- 27 Aralık 2019
- 230
- 180
- 35
-
- Konu Sahibi yagmurcukkusu89
Amin canim ins.. allah saglikli gebelik ve bebekler nasip etsin..Geçmiş olsun Allah hiçkimseye böyle şeyler yaşatmasın.
Hepinize merhaba..
Uzun suredir aklimda ama simdi kismet oldu yazmak..
Bazilariniz bilir konuyu ama bilmeyenler icin kisaca ozet geciyim..
3 gunluk gecikmem sonucu beta hcg 45 cikti.. doktorum beta takibi istedi.. degerler 48 saat arayla ayni hastanede olculdu
45-92-210-415 doktorum cok saglikli bi ilerleyis degil dedi, vajinal usg bakti sat a gore 6 haftadayken kese goremedi.. beta yaptirmaya devam edelim dedik..
750-1200 cikti
Ben bu sirada baska doktora gittim
Nie bukadar sk tahlil verdin die kizdi.. sonra bakti kese yok.. karindan bakti yok sonra
Bu sirada beta 4000-15.000 oldu
Haala yok.. kese benzeri bi olusum var sagliksiz dedi, kurtaj yapti.. bir hafta sonra gel dedi, patoloji sonucu cikcak mol gebelik olup olmadigi anlasilcak.. Bir hafta sonu beta yaptircaz dedi
1 hafta durdum hicbir agrim kanamam yok rahatim kurtaj oldu bitti die
Sonra bi gittim beta 40.000 olmus
Patoloji temiz mol gebelik degil
Ama hala gorunmuyo..
Baska doktorlardan fikir aldi hastanedeki tum doktorlar tepemde toplandi.. 25 dk suren usg sonucu tupun birinde gebelik tespit edildi..
Sakin ha dis gebelik illa agri sizi kanama yapar diye dusunmeyin..
ben cok rahattim belirti yok diye.. ama dis gebelik yasadim..
Doktorlar okadar sasirdi ki bu 40.000 degerle dis gebelik nasil hasta bu sekilde ayakta gelebilir tup patlamadan kanama olmadan diye akillari almadi..
Ne olur boyle belirsiz durum ysayanlar baska doktora gitmekten kacinmayin, varinizi yogunuz dokun en iyi doktora gidin..
Belirti yok diye rahat olmayin..
Allah her isteyene hayirli gebelik nasip etsin..
Benim degerim 17.3 tu dun test yaltim 8.3 cikti bu normal degil i etertte okudugum kadariyla daha doktorla konusamadim bi bilgin var miHepinize merhaba..
Uzun suredir aklimda ama simdi kismet oldu yazmak..
Bazilariniz bilir konuyu ama bilmeyenler icin kisaca ozet geciyim..
3 gunluk gecikmem sonucu beta hcg 45 cikti.. doktorum beta takibi istedi.. degerler 48 saat arayla ayni hastanede olculdu
45-92-210-415 doktorum cok saglikli bi ilerleyis degil dedi, vajinal usg bakti sat a gore 6 haftadayken kese goremedi.. beta yaptirmaya devam edelim dedik..
750-1200 cikti
Ben bu sirada baska doktora gittim
Nie bukadar sk tahlil verdin die kizdi.. sonra bakti kese yok.. karindan bakti yok sonra
Bu sirada beta 4000-15.000 oldu
Haala yok.. kese benzeri bi olusum var sagliksiz dedi, kurtaj yapti.. bir hafta sonra gel dedi, patoloji sonucu cikcak mol gebelik olup olmadigi anlasilcak.. Bir hafta sonu beta yaptircaz dedi
1 hafta durdum hicbir agrim kanamam yok rahatim kurtaj oldu bitti die
Sonra bi gittim beta 40.000 olmus
Patoloji temiz mol gebelik degil
Ama hala gorunmuyo..
Baska doktorlardan fikir aldi hastanedeki tum doktorlar tepemde toplandi.. 25 dk suren usg sonucu tupun birinde gebelik tespit edildi..
Sakin ha dis gebelik illa agri sizi kanama yapar diye dusunmeyin..
ben cok rahattim belirti yok diye.. ama dis gebelik yasadim..
Doktorlar okadar sasirdi ki bu 40.000 degerle dis gebelik nasil hasta bu sekilde ayakta gelebilir tup patlamadan kanama olmadan diye akillari almadi..
Ne olur boyle belirsiz durum ysayanlar baska doktora gitmekten kacinmayin, varinizi yogunuz dokun en iyi doktora gidin..
Belirti yok diye rahat olmayin..
Allah her isteyene hayirli gebelik nasip etsin..
%90 kimyasal gebeliktir.. kendiliginden sifirlanir ve adet olursun ( kimyasalBenim degerim 17.3 tu dun test yaltim 8.3 cikti bu normal degil i etertte okudugum kadariyla daha doktorla konusamadim bi bilgin var mi
Kürtaj olmuş ama rahimde zaten bebek yokmuş ki, asıl soru rahimden aldıkları neydi? Sadece kan pıhtısı alıp onu bebek mi sandılar..Benim anlamadığım kürtaj olmuşsun ama embriyo içerde kalmış doktor ne çıkardı o zaman
Bende onu anlamadım kürtaj etmiş doktor belli ki embriyo yu görmeden kafadan yapmış sonra bi bakmışlar gebelik sağ tüpte .. allahım ya zamanında görseymiş daha iyi olurmus da neyi görüp kürtaj yapmışKürtaj olmuş ama rahimde zaten bebek yokmuş ki, asıl soru rahimden aldıkları neydi? Sadece kan pıhtısı alıp onu bebek mi sandılar..
Dış gebeliğe kürtaj olmaz zaten, geç kalınmadığı taktirde iğnesi yapılır kendi kendini imha etmesi beklenir. bu şekil beta ilerlediğinde ve tüpte bebek oluştuğunda ameliyatla direk tüple birlikte embriyo alınır(genelde)
Bende ayni seyi sordum, bazen dis gebelikte tani zor konur kimyasal gebelikle karistirilabilir dedi.. baska doktora sordum prof oda ayni seyi dedi, rahimBenim anlamadığım kürtaj olmuşsun ama embriyo içerde kalmış doktor ne çıkardı o zaman
Amin ins allah razi olsun..Cok büyük geçmiş olsun yarabbim bir daha yaşatmasın inşallah
Kimyasal oldu%90 kimyasal gebeliktir.. kendiliginden sifirlanir ve adet olursun ( kimyasal
Gebelikde cogu kisinin haberi bile olmaz adet gecikmesinden sonra adet gelir normal bi skeilde devam edersin..)
Uzulcegin bise deil keske benimkide kimyasal olsaydi.. en kolay olumsuzluk o cunku..
Sahlikli bi gebelikte asla beta dusmez
Devamli 2 ye katlar
Ama her devamli 2 ye katlayan da saglikli olmuyo dis gebelik olabliyo.. takip et bakalim
Uzulme dis gebelik olmadigina sukret.. allah bidaha verir ins sagliklisindanKimyasal oldu
Amin insallahUzulme dis gebelik olmadigina sukret.. allah bidaha verir ins sagliklisindan