Ben yasadim siz yasamayin.. (hamileligin ilk 8 haftasi olanlarin dikkatine) 40bin beta degeri dis gebelik!!!

rica ederim , Amin canım hayırlı haberlerini duymak nasip etsin inşallah
bugün doktor keseyi gördü acilden giriş yaptık artışlarımı hiç beğenmedi Kötü de davrandı üstelik karnımdan bakarak gördü ne yapacağımı şaşırdım Allahım sen çıkış yolu ver bana

doktorlar büyük stres altında bu ara.
kese rahimde dendiyse tamam. En azından dış gebelik gibi bi ters vaziyet yok.
Evet artışların 2 günde bir duble yapmıyor. %80 gidiyor ama bak bu konuda youtube da prof. Bülent tıraşın bi videosu var onu izle.
Rahat olmazsan stres yaparsan kendininde bebeğininde işini zorlaştıracaksın. Tevekkül etmek lazım. Ömrü varsa yaşayacak, nolursa olsun sağlıkla doğacaktır zaten. Eğer ömrü yoksa senne yapsan tutamazsın. Olana razı ol

Canım evet stresten herkes birbirini haklı olarak kırabiliyor üstelik maskemi eldivenimi de takmıştım. Peki kesede bebek hemen görünür mü çünkü almaya kalktılar ben kaçtım özelde doktora göstermeden gitmeyeceğim bir daha. Geç döllenme olduğunu biliyorum ovulasyon takibinden Allahım yardım et..

Canım bilgin varsa söyleyebilir misin.. son adet tarihim 15 Şubat normalde yumurtlamam 29 Şubat-1 Mart olmalıyken ovulasyonda çok daha geç yumurtladım. Nerdeyse 8 marta doğruydu diyebilirim. Şimdi sorum şu.. benim kesem göründü ya kesemin içinde bebek ne zaman görünmeli? Ya da görünmeli miydi?

yok yok.. bak şimdi banu çiftçinin youtube ta kese görünümü bebeğin hafta hafta anne karnında gelişimini anlattığı videoları var onu bi izle.
Bebek görünmüyor öyle ilk usgde. Keseye bakıyolar işte oluşmuş mu, doğru yerdemi, şekli düzgün mü? Etrafında kanama var mı falan diye bakıyolar. Daha çok küçük annesi :) yolk kesesi olacak sonra .. vs. Bi dinle o çok güzel anlatıyor.

Çok teşekkür ederim çok iyisiniz.. hemen izleyeceğim.. şu an sata göre 7 haftalık görünüyorum ama geç döllenme sebebiyle 5 haftalıktayım ne olacak sonumu rabbim hayırlara çıkarsın güzel haberleri nasip etsin çok istiyorum bir bilseniz ne çok dua ettim ol derse, olacak..

İşimiz Allah’a kalmışsa olmuş bil.. sözü geldi aklıma.. yarın büyük önemli bir gün bizim için erkenden randevu aldık.. lütfen dualarınızı esirgemeyin benden bebeğimden..
Olmazsada gerçekten üzülmeyin Allahın size nasip ettiği bir gün vardır elbet. Hiç bir hayali içimizde bırakmaz Rabbim ben ne imkansızlıklardan geçtim. Şimdi hamile olduğuma bile inanamıyorum insanlar bana kısır damgası vururken açtım inşirah suresini gözyaşlarımı içime ellerimi semaya açtım ettim duamı. Bir gün olacağına inanıyorsanız Allah sizi darda bırakmaz. Vermezsede onun takdiri bu dünya ebedi mi sanki diğer dünyada alalım karşılığını Rabbim çok büyük. Ama yine de Rabbim bu duyguyu herkese tattırsın inşallah Dualarım seninle kardeşim en emine emanetsin

Allah razı olsun gerçekten ne kadar iyi insanlar var burada sözleri şifa gibi.. gözlerim doldu yazdıklarınıza.. teşekkür ederim.. bugün özele randevum vardı gittim kan değerimde 706 çıktı oysaki iki gün önce 711 di. Doktorum kimyasal olabileceğini değerler düşmezse dış gebelikten şüphe edeceğini Cuma günü tekrar gitmemi söyledi.. ben şimdi artık inşaallah kimyasaldır diye dua etmeye başladım.. artık bu sağlıksız duruma son verilsin istiyorum.. inşaallah kimyasaldır rabbimden şifa diliyorum sizlerde aklınıza geldikçe dua edin bana nolur.. hamilelerin duası kabul olurmuş..sağlıcakla alın bebişinizi kucağınıza inşaallah..

Benim anlamadığım kürtaj olmuşsun ama embriyo içerde kalmış doktor ne çıkardı o zaman
Rahim icinde bi olusum gorundu, rahim duvari kalinlasip kan pihtilasmasi olurmus, once rahim ici kurete edilip sinra tabi konabiliyomus bazen..

Mecbur oyle oldu..

Dis gebelik gorulmedi en basta..

Rahim
İcindeki olusumu alip patolojiye gonderince mol gebelik olmadigi anlasildi, beta dusse sorun yoktu

Beta dusmeyince 20’dk cabalayarak baktilar usg de anca oyle gorundu..

Cok üzüldüm adınıza .. evet bebek gitse de geriye baya acı hasar bırakıyor dilerim bir daha yaşamazsınız

Amin canım doğum anımda bile dua edeceğim inan ki sadece sana değil bu yoldan geçen herkese ben ayaklarımı kanata kanata yürüdüm yine de Allah dedim sabır en büyük nimet sabret. İnşallahta dış gebelik değildir Rabbim taşa vermesin dış gebelik. Yine olur belki imtihan belki hediye ama elbet olur umudunuzu asla kaybetmeyin yeter ki dua etmekten alıkoymayın kendinizi. Vereceği nimet Rabbime ağıt gelmez haşa yeter ki isteyelim Rabbim şafi ismiyle şifasını versin en güzel tedavide moral moraliniz hep yüksek olsun

Allah razı olsun güzel sağlıklı doğumlar versin rabbim tez zamanda hayırlısıyla bana da nasip etsin darısı başımıza canımm İnşaallah güzel haberleri veririm en geç Perşembeye.. kimyasal olmasına dua ediyorum inanın çok üzüleceğim diğer ihtimale.. Allahım korusun

Hafif kanamam başlar gibi oldu peçeteye silince sizce kimyasal mı başlıyor canım peki dualarınızı eksik etmeyin lütfen..
Dua et dis gebelik olmasin, kimyasal en basiti, cogu kadin anlamazmis bile kimyasal gecirdigini.. ins kendiliginden duser deger kimyasaldir, adet gbi kanama gorursun biter gider..

Dua edelim
Bu mubarek gunlerde gecelerde:) bize yaz neticeyi merwk ederiz..

İnşaallah canım değerim düştü 711 di iki gün sonra bugün ölçtürdüm 706 çıktı.. kanamam progestanı kestim başlar gibi oldu.. inşaaallah kimyasaldır virüs var bu sıkıntılarda rabbim göstermesin Dualarınızı eksik etmeyin Canlarım güzel haberleri vermek istiyorum sizlere

Şuan seni okadar iyi anlıyorum ki aynı şeyleri yaşamışız ve hala yaşıyoruz bende bunay yumurtlamayı değerlendirdim benim o süreçte bir tüpüm alındı zaten tek tüpüm kaldı yumurtlama günümden beridir sol kasıgımda bir ağrı girmiş içimi korku almış ya yine dış gebelik olmuşsa sanki yine aynı şeyleri yaşıyor gibiyim korkum başladı yine o iğneler o süreç hele ki böyle bir zamanda benim tüpüm patladı 2 dozla bile düşmedi çok zordu çok şimdi aynı şeyleri yaşamak istemiyorum 9 gün kaldı adet tarihine ama sol kasığımdaki ağrı beni çok korkutuyor

Siz dış gebelik sürecinde hiç kahverengi lekelenmeler ya da adet gibi kanama yaşadınız mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…