten
Bu kadarını ben anlayamıyorum ama kendi testlerimi düşününce yorum yaparsam sizinki gayet güzel koyulaşmış ancak yine de doktorunuza mutlaka görünün benim hiç böyle koyu olmadı..Benim böyle canım en sanki testi bugün yaptım iyi mi acaba bilmiyorum
28 inde randevum var canım adetim 2 gün geçince kan verdim ben 59.3 çıktı adete 2 gün varken de kan vermiştim 5.3 çıktı benim iyi sanırım ya o zamandan sonra evde idrar testi yapmaya devam ettim baya koyulaştı sanırımBu kadarını ben anlayamıyorum ama kendi testlerimi düşününce yorum yaparsam sizinki gayet güzel koyulaşmış ancak yine de doktorunuza mutlaka görünün benim hiç böyle koyu olmadı..
Gayet iyi görünüyor canım sağlıklıdır inşaallah28 inde randevum var canım adetim 2 gün geçince kan verdim ben 59.3 çıktı adete 2 gün varken de kan vermiştim 5.3 çıktı benim iyi sanırım ya o zamandan sonra evde idrar testi yapmaya devam ettim baya koyulaştı sanırım
İnşallah canım sağolGayet iyi görünüyor canım sağlıklıdır inşaallah
Ameliyat derken tupun icini mi temizlediler. Yoksa direk tupumu aldilar. Bende daha once dis gebelik yasayip ilacla dusurdum. Suan yine hamileyim yine sag tarafim agriyocanımçok geçmiş olsun
Yani bendede hiç belirti olmadı ve beta hcg normal arttı. Kimse şüphelenmedi. 5 haftalıkken göremedik keseyi ama beta hcg normal olunca saklanıyor bebiş dediler.. bende biraz daha büyüsün görürürz sabredelim dedim beta normaldi sonuçta. 6+4 te bi gittim beta hala normalken kese hala yoktu.. detaylı usg de çıktı sağ tüpümde. İlaçla düşmeyecek kadar büyüdüğü içinde ameliyat oldum.
Yazmadığım yer kalmadı yani her yerde içimi döküyorum. Döke döke bitiremedim.
Allah tekrarından saklasın hepimizi..
Nasıl bir yol
izlemeyi düşünüyorsun bundan sonra? Bizim bi topik var dışgebelik, kimyasal yaşayanlar diye orayada gel istersen.
Selam canım nasıl oldun değerin ne durumda ?Canım bir hafta geçti yine de silikti sizin nasıl durumunuz?
Merak ettm naptiniz umarim hersey yolundadir..Ameliyat derken tupun icini mi temizlediler. Yoksa direk tupumu aldilar. Bende daha once dis gebelik yasayip ilacla dusurdum. Suan yine hamileyim yine sag tarafim agriyo☹ Dis olabilir yine
5+1iz bugun. Simdilik hersey yolunda. Ptesi saglik ocagini arayip hastane randevusu isticem ultrason icin. Burda sistem o sekilde. Eger devlet hastanesine cok gec tarihe verirlerse ozele kendim giderim ultrason icinMerak ettm naptiniz umarim hersey yolundadir..
Ameliyat derken tupun icini mi temizlediler. Yoksa direk tupumu aldilar. Bende daha once dis gebelik yasayip ilacla dusurdum. Suan yine hamileyim yine sag tarafim agriyo☹ Dis olabilir yine
Ne oldu sonuc sanirim saglikli bi gebeliktir:)MErhaba. KIzlar benım adetıme 4 gun kala beta hgc 25.11 çıktı 3 kala 60.4 çıktı normalmı adetıme suan 2 gün var kasık agrım bel ağrım göğüs agrım var
İnsallah hersey yolundadir , ben kosturmadan bakamadm foruma nzamandir .. kusura bakmayin yeni gordum..5+1iz bugun. Simdilik hersey yolunda. Ptesi saglik ocagini arayip hastane randevusu isticem ultrason icin. Burda sistem o sekilde. Eger devlet hastanesine cok gec tarihe verirlerse ozele kendim giderim ultrason icin
Aslinda vajinal ultrason hic istemiyorum. Gecen sefer dis gebelikti teshis etmeleri tam 2 haftayi buldu. Iki hafta boyuna iki gune bir vajinal ultrason yaptilar☹ Nefret ettim artik
Her ihtimale karsi erken gidip baktrmam gerektiginide biliyorum. Kacinci hafta ultrasona girsem bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?