Ben yasadim siz yasamayin.. (hamileligin ilk 8 haftasi olanlarin dikkatine) 40bin beta degeri dis gebelik!!!

Çok çok çok üzüldüm canım rabbim tekrarını yaşatmasın.. kanama yaşamış mıydınız parça gelmiş miydi sizde hiç?

Çok çok çok üzüldüm canım rabbim tekrarını yaşatmasın.. kanama yaşamış mıydınız parça gelmiş miydi sizde hiç?
Hayır ben sağlıklı gebelik sanıyordum değerlerim iki katı artıyordu sonra bir sabah uyandım kahverengi lekelerim başladı arttı hemen doktora koştum değerim 2 bindi karından görmedi alttanda görmedi sonra tüpte gördü öyle teşhis oldu bende hiç parça düşmedi dış gebelikte kese tüpte olduğu için düşmez onu düşürmek için kanser ilacı vuruyorlar benim ona rağmen düşmedi senin yüksek ihtimal kimyasal gebeliktir

Canım evet çok zor bir ihtimal gerçekleşmiş sizde ama atlatmışsınız çok sevindim sağlıklı olmanıza tez zamanda bebişlerimizi alalım kucaklarımıza inşaallah.. bende öyle düşünmek istiyorum ne zaman betam düşer içimden parçalar yeni döküldü iki gün oldu o yüzden mi düşmedi o zamana kadar da arttı belki de

Geçmiş olsun canım..Neden öyle bir korkunuz oluştu doktor mu dedi benimde benzer bir durumum var da..
5+4te 13032 betayla karindan gozukmedi vajinal bakinca rahimde bi tane kese var haftasina uygun dedi ama tupte de bisey gozukuyo dis gebelik olabilir dedi
Sizin durum ne

5+4te 13032 betayla karindan gozukmedi vajinal bakinca rahimde bi tane kese var haftasina uygun dedi ama tupte de bisey gozukuyo dis gebelik olabilir dedi
Sizin durum ne
Peki rahime zarar vermeden tüpü temizleyebilecekler mi canım inşaallah atlatırsın sağlıcakla bebeğin seninle kalır.. çok yıpratıcı süreçler rabbim tez zamanda sağlık sıhhat ve sağlıklı bebekler versin bizlere de..Benim durumum değerlerim arttı sağlıksız bir şekilde ve kanamam parça düşürmelerim oldu ancak beta hcgm düşmedi iki gün önce parça düşürmüştüm belki artık düşmeye başlar birbirimize dua edelim

Yarinki artisa gore Belli olur dedi saglikli ikiz de olabilir gozuken şey bebek deyilde sarı cisim de olabilir dedi net deyil henuz
Allah yardimcimiz olsun canım benim hayirlisi

Yarinki artisa gore Belli olur dedi saglikli ikiz de olabilir gozuken şey bebek deyilde sarı cisim de olabilir dedi net deyil henuz
Allah yardimcimiz olsun canım benim hayirlisi
Canımm inşaallah önemsiz bir parçadır canını hiç sıkma bize haber ver bende sonuçlarımı yazmaya devam edeceğim.. birbimize dua edelim zaman zaten zor rabbim bir de bunlarla bizleri sınamasın sağlık sıhhat versin rabbim

Amin canim Amin mutlaka

40 bin değerli dış gebeliğin nasıl sonuclandı

Benim iğne vurduğum halde yükseliyordu devamlı belli olmuyorlar bazılarının düşüşe geçiyor hemen Allah’ın takdiri artık umarım hemen sorunsuz atlatırsın
Canım şöyle anlatıyım yaşayan olarak anlarsınız.. geçen pazartesi 706ydı lekelenmeler kanama başlangıcı derken pazar günü yoğun kanama ve parça düşmesi gerçekleşti sonrasında kanamam devam ediyor açık renkte ve azalışta.. bugün 780küsür gibi birler çıktı değerim artmış ama sebep şu olabilir mi.. pazartesiden bu pazara kadar parça içimdeydi bu süreçte değerim düşmeyip artmış olabilir mi.. bu yüzden parça düşürdükten sonra yavaş yavaş azalmaya başladığı için değerim böyle çıkmışsa yarından itibaren düşüşte devam edebilir mi aklımda deli sorular..

Bence parça düşürdüysen eğer düşüşe geçmesi lazım ne yaptım bugün ne durumdasın ??

Bence parça düşürdüysen eğer düşüşe geçmesi lazım ne yaptım bugün ne durumdasın ??
Parçayı düşürdükten sonra ilk defa ölçüm yapıldı yarın yine yapılacak herşey ortaya çıkar sanırım. Parçayı pazar günü düşürdüm önce küçük ciğer parçası gibiydi sonra çok değişik bir hisle büyük bir çıkış oldu ama göremedim tabii çıkmasıyla klozet olduğu için gitmesi bir oldu o parçadan sonra kanamam azaldı diyebilirim ve rengi açık kırmızıya döndü. Yarın eğer değer düşerse anlarız ki kimyasal yaşadım değer aynıysa iğne olacağım.. dua edin lütfen düşmüş olsun.. yazacağım..

Umarım inş inş inş kimyasaldır değeriniz düşmüştür bize de haber verin

Aklıma bişey takıldı senin değer 40 bin olmuştu ya hani tüpte gördüler o değerde kalp atışı olur sende o oldu mu duyuldu mu
Usg de bakmadi doktor kalp atisi varmi die, ben etkilenicem diye olablr, cok zor tespit edildi o anda aklina gelmemis olabilir..(doktor bile sevindi bulduguna kalbine flan bakmayi dusunememis olablr)

Lakin daha sonra ben profta ameliyat oldum
O bana videosunu gosterdi ameliyatin..
gayet saglikli bi bebekmis ama
Yanlis yerde olusmus dedi..
Ve o videoda seyrime vardi.. muhtemelen kalbi filan olustugu icin oyle dedi doktor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…