Ben yasadim siz yasamayin.. (hamileligin ilk 8 haftasi olanlarin dikkatine) 40bin beta degeri dis gebelik!!!

Dış gebelik olma ihtimali mi var diyorsunuz kanama atlattım doktor progesteron verdi durdu bilmiyorum ne olacak böyle sonu
Yani olablr dis gebelik, kimyasal gebelik.. cok saglikli bi ilerleyis deil bu
Benim sorduklarimda aynisini demisti

46-92-230-410-730-1200-4000-7000-12000 boyle artti..
ins hakkinda hayirlsi

Yani olablr dis gebelik, kimyasal gebelik.. cok saglikli bi ilerleyis deil bu
Benim sorduklarimda aynisini demisti

46-92-230-410-730-1200-4000-7000-12000 boyle artti..
ins hakkinda hayirlsi
Dış gebelik olsa fırlama yanda düşüş çıkışlar olmaz mı canım kimyasal bir kere yaşadım zaten bilmiyorum artık belli ki iyiye gitmiyorum

Canım geç döllenme oldu ovulasyona göre döllenmeden itibaren tahminim 5. Hafta oluyor🤧

bu durumda son adet tarihine göre 7 haftalık mı oluyo?
5. haftada usg de görünmesi lazım. Beta 1500 üzeri olunca keseyi görüyorlar.
Benim görünmedi misal. HCG artışı %80 artarak ilerledi normal dediler bana.seninkide %80 ilerlemiş. Dış gebelik doktorunda değerlendirdiği bişey olmadı küçük ondan görmüyoruz dediler.
6. Haftada sağ tüpümde göründü. Ama göbek deliğimin sağ altında zaten anormal bi şişlik vardı ve sağ tarafıma sancılar sağlanıyordu. Ameliyattan 2 gün önce sancıyla beraber öyle bir başım döndüki gözlerim karardı elim ayağım çekildi.. meğer iç kanamadan şoka girmek üzereymişim Allah korumuş..
Eğer boynunda- omzunda değişik tutulma tarzı ağrı varsa
Sağ veya sol kasığında bıçak saplanıyorsa
3 günden fazla süren kahverengi- pembe- kırmızı kanaman olduysa
Yüksek ihtimal dış gebeliktir..
Allah esirgesin.

Benim görünmedi misal. HCG artışı %80 artarak ilerledi normal dediler bana.seninkide %80 ilerlemiş. Dış gebelik doktorunda değerlendirdiği bişey olmadı küçük ondan görmüyoruz dediler.
6. Haftada sağ tüpümde göründü. Ama göbek deliğimin sağ altında zaten anormal bi şişlik vardı ve sağ tarafıma sancılar sağlanıyordu. Ameliyattan 2 gün önce öyle bir başım döndüki gözlerim karardı elim ayağım çekildi.. meğer iç kanamadan şoka girmek üzereymişim Allah korumuş..
Allah esirgesin.
Canım öncelikle ayrıntılı ilgilendiğin için teşekkür ederim.. şöyle anlatayım canım bende hiçbir şekilde batma ağrılar olmadı kanama atlattım demiştim ya o zaman sadece beş ağrısı çektim Protestan içince kanamam durdu bel ağrım geçti. Boyun kasık ağrım henüz yok ama çok korkuyorum Pazartesi ultrasonda ne olduğu ortaya çıkar mı geç olmadan gideceğim

6. Haftada sağ tüpümde göründü. Ama göbek deliğimin sağ altında zaten anormal bi şişlik vardı ve sağ tarafıma sancılar sağlanıyordu. Ameliyattan 2 gün önce sancıyla beraber öyle bir başım döndüki gözlerim karardı elim ayağım çekildi.. meğer iç kanamadan şoka girmek üzereymişim Allah korumuş..
Allah esirgesin.
Offff eski gunlerim geldi aklıma Allah kimseye yaşatmasın dış.gebeligi hepimize.gecmis.olsun

Canım öncelikle ayrıntılı ilgilendiğin için teşekkür ederim.. şöyle anlatayım canım bende hiçbir şekilde batma ağrılar olmadı kanama atlattım demiştim ya o zaman sadece beş ağrısı çektim Protestan içince kanamam durdu bel ağrım geçti. Boyun kasık ağrım henüz yok ama çok korkuyorum Pazartesi ultrasonda ne olduğu ortaya çıkar mı geç olmadan gideceğim
Az önce okudum doktor kese görünmeden neden progestan başladı ya dış gebelikte progestan düşük.olmasini engeller benim dusugum olduğu için doktora.progestan kullanayım.dedim.hayir.kese görünmeden veremem dedi ama.ben doktordan gizli kullandım meğer dış gebelikmis tupum patladı iç kanama.gecirdim doktorlarda bir tuhaf

Az önce okudum doktor kese görünmeden neden progestan başladı ya dış gebelikte progestan düşük.olmasini engeller benim dusugum olduğu için doktora.progestan kullanayım.dedim.hayir.kese görünmeden veremem dedi ama.ben doktordan gizli kullandım meğer dış gebelikmis tupum patladı iç kanama.gecirdim doktorlarda bir tuhaf
Acilde verdiler canım çok korktum iyice nasıl uyuyacağım şimdi ben yaa😭😭

Çıkar tabi..
Sağlıklı minnoş bir kese görmen için dua edeceğim.
Güzel haberler verirsin inşallah🙏🏼

Çıkar tabi..
Sağlıklı minnoş bir kese görmen için dua edeceğim.
Güzel haberler verirsin inşallah🙏🏼
Allah razı olsun canım nolur dualarınızı eksik etmeyin minicik güzel bir ihtimal varsa bile ona tutunuyorum😭çok korkuyorum ama insanlık hali işte geldi mi neler geliyor başa.. lütfen dualarınızı esirgemeyin lütfen..

Sizin değerleriniz nasıldı canım anlatır mısınız biraz lütfen..

Küçükte olsa güzel bir ihtimal var mı canım bu değerlerimle sizce..

güzelim şimdi bi senaryo yazmaya gerek yok. Söz konusu bebek olunca umut kesilir mi hiç. Yarın ola hayırola.
Dediğim gibi %80 artışı anormal kabul etmiyor doktorlar. İzleyip görelim diyorlar. Sen geciktirme. Bir an önce usg kontrolüne git. Varsa görürsün yoksada yol yakınken ameliyat olmak zorunda kalmadan hayati tehlikeye kalmadan ilerler sürecin.
Rabbim hayırlısını versin🙏🏼

güzelim şimdi bi senaryo yazmaya gerek yok. Söz konusu bebek olunca umut kesilir mi hiç. Yarın ola hayırola.
Dediğim gibi %80 artışı anormal kabul etmiyor doktorlar. İzleyip görelim diyorlar. Sen geciktirme. Bir an önce usg kontrolüne git. Varsa görürsün yoksada yol yakınken ameliyat olmak zorunda kalmadan hayati tehlikeye kalmadan ilerler sürecin.
Rabbim hayırlısını versin🙏🏼
Allahım inşaallah hayırlısıyla sonuçlandırsın El Mübdiu ismiyle lütfetsin.. haber vereceğim hayırlısıyla ilginize teşekkür ederim gerçekten çok teşekkürler..💕

Canım moralini bozmak istemem ama hiç normal gibi durmuyor ama Allah ol demişse elbet olut
İşimiz Allah’a kalmışsa olmuş bil.. sözü geldi aklıma.. yarın büyük önemli bir gün bizim için erkenden randevu aldık.. lütfen dualarınızı esirgemeyin benden bebeğimden..💕

Son düzenleme:
X